14 / 05 / 2024

Brooklyn Family Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Nerede

Brooklyn Family Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Nerede

Brooklyn Family Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Yasin Oğuz Ufuk ve Murat Aydınlı ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Rahmi Koç, Semahat Sevim Arsel, Caroline Nicole Koç, İpek Kıraç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Family Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Family Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Ghakeh Barkhordari tarafından kuruldu.

Brooklyn Metro Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Brooklyn Metro Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Kürşat Coşkun Ufuk, Murat Aydınlı ve Yasin Oğuz Ufuk ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Brooklyn Family Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Brooklyn Family Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Yasin Oğuz Ufuk ve Murat Aydınlı ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak İstasyonu Esenyurt My Family’de açılıyor!

Brokerlığını Samet Beşikci ve Nazan Başkalem’in yapacağı Emlak İstasyonu, Efe Gayrimenkul İstanbul - Esenyurt My Family’de açılıyor.

Timur Gayrimenkul, Nef'i 3 yıl sonra uluslararası marka haline getirmeyi hedefliyor!

Timur Gayrimenkul 'Nef' markasıyla 5 bin metrekare büyüklüğünde 24 odalı evler tasarlıyor. Firma, 'katlanabilir ev' adını verdiği yapılarla bugüne kadar katıldığı tüm yarışmalarda ödül aldı. Nef, bu yıl Amerika'da Dallas ve Brooklyn'de de hayata geçecek.

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık 78 gayrimenkul

Vakıflar, İstanbul'un Fatih, Eminönü, Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu ve Üsküdar ilçelerinde bulunan toplam 78 adet gayrimenkulü satışa çıkardı

Eva Gayrimenkul lisanslı şirketler arasına girdi

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş., 23 Mart 2009 tarihi itibarı ile  Sermaye Piyasası Kurulu'nun Lisanslı Değerleme Şirketleri listesine alındı

Vakıflar, Malatya'da 13 gayrimenkul satacak

Vakıflar, Malatya'nın Merkez, Darende ve Arapgir ilçelerinde bulunan toplam 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Brooklyn Family Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Nerede Haberi

Brooklyn Family Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Nerede

Brooklyn Family Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Yasin Oğuz Ufuk ve  Murat Aydınlı ortaklığında kuruldu.


Brooklyn Family Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, proje geliştirmek, iş geliştirme faaliyetinde bulunmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Brooklyn Family Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Adres; Barbaros Mah.Ardıç Sok. N.8m/2...