05 / 05 / 2024

brisa lastik fabrikası

brisa lastik fabrikası

Sabancı Holding ve Japon Bridgestone Corporation ortaklığıyla Aksaray'da 955 bin metrekare alan üzerine kurulacak 4 bin kişinin istihdamının öngörüldüğü Brisa Lastik Fabrikası'nın inşaat çalışmaları başladı...

Aksaray'da Brisa Lastik Fabrikası'nın inşaatı başladı!

Sabancı Holding ve Japon Bridgestone Corporation ortaklığıyla 955 bin metrekare alan üzerine kurulacak Brisa Lastik Fabrikası'nın inşaatı başladı. Fabrikada yaklaşık 4 bin kişi istihdam edilecek.

Brisa 300 milyon dolar yatırımla 700 kişiye istihdam sağlayacak!

Son 5 yılda yüzde 14 büyüyen lastik pazarındaki talebi dikkate alan Brisa, Aksaray’da yeni bir lastik fabrikası kurmak için hareket geçti. 300 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek fabrika 700 kişiye iş kapısı açacak....

Brisa Aksaray Fabrkası 2018 yılında açılacak!

Brisa’nın 2018 başında açmayı planladığı Aksaray fabrikası, İzmit’teki kapasiteye ek olarak, binek ve hafif ticari araç lastikleri segmentinde yıllık 4.2 milyon adet üretim kapasitesi sağlayacak.

Brisa ikinci fabrikasını Aksaray'da açacak!

Brisa; ikinci fabrikasını Aksaray’da açmaya hazırlanıyor. Genel Müdür Yiğit Gürçay, “Bu 300 milyon dolarlık bir yatırım. İlk etapta bu yıl için 140 milyon dolar haracayacağız. İstihdam sağlamaya başladık” dedi.

Sumitomo lastik fabrikası ilk etapta 650 kişiyi istihdam edecek!

Çankırı'da yapımı tamamlanan Sumitomo Rubber Ako Lastik Fabrikası, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. Erdoğan, fabrikada ilk etapta 650 kişinin istihdam edileceğini, kısa zamanda bu sayının 2 bin kişiye kadar çıkacağını söyledi.

Çankırı'da 516 milyon dolarlık lastik fabrikası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japon lastik devi Sumitomo'nun Çankırı'da inşa ettiği 516 milyon dolarlık fabrikanın açılışını yaptı.

Sumitomo Rubber Ako Lastik Fabrikası'nın açılışı gerçekleşti!

Türk-Japon ortaklığında Çankırı’da kurulan lastik fabrikasını açan Cumhurbaşkanı Erdoğan yabancıları yatırıma çağırdı. Erdoğan “Kapımız yatırımcılara açık gelin geleceğe birlikte yürüyelim” dedi.

Çankırı Sumitomo Rubber Ako Lastik Fabrikası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankırı'da Sumitomo Rubber Ako Lastik Fabrikası'nın açılış törenine katıldı. Erdoğan, "Ne yaparlarsa yapsınlar bizi 2023 hedefimizden alıkoyamayacaklar" dedi.

Sumitomo Rubber AKO 516 milyon dolara mal oldu!

Japon ortaklığı ile kurulan lastik fabrikası Sumitomo Rubber AKO'nun açılışı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Çankırı'da yapıldı. Fabrikanın 516 milyon $'a mal olduğu belirtildi.

Japon lastik devi Sumitomo fabrikası Çankırı'da açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japon lastik devi Sumitomo'nun Çankırı'da inşa ettiği 516 milyon dolarlık fabrikanın açılışını yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çankırı'ya konut sözü!

Çankırı'da dün Sumitomo Rubber Ako Lastik Fabrikası'nın açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fabrikadaki işçiler için fabrikaya yakın bir bölgede TOKİ'nin konut yapacağı sözünü verdi.

Sumitomo Rubber Ako Lastik Fabrikası hizmete girdi!

Çankırı'da yapımı tamamlanan Sumitomo Rubber Ako Lastik Fabrikası, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı açılış töreniyle hizmete girdi. Türk-Japon ortaklığıyla faaliyete geçen fabrikanın açılış töreninde, Türk ve Japon milli marşları çalındı.

Çankırı Sumitomo Rubber AKO Lastik Fabrikası bugün açılıyor!

Türk-Japon ortaklığı ile kurulan lastik fabrikası Sumitomo Rubber AKO bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Fabrikada 2 bin kişiye istihdam edilecek.

Çankırı'da 144 tesisin açılış töreni 14 Ekim'de yapılacak!

Çankırı'da, aralarında Türk-Japon işbirliği ile kurulan lastik fabrikasının da bulunduğu 144 tesis için, 14 Ekim'de toplu açılış töreni düzenlenecek.

Reysaş GYO Sakarya'daki Montaj Fabrikası'nın ruhsatını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sakarya Arifiye'de yer alan 8 bin 584,68 metrekare arsa üzerinde Otomobil Fabrikasının jant ve lastik birleşimleri için inşa edilecek 5 bin 544,39 metrekare Montaj Fabrikası'nın inşaat yapı ruhsatını aldı.

brisa lastik fabrikası Haberi

brisa lastik fabrikası

Sabancı Holding ve Japon Bridgestone Corporation ortaklığıyla Aksaray'da 955 bin metrekare alan üzerine kurulacak 4 bin kişinin istihdamının öngörüldüğü Brisa Lastik Fabrikası'nın inşaat çalışmaları başladı.


Vali Ataklı, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü İsmet Çağlar ile fabrika inşaatının yapıldığı alanda incelemede bulunarak, Brisa İnşaat Grubu Müdürü Bülent Yılmaz'dan bilgi aldı.


Ataklı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2017 sonunda üretime geçmesi planlanan fabrikada 4 bin kişinin istihdamının öngörüldüğünü, yılda 4,2 milyon adet lastik üretileceğini söyledi.


Kamuoyunda yatırımın yapılıp yapılmayacağı tereddütlerinin oluştuğunu anlatan Ataklı, "Böyle bir tereddüde kesinlikle mahal yok. Brisa yetkilileri süratle çalışmalarını sürdürüyorlar. Brisa, Aksaray için, ülkemiz için çok önemli bir imkan. İlk etapta binin üzerinde istihdam sağlayacak, bütün bölümlerin tamamlanmasıyla toplamda yaklaşık 4 bin kişinin istihdamı sağlanmış olacak. Bunlar önemli rakamlar. Bir an...