04 / 05 / 2024

brn yatak irtibat

brn yatak irtibat

Dünya’da 5 kıtada 51 ülkede satışa sunulan BRN Yatakları, ARGE çalışması ile yaz aylarının en büyük sorunu olan yataktan kaynaklanan gece terlemesini önledi...

2018'de 130 bin hastane yatak kapasitesine ulaşılacak!

Vatan ve Milliyet gazetelerini ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 2018 yılı içerisinde 130 bin hastane yatak kapasitesine ulaşılacağını söyledi ve “Türkiye dönüşümü yakaladı” diye ekledi.

BRN Yalıtım ve Zemin Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Yalıtım ve Zemin Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Didem Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Ataşehir, Kayışdağ Mahallesi, Mansur Sokak'ta kuruldu.

Doğtaş Norway ile yatak odalarında sadelik!

Norway Yatak Odası, zarifliği ve sadeliği evlere taşıyor. Doğtaş Norway Yatak Odası’nın çok fonksiyonlu detayları hayatı kolaylaştırıyor. Norway Yatak Odası, estetiği ve konforu evlere taşıyor.

Doğtaş Norway Yatak Odası sadeliği ve şıklığı evlere taşıyor!

Modern tarzıyla alışılagelmişin dışına çıkan Norway Yatak Odası, zarifliği ve sadeliği evlere taşıyor. Doğtaş Norway Yatak Odası’nın çok fonksiyonlu detayları hayatı kolaylaştırıyor.

İder Mobilya'dan Pedesa yatak odası!

Modern mobilya tasarımlarıyla daha keyifli yaşam alanları sunan İder Mobilya, Pedesa yatak odası takımıyla çizgilerin enerjisini evlerinize taşıyor.

Kepez Şehir Hastanesi'nin yatak kapasitesi 1500'e çıkarıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Göçerler Mahallesi'ne yapılacak olan şehir hastanesinin ıooo olan yatak kapasitesinin 1500'e çıkarıldığını açıkladı.

Doğtaş Luna Baza -Başlık ve Nanobionic Yatak serisi!

Doğtaş; Luna Baza ve Başlık tasarımıyla yatak odalarında estetik bir duruş sergilerken, Nanobionic Yatak ise Nano teknolojisi sayesinde vücudumuzun kaybettiği enerjiyi uyurken geri kazanmasını sağlıyor.

BRN Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Akkuş tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi'nde kuruldu.

Turizmde yeni oluşan yatak kapasiteleri boş kaldı!

TÜRKİYE’de otel yatırımlarının artmasıyla birlikte rekabet de kızıştı. Ancak turizmdeki olumsuz gelişmeler hesaba katılmayınca yeni oluşan yatak kapasiteleri boş kaldı.

Yurtlarda yatak kapasitesi 68 bin 9 kişi artacak!

Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu, bu yıl sonuna kadar yapımı süren 39 yurt ve yeni kiralamalarla yatak kapasitesini 68 bin 9 kişi artıracak. Böylece, yıl sonu itibarıyla yurtlarda barınan öğrenci sayısı 453 bin 244’e ulaşacak.

Brn Dekorasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Dekorasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Bayram Dülye tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Üsküdar'da kuruldu.

Antalya Demre'ye 5 bin yatak kapasiteli yeni otel ve tatil köyleri kurulacak!

Antalya Demre’deki yeni turizm tahsis alanında 8 firma tarafından 5 bin yatak kapasiteli otel ve tatil köyleri kurulacak. Sektör temsilcileri Demre-Beymelek arasındaki turizm gelişim alanında zaman içinde 25 bin yatak kapasitesine ulaşılacağını ifade etti

Bursa'da kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı!

Kentsel dönüşüm alanında somut adımları tek tek atan Osmangazi Belediyesi, Bursa'da kentsel dönüşümün fitilini ateşleyecek olan Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin ilk etap ihalesinin yapılmasının ardından, kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı.

brn yatak irtibat Haberi

brn yatak irtibat

Yapılan araştırmalara göre, uyku kalitesi, günlük hayat standardının yükselmesini sağlarken, doğru yatak seçimi ile yüzde 40-50’ye varan pozitif getiriler sağlıyor. Doğru yatak kullananlar, daha az uyumalarına karşın, daha dinlenerek kalkıyor ve zihinsel olarak daha açık ve dinamik oluyor.


Yurtdışında yaptığı başarılı ihracat çalışmaları sonrası rotasını Türkiye’ye çeviren BRN yatakları da, yazlık yatak teknolojisini daha ileriye taşıdı. Üretim tesislerindeki ARGE çalışmaları ile yaz aylarında serin ve rahat uykunun formülünü bulan  BRN Yatakları Genel Müdürü Berna İlter, ‘ ‘Yatağı tamamlayan tüm öğelerde ısı dengesini sağlayan ürünlerin kullanılması gerekmekte. Biz Blue Jel yatak ve yastıklarımızla, ısı kontrolü sağlayan yorganlarımızla uykuda serinliği sağladık’’ dedi.


Yataklarda kullandıkları “Climacool'’ kumaşı sayesinde yaz aylarında terleme sorunu yaşayanların rahat bir uykuya kavuşacağını söyleyen Berna İlter, Discovery yataklarının bu konuda...