02 / 05 / 2024

Brisa ProPratik antep

Brisa ProPratik antep

Brisa Ticari Ürünler Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Atış: "Brisa Gaziantep'teki yeni mağazasıyla bu hizmeti yaygınlaştırma hedefi kapsamında önemli bir adım daha atmış oldu" dedi.

Depremzedelere son dakika uyarısı: Zemin etüt raporu alırken sakın bunu yapmayın! 

Jeofizik Mühendisleri Odası Antep Bölge Temsilcisi Burhan Canpolat, Gaziantep'teki depremzede vatandaşalra son dakika uyarısında bulundu. İşte zemin etüt raporu ile ilgili dikkat edilmesi gereken o detay....

A101’de Domestos 79 TL’ye, Antep bulguru 20,90 TL’ye, Torku toz şeker 28,90 TL’ye düştü!

A101’den indirim konusunda ağustos müjdesi geldi. Bu kapsamda, 3 Ağustos Perşembe günü Domestos 79 TL’ye, Antep bulguru 20,90 TL’ye, Torku toz şeker 28,90 TL’ye düştü. İşte 3 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

BİM’de aşurelik buğday 14,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düştü!

BİM’den Aşure Günü’ne özel ürünler dip fiyattan satışa çıktı. Bu kapsamda, 18 Temmuz Salı günü aşurelik buğday 14,50 TL’ye, ceviz içi 42,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düşecek. İşte Bim fiyat listesi 18 Temmuz 2023...

Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar ne mezunu?

Brisa'nın CEO'luğunu üstlenen ve Türk iş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

BİM yeni ay kataloğunu yayımladı! Diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviz 65 TL'ye düştü!

BİM'in 4 Temmuz Birlikten Berekete aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda, diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviiz 65 TL'ye düştü.

Tatlılara lezzet katan o ürün artık yatırım aracı oldu! Fiyatı çeyrek altınla yarışıyor! Herkes buna yöneldi!

Tatlıların vazgeçilmezi olan, özellikle Ramazan ayında daha çok tüketilen baklavalara lezzet katan Antep fıstığı son dönemde birileri için resmen yatırım aracına dönüştü. Ramazan'a kısa bir süre kala kimileri bunu fırsat bildi ve baklavaya talebin artacağını düşünerek stok peşine düştü. 

Herkes avuç avuç cebinde taşırdı! Zamlardan sonra lüks sınıfına girdi

Yılbaşı sofralarının aranılan yiyeceği kuruyemişlerden Antep fıstığı, aralık ayının 15 gününde 3 kez zamlanarak 350 lirayla aylık zam rekorunu kırmış oldu. Yıl genelinde ise kabak çekirdeği yüzde 190,91’lik artışla 55 liradan 160 liraya çıkarak zam oranında ilk sırada yer buldu.

Brisa’dan tarihi rekor… 80,5 milyon dolara ulaştı

Lassa markasının ihracatını 87 ülkeye gerçekleştiren Brisa, ihracatta tüm zamanların en yüksek sevkiyatını gerçekleştirerek bir rekora imza attı. Şirketin yılın ilk üç aylık dönem toplam ihracatı, 80,5 milyon doları aştı. Ayrıca şirket 17 ülkede pazar payı da kazandı.

Ucuz ekmek ucuz et derken vatandaş şimdi de ucuz baklava kuyruğunda! Telefonla randevu veriliyor

Türkiye'de yükselen enflasyon karşısında artan ucuz gıda kuyruklarına "ucuz baklava" kuyrukları da eklendi. Piyasada 200 liraya satılan antep fıstıklı baklavayı kilogramı 52 liradan sattığı öğrenilen baklavacının önünde metrelerce kuyruk oluştu.

2022'de temettü ödemesi yapacak ilk 8 şirket açıklandı!

Borsada işlem gören firmalardan bilançolar gelmeye devam ederken, temettü ödeyeceklerini duyuran firmalar da netleşmeye başladı; Çemtaş, Aksa, Enerjisa ve Brisa birçok şirket temettü verecek.

Antep Valiliği Konutu için 4 ayrı ihale yapıldı!

Yapımına 2018'de başlanan yüzme havuzlu Antep Valiliği Konutu için dört ayrı ihale gerçekleştirilerek yaklaşık 7 milyon 300 bin TL harcama yapıldı. Son harcama, yüzme havuzuna katlanır cam sistemi kurulması için oldu.

Deprem geçirmez bina farkındalığı artıyor!

Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation iştiraki Brisa, Bridgestone’un ürettiği kauçuk esaslı sismik izolatör ürünleriyle Türkiye’de binaları depreme karşı koruyan bu yenilikçi çözümler yaygınlaşacak.

Konakta ‘Antep Evi’ hayat bulacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin restore ettiği Gazi Konuk Evi yurt içinden ve yurt dışından gelen ziyaretçilere eski Antep evlerindeki yaşamı yansıtacak.

Brisa ProPratik antep Haberi

Brisa ProPratik antep

Brisa'nın bireysel ticari araç ve filo sahiplerinin birçok ihtiyacını aynı anda yüksek kalite güvencesiyle karşılamak amacıyla hayata geçirdiği ve sektörde bir ilk olan ProPratik satış ve servis zincirinin beşincisi Gaziantep'te açıldı.


Brisa'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Brisa ProPratik satış ve servis zincirinin 5'incisini bugün Gaziantep'te açtı. Şirketin Profleet filo yönetim çözümleri paketinin bir parçası olan ProPratik, ağır ticari araçlar için tüm lastik, akü, yedek parça ve aksesuarların satış-servis ihtiyaçlarını yenilikçi çözümleriyle karşıladığı gibi sürücülere verimli ve emniyetli sürüş için de destek sunuyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Brisa Ticari Ürünler Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Egemen Atış, Elbeyli mağazasına ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:


"Gerek dünyada, gerekse Türkiye'deki trendleri incelediğimizde, her sektörde uzmanlaşma kavramının ön plana çıktığını görüyoruz. Biz de müşteri odaklı...