29 / 04 / 2024

brisa propratik yeni şubesi

brisa propratik yeni şubesi

Brisa'nın, ağır ticari araçlara satış ve servis zinciri ProPratik'in dördüncü mağazası Van'da açıldı. Aydınlar Otomotiv yetkilisi Muzaffer Aydın, yeni mağazanın 986 metrekare alanda aynı anda 10 araca servis hizmeti verebildiğini dile getirdi.

Brisa ProPratik Gaziantep’te mağaza açtı!

Brisa Ticari Ürünler Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Atış: "Brisa Gaziantep'teki yeni mağazasıyla bu hizmeti yaygınlaştırma hedefi kapsamında önemli bir adım daha atmış oldu" dedi.

Brisa, 4. ProPratik mağazasını Van'da açtı!

Brisa'nın, ağır ticari araçlara satış ve servis zinciri ProPratik'in dördüncü mağazası Van'da açıldı. Aydınlar Otomotiv yetkilisi Muzaffer Aydın, yeni mağazanın 986 metrekare alanda aynı anda 10 araca servis hizmeti verebildiğini dile getirdi.

Brisa Aksaray fabrikasının temeli yıl sonunda atılacak!

Sabancı Holding ve Bridgestone ortaklığındaki Brisa, Aksaray’da 300 milyon dolar yatırımla inşa edilecek yeni fabrikanın temelini yılın son çeyreğinde atacak. Fabrikanın 2018 yılında devreye alınması planlanıyor...

Brisa 300 milyon dolar yatırımla 700 kişiye istihdam sağlayacak!

Son 5 yılda yüzde 14 büyüyen lastik pazarındaki talebi dikkate alan Brisa, Aksaray’da yeni bir lastik fabrikası kurmak için hareket geçti. 300 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek fabrika 700 kişiye iş kapısı açacak....

Brisa OtoPratik Mağazası Manavgat'ta hizmete girdi!

Manavgat'ta Brisa OtoPratik, hızlı bakım ve lastik merkezinin yeni mağazası açıldı. Açılışa Brisa Tüketici Satış Direktörü Şevket Saral, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş ile davetliler katıldı...

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

brisa propratik yeni şubesi Haberi

brisa propratik yeni şubesi

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Brisa'nın inovatif servis merkezi ProPratik, Aydınlar Otomotiv çatısı altında Van'da hizmet vermeye başladı. Ağır ticari araç sektörüne yönelik faaliyet gösteren Aydınlar ProPratik mağazasında, Bridgestone ve Lassa'nın otobüs ve kamyon segmentindeki ürünleri, Bandag lastik kaplama, ağır ticari araçlara yönelik akü, yedek parça ve aksesuarların satış ve servisi tek çatı altında yapılıyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Brisa Satış Direktörü Yakup Demir, Türkiye'deki ticari araç sahipliğine bakıldığında yüzde 70'ini filoların, yüzde 30'unu ise bireysel kullanıcıların oluşturduğunu bildirdi. Demir, şunları kaydetti:


"Hızla artan araç parkı ve yükselen filolaşma/kurumsallaşma oranlarıyla birlikte ticari lastikler pazarındaki müşteri beklentileri de değişiyor. Bu doğrultuda, Türkiye genelinde açılacak tüm ProPratik mağazalarında, aynı kalitede ürün ve hizmet sunmayı garanti ediyoruz. Bu konu, müşteri deneyiminin yanı sıra karayollarımızdaki can...