09 / 05 / 2024

BSN DİZAYN MOBİLYA DEKORASYON İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

BSN DİZAYN MOBİLYA DEKORASYON İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

Bsn Dizayn Mobilya Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Nazmi Okuducu, Rıfat Can Demircioğlu ve Muhammed Şaban Sert imzasıyla kuruldu.

BİM mob temizlik seti 109 TL’ye, banyo seti 199 TL’ye, paslanmaz çelik mutfak gereçleri 49 TL’ye düştü!

BİM’de herkesin çok seveceği indirimler başladı. Bu kapsamda, mob temizlik seti 109 TL’ye, banyo seti 199 TL’ye, paslanmaz çelik mutfak gereçleri 49 TL’ye düşecek. İşte 15 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Karadayı İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karadayı İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de Hakan Nuri Karadayı ve Hülya Karadayı ortaklığında kuruldu.

Hülya Darcan'ın Çeşme'de bulunan kırmızı panjurlu lüks evi! 

Sahne, sinema ve sosyete dünyasının ünlü isimlerinin hangi evlerde oturup, hangi manzaraya uyandıkları hep merak konusu olmuştur. Usta oyuncu Hülya Darcan da Çeşme'de bulunan lüks villasının kapılarını Instagram takipçilerine açtı. Oyuncu, "Kırmızı Panjurlu Ev"inden paylaşımlarda bulundu.

'Gerekirse simit yeriz bunu atlatırız' diyen Hülya Avşar'dan yeni çıkış: Fiyatlar uçuk karar sizin

Türkiye'deki aşırı artan dolar kuru ve yüksek enflasyonla mücadele etmek için 'Gerekirse simit yeriz bu dönemi atlatırız' sözleriyle tepki çeken Hülya Avşar, artan fiyatlarla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Avşar, fiyatların aşırı arttığını söyledi.

Kamiloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kamiloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Kamiloğlu tarafından kuruldu.

Muğla Şehircilik Müdürlüğü'nden Yılmaz Özdil'in villası hakkında suç duyurusu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına aldığı Bodrum Bitez'deki villasında kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. Muğla Şehircilik Müdürlüğü, olaya ilişkin suç duyurusu yapmaya hazırlanıyor...

Hülya Avşar’ın hayalleri suya düştü! Ayvalık Çiçek Adası’na rekor fiyat!

Hülya Avşar’ın almak istediği Ayvalık’ta bulunan Çicek Adası’na 135 milyon TL istendi. Avşar tamamen hayalinden vazgeçti.

Hülya Avşar gayrimenkul zengini çıktı!

55 yaşındaki güzel oyuncu Hülya Avşar gayrimenkul zengini çıktı. Avşar'ın İstanbul, Bodrum, Ayvalık, Londra'da gayrimenkulleri, İstanbul-Riva'da 900 dönüm arazisi bulunuyor.

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Ag Dızayn Studio Dekorasyon Mobilya Gayrimenkul İnşaat Orman Ürünleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ag Dızayn Studio Dekorasyon Mobilya Gayrimenkul İnşaat Orman Ürünleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gürsu tarafından kuruldu. 

Düzgünkaya Turizm Lİmited Şirketi kuruldu!

Düzgünkaya Turizm Lİmited Şirketi Hülya Düzgünkaya tarafından 25 Ekim'de 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hasbey Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasbey Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Gün tarafından kuruldu.

Loda Mobilya'ya En İyi Modern Yatak ve Concept ödülü verildi!

Bu yıl 13.’sü düzenlenen mobilya sektörünün uluslararası ve Türkiye’nin en büyük fuarı olan CNR İMOB, kapılarını ziyaretçilerine açtı. CNR İMOB fuarında, Loda Mobilya “En İyi Modern Yatak ve Concept Ödülü”ne layık görüldü.

BSN DİZAYN MOBİLYA DEKORASYON İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ Haberi

BSN DİZAYN MOBİLYA DEKORASYON İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ


Bsn Dizayn Mobilya Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün  Nazmi Okuducu, Rıfat Can Demircioğlu ve Muhammed Şaban Sert imzasıyla kuruldu. 


Bsn Dizayn Mobilya Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şöyledir;  A- Dizayn, Mobilya Dekorasyon işleri konusunda; Bilhassa işyeri olarak kullanılan binalarda, AVM, plaza ve sanat/gösteri mekanlarında ve de konut olarak kullanılan binalardaki günlük eşyaların tasarımından şehirciliğe değin uzanan, insanların yaşadığı çevreye uyum getirmeyi amaçlayan dizayn/tasarım işleri yapmak, yaptırmak. Her türlü binalarda kullanılan ahşap, metal veya camdan  mamul  iç ve dış mekan ünitelerinin,kapıların ve bunların kasalarının alım-satımını,ithalat ve ihracatını, toptan ve perakende ticaretini yapmak. Konutların, ticari ve sınai bina ve tesislerin dekorasyon işlerini yapmak, yaptırmak....