08 / 07 / 2024

Bs Naz İnşaat iletişim

Bs Naz İnşaat iletişim

Bs Naz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tanrıkulu tarafından kuruldu.

Yapı belirsizliği nasıl çözülecek? İnşaat Mühendisi Nazım Ergin çözüm önerilerini tek tek sıraladı!

İnşaat Mühendisi Nazım Ergin, Türkiye'de imar sorunları ve imarsız yapılaşmaya dikkat çekerek çözüm önerilerini sıraladı. 

Bsç Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsç Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emine Başçi tarafından kuruldu.

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaoğlu tarafından kuruldu.

Ultra Bs Proje İnşaat Ve Malzemeleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ultra Bs Proje İnşaat Ve Malzemeleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da Bahattin Şirin ve Güler Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Nazım İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Suadiye Şubesi bugün Kadıköy'de 113 bin 658 TL sermaye bedeli ile Şennur Ekşi tarafından açıldı.

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tunahan Toksöz tarafından kuruldu.

Nazımbey Turizm İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Nazımbey Turizm İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Nazim Turgut tarafından kuruldu.

Bs Naz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bs Naz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tanrıkulu tarafından kuruldu.

Evini satmak isteyen Rabia Naz'ın babasına Haluk Levent yardım eli!

Giresun'da vefat eden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, maddi imkansızlık dolayısı ile evini satışa çıkardığını açıkladı. Vatan'a ünlü şarkıcı Haluk Levent destek verdi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Naz Organizasyon Reklamcılık Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naz Organizasyon Reklamcılık Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kandemir tarafından kuruldu.

Antalya'nın nazım imar planına ihtiyacı var!

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, bölgenin sorunlarına ilişkin çözüm önerileri sundu. Balcı, Antalya'nın nazım imar planına ihtiyacı olduğunu belirtti.

Bs Proje Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bs Proje Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Berat Süphandağ imzasıyla kuruldu.

Bs Naz İnşaat iletişim Haberi

Bs Naz İnşaat iletişim

Bs Naz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tanrıkulu tarafından kuruldu.

Bs Naz İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları,...