30 / 04 / 2024

bsh nin ayrılan ortakları

bsh nin ayrılan ortakları

BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, şirket paylarının borsa kotundan çıkarılması sürecinde ayrılma hakkını kullanacak ortakları için Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı...

Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu için ayrılan kaynak 1.2 milyar Euro!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Dışişleri Bakanlığı’na bina yapılması için ayrılan arsanın satışına karar verildi!

Dışişleri Bakanlığı’na bina inşa edilmesi için ayrılan Ankara’nın rantı en fazla yerlerinden Çankaya’daki 132 bin metrekarelik arsanın satışına karar verildi.

Türkiye'nin gözü Irak’ın 3 yıllık yatırım bütçesinde!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Irak İmar, İskan, Belediyeler ve Kamu İşleri Bakanı Bengin Rekani ile görüşmesine ilişkin, "Irak'ın onaylanan 3 yıllık bütçesinde yatırımlara ayrılan payın büyüklüğü firmalarımıza çok önemli fırsatlar sunuyor" dedi.

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı! Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın!

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı... Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın...

Kendi yolunu çizenlerin aracı BMW X2 bayilerde! Kuralları sevmiyorsanız X2 için acele edin

BMW'nin X serisi ailesinin bir parçası olan ''X2'' konforu ve yol tutuşuyla muadillerinden ayrılan ve ilk sıralara kadar çıkan BMW X2, her yeni sürümüyle ilgi odağı olmayı başarıyor. Peki BMW X2'in 03 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Sıfır araç almak isteyenler; fiyatı 250 bin TL'nin altında bir tek o kaldı! Citroen Ami'nin Nisan ayı satış fiyatı

Sıfır km otomobil fiyatları artmaya devam ediyor. Küçük araçlar hem fiyat hem de kullanım kolaylığı ile ilgi görüyor. Bu otomobillerden biri olan Citroen’in en küçük aracı Ami'nin yapılan son dakika açıklamasıyla birlikte Nisan ayı fiyatı belli oldu. İşte detaylar...

Ulaştırma ve haberleşme projeleri için 121,7 milyar liralık bütçe ayrıldı! Kalem kalem açıklandı!

Ulaştırma ve haberleşme projelerine 2023 için ayrılan bütçe kalem kalem belli oldu. İşte o rakamlar...

Tarımda 2023 bütçesi belli oldu! Tarıma 2023 için 133,7 milyar TL bütçe ayrıldı! 

Tarım ve Orman Bakanlığına gelecek sene ayrılan bütçe, bu seneye kıyasla yüzde 33,7 artırıldı ve 133 milyar 682 milyon 205 bin Türk Lirası'na yükseldi. İşte ayrıntılar...

Memuriyetten ayrılanlar yeniden memur olabilir mi? İşte detaylar!

Memuriyetten ayrılan kişiler yeniden memur olabilir mi sorusu sıkça sorulan sorular arasında yer alıyor. İşte detaylar!

Akfen GYO'nun İzmir Ibis Oteli'nin değeri 154 milyon 420 bin TL oldu!

Akfen GYO İzmir Ibis Oteli'nin güncel değerleme raporu yayınlandı. Akfen GYO'nun İzmir Ibis Oteli'nin değeri 154 milyon 420 bin TL oldu. İşte Akfen İzmir Ibis Oteli'nin ayrıntılı değer tablosu...

TOKİ'den kiradan ucuza ev sahibi olma fırsatı! Sıfırdan başlayacak projeler açıklandı

Konut krizinin iyice derinleştiği bugünlerde hükümet soruna çare olması için peş peşe projeler açıklıyor. Konut finansmanı kapsamında kaynak ayrılan TOKİ, yeni lokasyonlarda yeni evler inşa edecek. Peki TOKİ'nin inşa edeceği yeni evler nerelere yapılacak?

Murat Bakan'dan Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan bütçeye tepki!

Murat Bakan 2022 yılı Yatırım Programı’nda Halkapınar-Otogar Metrosu için ayrılan yatırım bütçesine tepki gösterdi. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Değil metro, 3 bin TL’ye raylı oyuncak tren alamazsınız" dedi.

Kamu yatırımlarının 789 milyon 273 bin TL'si konut sektörüne ayrıldı!

Kamu yatırımlarının 789 milyon 273 bin TL'si konut sektörüne ayrıldı. Kamuda bu sene konut sektöründe 72 proje için ayrılan 789 milyon 273 bin lira değerindeki yatırımın 454 milyon 223 bin TL'sini AFAD kullanacak. Bahsedilen konut yatırımları içinde ilk sırada 454 milyon 223 bin lirayla AFAD var. 

bsh nin ayrılan ortakları Haberi

bsh nin ayrılan ortakları


BSH Ev Aletleri'nden yapılan açıklama şöyle:


8 Ekim 2013 tarihinde yapmış olduğumuz özel durum açıklamasında; yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısında onaya sunulacak pay alım teklifi fiyatının SPK İlke ve Esasları'nın 6/B-ii maddesine göre yapılan ön çalışma doğrultusunda 164,17 TL. olarak belirlendiğini açıklamıştık. 


6362 Sayılı Sermaye Piyasası Kanununun Ayrılma hakkı başlıklı 24. maddesi " (1) 23 üncü maddede belirtilen önemli nitelikteki işlemlere ilişkin genel kurul toplantısına katılıp da olumsuz oy kullanan ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahipleri, paylarını halka açık ortaklığa satarak ayrılma hakkına sahiptir. Halka açık ortaklık bu payları pay sahibinin talebi üzerine, söz konusu önemli nitelikteki işlemin kamuya açıklandığı tarihten önceki otuz gün içinde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların ortalamasından satın almakla yükümlüdür. 

(2) Pay sahibinin 23 üncü maddede...