13 / 05 / 2024

Brooklyn Park daire seçenekleri

Brooklyn Park daire seçenekleri

Fikirtepe Brooklyn Park projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Brooklyn Park Fikirtepe projesi teslimlerinin Ocak 2017'de yapılması öngörülüyor.

Brooklyn Park'ta avantajlı kampanya devam ediyor!

Yeni Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn Park'ta, Adalar ve Kalamış manzarasına hakim özel dairelerin yanı sıra geniş teraslı, yeşille iç içe daire seçenekleri de yer alıyor.

Pana Yapı, Brooklyn Park'ın yüzde 60'ı tamamlandı!

Pana Yapı, Brooklyn Park'tan daire sahibi olmak isteyenler için bir kampanya düzenledi. Yeni fikirtepe’nin sembol projesi Brooklyn Park, ev sahibi olmak isteyenlerin karşısına yeni kampanyasıyla çıkıyor.

Brooklyn Park’ta 491 bin 832 liraya!

Pana Yapı tarafından Fikirtepe’de hayata geçirilen ‘Brooklyn Park’, başladığı yeni kampanyasında ‘Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla’yla yeni fırsatlar sunuyor. Projede daire fiyatları 491 bin 832 liradan başlıyor.

Brooklyn Park'ta bugün al teslimde öde kampanyası!

Pana Yapı, Brooklyn Park'tan daire sahibi olmak isteyenler için bir kampanya düzenledi. Yeni Fikirtepe’nin sembol projesi Brooklyn Park, ev sahibi olmak isteyenlerin karşısına yeni kampanyasıyla çıkıyor.

Pana Yapı Brooklyn Park'ta kampanya düzenledi!

Pana Yapı, Brooklyn Park'tan daire sahibi olmak isteyenler için bir kampanya düzenledi.2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlan projenin yüzde 60’ı tamamlanmış durumda.

Brooklyn Park adres bilgileri!

Brooklyn Park adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Kadıköy Fikirtepe, Mandıra Caddesi üzerinde yükseliyor. Teslim tarihi Ocak 2017 olarak belirlenen projede daire fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Brooklyn Park ulaşım bilgileri!

Toplam 731 daire ve 13 ticari birimden meydana gelen Brooklyn Park projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Brooklyn Park ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kadıköy Brooklyn Park satış ofisi!

Kadıköy Brooklyn Park satış ofisi telefon numarası 444 80 11 olarak belirlendi. E-5 ve TEM otoyollarının yanı başında bulunan projede daire fiyatları 493 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Brooklyn Park Fikirtepe örnek daire!

Avrasya Oto Tüneli’nin girişinde bulunan Brooklyn Park'ta teslimlerin Ocak 2017'de yapılması planlanıyor. Proje 731 daire ve 13 ticari birimden oluşuyor. İşte Brooklyn Park Fikirtepe örnek daire görselleri...

Bahçeşehir Eval Park daire fiyatları!

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği projede inşaat çalışmaları Eylül ayı sonunda başlanması planlanıyor. Bahçeşehir Eval Park daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor.

Fikirtepe Brooklyn Park projesinde son durum ne?

Selimoğlu-Pana ortaklığında ilk ruhsat alınan ve geçen hafta atılan temelden sonra katların çıkmaya başladığı Brooklyn Park Projesinde arsa sahiplerinin daire taksimatları yapılıp herkesin alacağı bağımsız bölümler belirlendi...

Brooklyn Park'ın temeli atıldı!

Selimoğlu İnşaatın anlaştığı 12' ler Camisi arkasındaki adasında ilk önce Pana Yapı ve en nihayetinde geçen hafta bir Arap yatırımcıya satışını gerçekleştirerek ortak olduğu Brooklyn Park projesinde işler hızlandı, ilk temel betonları atılmaya başlandı.

Brooklyn Park projesinde son durum ne?

Selimoğlu'nun hisselerini yabancı ortağa satma haberlerinin ardından Kadıköy Belediyesi'nden de imza atma girişimi gündeme yeniden geldi. İşte Brooklyn Park ve Brooklyn Life Projelerinde son durum...

Brooklyn Park daire seçenekleri Haberi

Brooklyn Park daire seçenekleri

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen  Brooklyn Park projesi Selimoğlu Group ve Pana Grubu imzası taşıyor. Projenin toplam arsa alanı 14 bin 500 metrekare.


Fikirtepe Brooklyn Park projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Projede toplam 940 adet konut yer alıyor. Brookly Park projesinde yer alan konutların büyüklükleri 55 metrekareden başlayıp 255 metrekareye kadar yükseliyor.



Brooklyn Park projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odası, spor alanları gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


Projede yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Brooklyn Park proje teslimleri Ocak 2017'de yapılması planlanıyor.



Brooklyn Park iletişim:

Tel: 444 80 11

Web: http://brooklyn.com.tr/

Öznur...