18 / 05 / 2024

Brigitte Weber biyografi

Brigitte Weber biyografi

Mimar Brigitte Weber kimdir? Brigitte Weber, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Brigitte Weber, Türkiye'de hangi projelere imza attı? Brigitte Weber, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi!

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen proje mimar Brigitte Weber tarafından hazırlanacak.

Bülent Ecevit'in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Yeni bir biyografi, tam on yıl evvel 5 Kasım’da kaybettiğimiz siyasi lideri, zaferleri ve yenilgileriyle tartışmaya açıyor. Ayrıca küllenmekte olan bir konuyu da hatırlatıyor: Ecevit’in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Ahmet Küçükbay kimdir?

Bayraklı'da İzmir'in en yüksek binasını inşa etmeyi planlayan kişi olarak tanınan Küçükbay Grup'un CEO'su Ahmet Küçükbay kimdir? Ahmet Küçükbay bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ahmet Küçükbay biyografi...

Weber Stephen'dan yeni Spirit-E 210 Classic modeli!

Sıcakların artmasıyla birlikte barbekü keyfini doyasıya yaşamak isteyenler, Weber Stephen’ın Spirit-E 210 Classic modeli ile sıcak havaların tadını çıkarıyor.

Ankara Çankaya Evleri'nde satışların yüzde 25'i tamam!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Ankara’da hayata geçirdiği Ankara Çankaya, örnek dairesini görücüye çıkardı. Örnek daireler Brigitte Weber Architects’in kurucusu Brigitte Weber tarafından hazırlandı.

Ankara Çankaya projesinde örnek daire hazır!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Ankara’da hayata geçirdiği Ankara Çankaya, örnek dairesini görücüye çıkardı. Örnek daire Brigitte Weber Architects’in kurucusu Brigitte Weber tarafından hazırlandı.

Ankara Çankaya'nın örnek dairelerine Brigitte Weber imzası!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığfnın Ankara'nın kalbinde hayata geçirdiği Ankara Çankaya, örnek dairesiyle de fark yaratıyor. Daireler Brigitte Weber Architects'in kurucusu Brigitte Weber tarafından hazırlandı.

Ankara Çankaya projesinin örnek daireleri hazırlandı!

YAPI Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara'nın kalbinde hayata geçirdiği Ankara Çankaya, örnek dairesiyle de fark yaratıyor. Ankara Çankaya'nın örnek dairesi Brigitte Weber tarafından hazırlandı.

Ankara Çankaya projesinin örnek dairesi hazır!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Ankara’nın kalbinde hayata geçirdiği Ankara Çankaya, örnek dairesiyle de fark yaratıyor. Ankara Çankaya’nın örnek dairesi projenin iç mimarisi Brigitte Weber tarafından hazırlandı.

Saint-Gobain Weber 6. fabrikasını Samsun'da hizmete açtı!

Weber Türkiye Genel Direktörü Levent Gökçe, 52 ülkede 200'ü aşkın üretim tesisiyle faaliyet gösteren Saint-Gobain Weber'in Türkiye'deki altıncı fabrikasını hizmete açmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Weber, Samsun’da fabrika açtı!

Endüstriyel harç üretiminde dünya lideri Saint-Gobain Weber, yeni fabrika yatırımı için Samsun’u seçti.Gökçe, 8 fabrika açacaklarını, bir sonraki fabrika yatırımının 2 yıl içinde Diyarbakır’a olacağını açıkladı.

Saint-Gobain Weber Samsun'da yeni fabrika açtı!

Türkiye’de gerçekleştirdiği yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen endüstiyel harç üretiminde dünya lideri Saint-Gobain Weber, yeni fabrika yatırımı için Samsun’u seçti. Açılışı yapılan fabrika 30 milyon TL’lik bir yatırım ile hayata geçti.

Brigitte Weber kimdir?

Mimar Brigitte Weber kimdir? Brigitte Weber, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Brigitte Weber, Türkiye'de hangi projelere imza attı? Brigitte Weber, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Brigitte Weber biyografi Haberi

Brigitte Weber biyografi

Brigitte Weber kimdir?

Brigitte Weber, 1964 Avusturya doğumlu. Brigitte Weber, 1994 yılında Viyana Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden yüksek mimar olarak mezun oldu. 


1994 / 1995 yılları arasında Viyana'da Prof. Holzbauer ile Andromeda Tower projesinde yer aldı. 


1996 yılında İstanbul'a yerleşerek Mimar Arif Suyabatmaz ile birlikte kurdukları Suyabatmaz Mimarlık ofisinde farklı proje ve uygulamalar yapan Brigitte Weber, Türkiye'de imza hakkına sahip ilk yabancı mimar olarak 2005 yılında Brigitte Weber Mimarlık adıyla kendi ofisini kurdu.


İletişim bilgileri:

Cumhuriyet Caddesi

Hilton İstanbul Oteli Girişi

No:50B

İstanbul Harbiye


T: +90 (212) 219 36 23 - 34

F: +90 (212) 219 36 25 


www.brigitteweber.com

[email protected]


Brigitte Weber: İzmir, İstanbul'a göre daha iyi...