07 / 05 / 2024

Broker Kampı nedir

Broker Kampı nedir

RE/MAX, “ Birlikte Büyüyoruz ” konseptiyle düzenlediği Broker Kampında franchise’larına hem birbirinde değerli eğitimler sağladı hem de çeşitli aktivitelerle eğlendirerek takım ruhunu güçlendirdi, stres attırdı...

ERA Gayrimenkul Brokerları Kıbrıs’ta buluşacak!

Türkiye'de 2012 yılından bu yana faaliyetlerine devam eden, ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, bu yıl 3. sü yapılan ‘ERA Broker Kampı CampERA’ Kıbrıs’ta brokerları ağırlayacak...

CampERA 2016’da gayrimenkul danışmanlığı masaya yatırıldı!

ERA Gayrimenkul, her yıl düzenlediği geleneksel broker kampını bu yıl Bolu Kartalkaya’da gerçekleştirdi. 2016 yılının son eğitim programı ‘CampERA 2016’ Türkiye’den ve yurtdışından önemli eğitimci ve profesyonelleri ağırladı.

ERA Broker’ları CampERA’da buluşuyor!

ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye’nin ‘ERA Broker Kampı CampERA 2016’ için geri sayım başladı. Türkiye’den ve yurtdışından önemli konuşmacıların katılımıyla gerçekleşecek olan broker kampı 3 gün sürecek.

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

ERA Türkiye brokerları Heybeliada’da kampa girdi!

ERA Türkiye, ERA Brokerlarını işlerini kurduktan sonra da desteklemeye devam ediyor. 10-11 Aralık tarihleri arasında Heybeliada’da Merit Halki Palace’da gerçekleşen ERA Türkiye Broker Kampı’na tüm ERA Brokerları tam kadro katıldı.

RE/MAX Türkiye franchiseları Kapadokya’da buluşuyor!

RE/MAX Türkiye franchiseları Kapadokya’da buluşuyor. Türkiye'de gayrimenkul sektörüne başarılı girişimciler kazandıran RE/MAX Türkiye, gelenekselleşmiş broker kampını 25 - 26 ve 27 Eylül tarihlerinde Kapadokya’da gerçekleştirecek.

İkitelli Şehir Hastanesi kampüsünde hangi hastaneler var?

İkitelli Şehir Hastanesi'nde hangi servisler olacak? İkitelli Şehir Hastanesi alanında hangi hastanenin yatak kapasitesi nedir? İkitelli Şehir Hastanesi'nde hangi hastaneler olacak? İkitelli Şehir Hastanesi kampüsünde hangi hastaneler var? İşte cevaplar..

RE/MAX Türkiye geleneksel Broker Kampı’nda girişimciler bir araya geldi!

RE/MAX, “ Birlikte Büyüyoruz ” konseptiyle düzenlediği Broker Kampında franchise’larına hem birbirinde değerli eğitimler sağladı hem de çeşitli aktivitelerle eğlendirerek takım ruhunu güçlendirdi, stres attırdı...

İskan nedir?

Ruhsatlı binaların, inşaat bitiminden sonra oturma izni yani iskan almaları gerekiyor. İskan nedir, ayrıntıları...

İnşaat emsali nedir?

Bir bina yapılırken hesaplanması ve uyulması gereken inşaat emsali nedir, detayları için tıklayın...

Kanuni şufa nedir?

Hisseli gayrimenkullerde söz konusu olan ön alım hakkı olarak da bilinen kanuni şufa hakkı nedir, detayları...

KAKS nedir?

İnşaat çalışmalarına başlanacak yapıların kesin sınırlarını, kesin boyutlarını ve kat sayılarını belirleyen KAKS oranları ile yapılan hesaplar belirliyor. Buna göre KAKS nedir, nasıl hesaplanır, detayları...

Tapu harcı nedir?

Harçlar, kamu gelirlerini ifade ediyor. Harç kalemlerinden biri olan tapu harcı ise gayrimenkul alım – satımında ortaya çıkıyor. Peki tapu harcı nedir? İşte yanıtı...

Broker Kampı nedir Haberi

Broker Kampı nedir

Gayrimenkul sektörüne başarılı girişimciler kazandıran RE/MAX Türkiye gelenekselleşen Broker Kampını 28, 29 ve 30 Kasım tarihlerinde Güral Sapanca Otel’de gerçekleştirdi. Bu yıl gerçekleştirilen broker kampının bir ayrıcalığı vardı. İlk kez Türkiye dışındaki ülkelerden RE/MAX master franchiseları da eğitimlerde yer aldı. Hırvatistan, Azerbaycan ve Arnavutluk ofisleri eğitimleri takip ederek Türk brokerlarla bilgi alışverişinde bulundu. 


Birçok konuşmacının farklı konularda sunum yaptığı kampa damgasını vuran ise profesyonel bilardo oyuncusu Semih Saygıner’in “Masamda birikmiş hikayeler” adlı stand up’ı oldu. Semih Saygıner başarılı girişimciler ile girişimci adaylarına esprileri ile bol bol güldürürken “Önemli olan sadece yetenek sahibi olmak değil mevcut yeteneği parlatabilmektir. Gerçek cesaret korkuya rağmen harekete geçebilmektir” diyerek büyük alkış aldı. 


RE/MAX Türkiye kurucusu ve Genel Müdürü Murat Goldştayn da "Birlikte Büyüyoruz" içeriğiyle yaptığı konuşmasında;...