28 / 04 / 2024

Adele: Londra’dan asla ev alamam, çok pahalı!

Adele: Londra’dan asla ev alamam, çok pahalı!

Adele, British Vogue ile yakın zamanda gerçekleştirdiği bir röportajda; Los Angeles gayrimenkulüne 30 milyon doları aşkın yatırım yaptığını, fakat Londra’da yaşamayı tam olarak karşılayamadığını belirtti. Adele, "LA’de sahip olduğum türden bir evi Londra’da asla karşılayamam” dedi.



Adele yaptığı son açıklamalarla gündeme oturdu Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; ünlü şarkıcı Londra'dan ev alamadığına, çok pahalı olduğuna, bu yüzden de Los Angeles'a taşındığına dikkat çekti. Adele'in bu açıklamaları sosyal medyada çok konuşuldu.

Adele, British Vogue ile yakın zamanda gerçekleştirdiği bir röportajda; Los Angeles gayrimenkulüne 30 milyon doları aşkın yatırım yaptığını, fakat Londra’da yaşamayı tam olarak karşılayamadığını belirtti. Adele, son beş senede üç gayrimenkul satın aldı; ancak şarkıcı “LA’de sahip olduğum türden bir evi Londra’da asla karşılayamam” diye konuştu.

Şimdiye kadar 15 Grammy ödülünün sahibi olan ünlü şarkıcı, Londra’da yaşarken zamanının çoğunu arabada veya bir binanın içinde geçirdiğini söylerken temiz havası olan ve gökyüzünü görebileceği bir yerde bulunmak istediğini de dile getirdi.

Adele: Londra’dan asla ev alamam, çok pahalı!

SÖZLERİ SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

Adele’in bu sözleri sosyal medyada oldukça konuşuldu. Bir sosyal medya kullanıcısı “Adele, Londra’da bir ev alamaz mı? Hepimiz mahvolduk” diye tweet atarken, bir diğeri de “Los Angeles’ta toplam 30 milyon dolar değerinde üç evi var ama Londra’da gayrimenkul almaya gücü yetmez mi?” şeklinde paylaşımda bulundu. 

2016'da Adele, Beverly Hills’deki ilk evini 9,5 milyon dolar bedelle satın aldı. Üç sene sonra, birincisinin bitişiğindeki konutu 10.65 milyon dolara aldı. Mayıs'ta ise ünlü şarkıcı, arkadaşı Nicole Richie’den satın aldığı dört yatak odalı, dört banyolu bir ev için ise 10 milyon dolar ödeme yaptı. Bu ev, aynı zamanda diğer iki evin de bitişiğinde bulunuyor.

Adele, Kensington’da mega malikane yaptırıyor!

Justin Timberlake ve Jessica Biel Los Angeles'taki evlerini satıyor!


Geri Dön