29 / 04 / 2024

BRN Yatakları armada avm etkinlikleri

BRN Yatakları armada avm etkinlikleri

BRN Yatakları'nın, sanata dikkat çekmek amacıyla Armada AVM'deki mağazasında düzenlediği etkinlikte Ressam Mehmet Ali Doğan, bir yatağı tuval olarak kullandı. Ressam Doğan'a 5 yaşındaki kızı İdil de aynı anda yatağın arkasını boyayarak eşlik etti...

Yavuz Ağıralioğlu: Dere yataklarında imar, iskan işlerini kontrol edebilecek ciddiyet lazım!

İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Giresun'da yaşanan sel felaketine ilişkin, "Dere yataklarında imar, iskan işlerini kontrol edebilecek, daha önce verilmiş imar, iskan izinlerini kaldırıp güvenli bölgelerde insanların yaşamasını temin edebilecek bir ciddiyet lazımdır" dedi...

Bekir Pakdemirli: Dere yataklarında bina yapmaktan kaçınılmalı!

Giresun'da selin etkili olduğu bölgede incelemeler yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Dere yataklarında yapı yapmaktan kaçınılması gerektiğine işaret etti.

Brn Ve Esdo Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Ve Esdo Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Akçaabat'ta 30 yıl sonra dere yatakları yine yapılarla doldu!

Karadeniz Bölgesi her yıl sel ve heyelan afetleri ile karşı karşıya kalıyor, can ve mal kayıpları yaşanıyor. Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 30 yılda, dere yataklarının üzeri ve çevresine yeni binalar inşa edildiği görüldü.

Karadeniz'de dere yataklarındaki yapılaşma tehlikesi!

Karadeniz Bölgesi'nde şiddetli yağışların etkisiyle oluşan can ve mal kayıplarına neden olan sel ve heyelanlar, dere yatakları üzerine ya da kenarına inşa edilen yapı tartışmalarını gündeme getirdi.

BRN Yeni Turizm İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Yeni Turizm İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Tutar tarafından kuruldu. 

Armada Vip Taşımacılık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Vip Taşımacılık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydemir ve Haluk Bilican ortaklığında kuruldu. 

Dere yataklarındaki yapılaşmalara geçit yok!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dere yataklarındaki yapılaşmayla ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Kurum, kaçak yapılaşmalara müsaade edilmeyeceğini söyledi.

Brn Bina Yönetimi İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Bina Yönetimi İnşaat Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Buket Baran, Cihan Baran, Emirberki Baran ve Can Baran ortaklığında kuruldu. 

Armada Holding, Elazığ'da 1 milyar dolarlık hastane yapacak!

Dubai merkezli Armada Holding, Elazığ'da dünya standartlarında gelişmiş büyük bir üniversite ve üniversite hastanesi kurmak istiyor.

BRN Taahhüt İnşaat Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

BRN Taahhüt İnşaat Atık Yönetimi Anonim Şirketi Hümmet Daraman tarafından 80 bin TL sermaye ile 26 Ekim'de kuruldu. 

Porland, Antares ve Armada AVM’de 2 yeni mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Antares ve Armada AVM’de iki yeni mağaza açtı.

Mersin'de dere yataklarındaki binalar yenilenecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, dere yataklarındaki binalarda kentsel dönüşümün gerçekleşebileceğini söyledi.

BRN Yatakları armada avm etkinlikleri Haberi

BRN Yatakları armada avm etkinlikleri


Dünya genelinde 50'den fazla ülkede 500'ü aşkın noktada satışa sunulan BRN Yatakları'nın, sanata dikkat çekmek amacıyla Armada AVM'deki mağazasında düzenlediği etkinlikte Ressam Mehmet Ali Doğan, bir yatağı tuval olarak kullandı. Ressam Doğan'a 5 yaşındaki kızı İdil de aynı anda yatağın arkasını boyayarak eşlik etti.


Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltraşlar Derneği Başkanı Mehmet Ali Doğan, yatağa sanatını taşıyarak bir ilki gerçekleştirdi.


Sanatsal çalışmalarını sınırlanmış alanlar kavramıyla işlediğini belirten Ressam Mehmet Ali Doğan, insanların her alanda kendilerini hapsederek yaşam alanlarını kısıtladığını ve çalışmalarını bu alanda yoğunlaştırdığını söyledi.


“Kısıtlanmış alanlar, sınırlanmış bölgeler”  kavramına uygun olması nedeniyle BRN Yatakları'nın bu projesine katıldığını anlatan Doğan, şöyle konuştu:


“İnsanlar minimum sekiz saat zamanlarını yatakta geçiriyorlar. Günlük hayatta kendilerini kısıtlayarak yaşam içerisinde hapsolanlar, akşam yatakla buluştuklarında huzura ve mutluluğa kavuşuyor. Tükenmişlik...