11 / 05 / 2024

Bruce Lee

Bruce Lee

Aksiyon sinemasının efsane oyuncusu Bruce Lee'nin evi satılıyor...

Kmc Tk İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmc Tk İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Chungnam Lee ve Jeahun Jeong ortaklığında kuruldu.

Elinde euro olanları heyecanlandıran son dakika gelişmesi! Euro resmen böyle olacak! Herkes çabuk baksın!

Avrupa Merkez Bankası faiz kararının açıklanmasından sonra dünyaca ünlü ekonomistlerden açıklama geldi. MUFG Bank Analisti Lee Hardman, Elinde euro olanları heyecanlandıran son dakika açıklamasında bulundu. Euro resmen böyle olacak! Herkes çabuk baksın!

Elinde euro olanlar hemen bakın! Dünyaca ünlü analist son noktayı koydu! Euro resmen böyle olacak

Dünyaca ünlü analist MUFG Bank Analisti Lee Hardman, euronun yönü ile ilgili son noktayı koydu. Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro resmen böyle olacak.

''Euro yükselecek'' diyen dünyaca ünlü analist peş peşe açıkladı! Euro kurunda son dakika gelişmesi

MUFG Bank Analisti Lee Hardman, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) faiz oranlarını piyasa beklentisinin üzerinde artırması durumunda euronun yükseleceğini söyledi. İşte son dakika euro kuru gelişmesi...

PUBG mobile hayranları duyduklarına inanamadı! O karakter çok yakında eklenecek

PUBG MOBILE 2.4 versiyonunda Bruce Lee ile dövüş sanatları festivali, konulu yeni bir festival geliyor. Bruce Lee hayranları ileriki günlerde daha da oyuna bağlanacak.

Lee’de yüzde 20 indirimli outlet fırsatları! İşte 23 eylül 2022 Lee fiyat listesi

Lee Wrangler outlet ürünlerini online mağazası üzerinden satışa sundu. Jean pantolondan kabana kadar birçok ürün sepette yüzde 20 indirim imkanı sunuyor.

Dogecoin zirveye çıkıyor, yanında da bakın kim var? Kurucudan flaş açıklama geldi

Litecoin (LTC) altcoininin kurucusu Chalie Lee'den flaş zirve açıklaması geldi. Kurucu, Dogecoin'in kendisi ile birlikte zirveye çıktığını açıkladı.

Bruce Willis Karayipler'deki yazlık konutunu satıyor!

Bruce Willis Karayipler'deki Turks and Caicos'taki özel bir adada yer alan yazlık konutunu satışa çıkardı.

Nazar Residence Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazar Residence Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Kevın Lee tarafından kuruldu.

Samsung ailesi miras vergisini ödeyebilmek için sanat eserlerini bağışlayacak!

25 Ekim 2020 tarihinde akciğer kanserine sebebiyle yaşamını yitiren Lee Kun-hee'den ailesine yüklü bir miras kaldı. Samsung'un yönetim kurulu başkanı olan Lee Kun-hee'nin ailesinden mirası alabilmek için verginin nasıl ödeneceğine ilişkin açıklama geldi.

Bruce Willis-Emma Heming çifti Westchester County’deki evlerini satıyor!

Ünlü çift Bruce Willis ve Emma Heming, Westchester County’de bulunan evlerini 7.6 milyon dolar’a (yaklaşık 45.2 milyon TL) sattı.

George Lap Wah Lee: İstanbul, finans merkezi olma yolunda niş rol oynamalı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi ana desteği ve Borsa İstanbul ve CFA Institute ana sponsorluğu ile "Sürdürülebilir Büyümenin Sermaye Piyasaları Yoluyla Finansmanı” konferansı gerçekleştirildi…

Nike Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nike Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Chungnam Lee tarafından kuruldu... 

Bruce Lee Haberi

Bruce Lee
Kung Fu Ve aksiyon sinemasının efsane ismi Bruce Lee'nin Hong Kong'da bulunan, bir zamanlar yaşadığı ev satışa çıkarılıyor.  Şu andaki mülk sahibi Yu Panglin'in, evi müze haline getirme çabaları hükümetle yapılan görüşmeler sonunda sonuç vermeyince, Panglin satış kararı aldı. 90 yaşındaki milyarder, binaya 180 milyon Hong Kong doları (41 milyon lira) değer...