29 / 06 / 2024

British Columbia tofino ada

British Columbia tofino ada

Kanadalı Wayne Adams ve Catherine King şehir hayatından bunalınca çareyi kaçmakta bulmuş. Köye taşınmak yerine British Columbia’nın Tofino sahiline kendileri için ada kurmuş..

Yarın ŞOK'ta Columbia montlar satışa çıkıyor! Rüzgarlık mont 1299 TL, yağmurluk 1999 TL'ye satılacak!

ŞOK Market Kasım ayı kataloğunu yayımladı. Katalogda Columbia montlar dikkat çekti. Bu kapsamda ŞOK'ta Columbia Rüzgarlık mont 1299 TL, yağmurluk 1999 TL'ye satılacak.

ŞOK Market'e Columbia ve Nike markalı ürünler geliyor! Fiyatları art arda açıklandı! ŞOK kataloğu 18 Şubat 2023

ŞOK Market'in 18 Şubat 2023 tarihinden itibaren satış çıkarılacak aktüel ürünler belli oldu. ŞOK Market'e Columbia  ve Nike markalı ürünler geliyor! Fiyatları art arda açıklandı! Duyan markete koşacak! İşte 18 Şubat 2023 kataloğu fiyat listesi...

Adele: Londra’dan asla ev alamam, çok pahalı!

Adele, British Vogue ile yakın zamanda gerçekleştirdiği bir röportajda; Los Angeles gayrimenkulüne 30 milyon doları aşkın yatırım yaptığını, fakat Londra’da yaşamayı tam olarak karşılayamadığını belirtti. Adele, "LA’de sahip olduğum türden bir evi Londra’da asla karşılayamam” dedi.

Cengiz Holding'in British Steel için hazırda bekliyor!

  Cengiz Holding'in gözü British Steel'de. British Steel'ın Çinli Jingye Group'a satışının gerçekleşmemesi durumunda Cengiz Holding'in devreye gireceği bildirildi...

Cengiz Holding çelik British Steel ile mi ilgileniyor?

İngiltere'ye ait çelik şirketi British Steel'ın Çinliler tarafından satın alındığı iddia edilmişti. Şirketin satışında çıkan sorunlardan dolayı Cengiz Holding’i de satış masasında tuttuğu söylendi...

İskoçya’da öğrenip Mardin evi yaptılar!

British Council tarafından destek verilen ve Kültürel Mirası Koruma Derneği ile Edinburgh World Heritage'nin gerçekleştirdiği Kültürel Mirasın Korunmasında KORU Projesi kapsamında Mardin’de yıkılma tehlikesi bulunan eski bir taş ev yenilendi.

BAT Türkiye merkez ofisiyle dünyada en iyiler arasında!

British American Tobacco Türkiye’nin Orjin Maslak’daki yeni merkez ofisi, dünyanın dört bir yanından projelerin paylaşıldığı mimarlık alanında prestijli bir platform olan Office Snapshots’ın ‘2017’nin En İyi 25 Ofisi’ listesinde yer aldı. 

Columbia Üniversitesi Türkiye Çalışmaları Merkezi kuruldu!

Sabancı Vakfı ile Sabancı Üniversitesi’nde birer fon oluşturulmasını vasiyet eden merhum Sakıp Sabancı’nın adına Columbia Üniversitesi’nde bir kürsü ve Türkiye Çalışmaları Merkezi kuruldu.

Cafer Mahiroğlu, British Home Stores’a talip!

İngiltere’nin en büyük perakende şirketlerinden olan ve iki hafta önce kayyuma devredilen 88 yıllık British Home Stores’a (BHS) bir Türk işadamı talip oldu

RIBA Uluslararası Ödülü için 30 bina açıklandı!

Birleşik Krallık Mimarlar Enstitüsü (RIBA - The Royal Institute of British Architects), ilk uluslararası mimarlık yarışması olan RIBA Uluslararası Ödülü için yarışacak 30 binayı açıkladı.

Columbia İzmir'de 3. mağazasını Mavibahçe AVM'de açıyor!

Devrim yaratan teknolojileri ve kullanışlı tasarımları ile macera severlerin gözde markası Columbia, İzmir'de 3. Mağazasını Mavibahçe AVM'de açıyor.

Columbia 34. mağazası Özdilekpark istanbul AVM'de açtı!

Devrim yaratan teknolojileri ve şık tasarımlarıyla spor giyimin önde gelen markası Columbia İstanbul'un en yeni alışveriş merkezlerinden ÖzdilekPark'ta yerini alıyor.

British Airways haftalık sefer turlarını artırdı!

British Airways haftalık seferi 1’den 3’e çıkardı. Özellikle Alman ve İngiliz turistin artması hedefleniyor. Bölgeye turist taşıyacak yabancı operatörleri de harekete geçirdi.

British Columbia tofino ada Haberi

British Columbia tofino ada

Kanadalı  Wayne Adams ve  Catherine King şehir hayatından bunalınca çareyi kaçmakta bulmuş. Köye taşınmak yerine British Columbia’nın Tofino sahiline kendileri için ada kurmuş. Eskiden bale sanatçısı olan çift, ‘Özgürlük Koyu’ adını verdikleri yüzen yeşil adada yaşamaktan memnun olduklarını dile getiriyor. Çiftin 2 de çocuğu var.


Yorucu şehir hayatı hepimizin yakındığı bir mesele. Her gün şikayet etsek de trafik, kirli hava ve kalabalıktan bir türlü uzaklaşmak istemeyiz. Şehir hayatını terk etmeyi planlayıp, bu hayalini gerçekleştiremeyenler de yok değil tabii. Kanadalı  Wayne Adams ve Catherine King çifti de onlardan biri. Şehir hayatından bunalan çift 1992’den bu yana British Columbia’nın Tofino sahilinde inşa ettikleri adada yaşıyor. Adadaki 12 platformu ahşap yapılar,  yeşil evler, bitkiler ve yaşam alanlarıyla kaplamış. Eskiden bale sanatçısı olan çift,...