04 / 05 / 2024

brn serin yatak

brn serin yatak

Dünya’da 5 kıtada 51 ülkede satışa sunulan BRN Yatakları, ARGE çalışması ile yaz aylarının en büyük sorunu olan yataktan kaynaklanan gece terlemesini önledi...

4 yıl içinde 95 bin yatak kapasiteli hastane dönüşümü yapılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, önümüzdeki dört yıl içinde 90-95 bin yatak kapasiteli fiziki mekan dönüşümlerinin yapılacağını belirterek, “Sağlık hizmeti rakamlarını 2019 yılında 10 milyar dolara taşıyabileceğimize inanıyoruz” dedi.

40 bin yatak kapasiteli hastanelerin inşaatı devam ediyor!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "Bizim yaptığımız hastane sayımız 230'un üzerinde ve 40 bin yatak kapasitesinin üzerinde olan inşaatlarımız devam ediyor. 40 bin yatak kapasiteli hastaneler, 2016-2017 sonu itibariyle hizmete girmiş olacak." dedi.

Burdur'a 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi inşa edilecek!

AK Parti Burdur Milletvekili ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Bayram Özçelik yaptığı yazılı açıklamada,Burdur'a yeni bir devlet hastanesi yapılacağını bildirdi. Yeni hastane 300 yatak kapasiteli olacak.

Kütahya'da 250 yatak kapasiteli termal otel açıldı!

Kütahya'da işletmeciliği belediyenin iştiraki olan şirket tarafından yapılacak olan 250 yatak kapasiteli termal otelin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Saraçoğlu, Türkiye’deki 65 termal bölgesinin 9 tanesinin Kütahya’da olduğunu söyledi.

30 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerinin ihale süreçleri tamamlandı!

Kamu-özel işbirliğiyle 30 bin yatak kapasiteli şehir hastanelerinin ihale süreçlerinin tamamlandığını Müezzinoğlu, sadece kamu kaynakları kullanılarak da 40 bin yatak kapasiteli hastanelerin inşaat ve ihale süreçlerinin devam ettiğini söyledi.

YDA Holding projelerindeki yatak kapasitelerini iki katına çıkarmayı hedefliyor!

5 bin yatak kapasitesini iki katına çıkarmayı hedeflediklerini belirten YDA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Bir altyapı holdingi kuracağız ve halka arz edeceğiz" dedi.

Hasan Serin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Serin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Serin tarafından 200 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Mall Of İstanbul Sitesi Kule'de kuruldu.

2018'de 130 bin hastane yatak kapasitesine ulaşılacak!

Vatan ve Milliyet gazetelerini ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 2018 yılı içerisinde 130 bin hastane yatak kapasitesine ulaşılacağını söyledi ve “Türkiye dönüşümü yakaladı” diye ekledi.

BRN Yalıtım ve Zemin Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Yalıtım ve Zemin Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Didem Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Ataşehir, Kayışdağ Mahallesi, Mansur Sokak'ta kuruldu.

Doğtaş Norway ile yatak odalarında sadelik!

Norway Yatak Odası, zarifliği ve sadeliği evlere taşıyor. Doğtaş Norway Yatak Odası’nın çok fonksiyonlu detayları hayatı kolaylaştırıyor. Norway Yatak Odası, estetiği ve konforu evlere taşıyor.

Doğtaş Norway Yatak Odası sadeliği ve şıklığı evlere taşıyor!

Modern tarzıyla alışılagelmişin dışına çıkan Norway Yatak Odası, zarifliği ve sadeliği evlere taşıyor. Doğtaş Norway Yatak Odası’nın çok fonksiyonlu detayları hayatı kolaylaştırıyor.

İder Mobilya'dan Pedesa yatak odası!

Modern mobilya tasarımlarıyla daha keyifli yaşam alanları sunan İder Mobilya, Pedesa yatak odası takımıyla çizgilerin enerjisini evlerinize taşıyor.

Kepez Şehir Hastanesi'nin yatak kapasitesi 1500'e çıkarıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Göçerler Mahallesi'ne yapılacak olan şehir hastanesinin ıooo olan yatak kapasitesinin 1500'e çıkarıldığını açıkladı.

brn serin yatak Haberi

brn serin yatak

Yapılan araştırmalara göre, uyku kalitesi, günlük hayat standardının yükselmesini sağlarken, doğru yatak seçimi ile yüzde 40-50’ye varan pozitif getiriler sağlıyor. Doğru yatak kullananlar, daha az uyumalarına karşın, daha dinlenerek kalkıyor ve zihinsel olarak daha açık ve dinamik oluyor.


Yurtdışında yaptığı başarılı ihracat çalışmaları sonrası rotasını Türkiye’ye çeviren BRN yatakları da, yazlık yatak teknolojisini daha ileriye taşıdı. Üretim tesislerindeki ARGE çalışmaları ile yaz aylarında serin ve rahat uykunun formülünü bulan  BRN Yatakları Genel Müdürü Berna İlter, ‘ ‘Yatağı tamamlayan tüm öğelerde ısı dengesini sağlayan ürünlerin kullanılması gerekmekte. Biz Blue Jel yatak ve yastıklarımızla, ısı kontrolü sağlayan yorganlarımızla uykuda serinliği sağladık’’ dedi.


Yataklarda kullandıkları “Climacool'’ kumaşı sayesinde yaz aylarında terleme sorunu yaşayanların rahat bir uykuya kavuşacağını söyleyen Berna İlter, Discovery yataklarının bu konuda...