04 / 05 / 2024

bt koltukları

bt koltukları

Babanız birbirinden değişik renk kumaş ve deri seçeneklerini de bulabileceğiniz Dayderam’in, keyfini yıllarca sürecek. BT Daydream'ı babalar için tasarladı. Daydream, babanızın vazgeçemeyeceği bir model olacak.

Londra'nın sembol yapılarından biriydi... 347 milyon dolara satıldı, otel olacak!

Londra'nın sembol yapılarından biri olan BT Tower'ın 347 milyon dolara satılarak otele dönüştürüleceği belirtildi.

Bt Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bt Harita İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Şahin tarafından kuruldu.

Pak Makina safran anafor 12/17 Pro koltuk yıkama makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Uzun yıllar boyunca kullanılan ve bu nedenle kirlenen koltuklarını yıkayıp ilk günkü temizliğe erişmek isteyenler için Pak Makine tarafından koltuk yıkama makinesi piyasaya sürüldü. Peki, bu koltuk yıkama makinesinin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Konforlu bir sürüş deneyimi için Volkswagen Passat Variant'a gelin! İşte Haziran ayı fiyatı

Passat Variant, konforlu bir sürüş deneyimi sunar. İyi bir süspansiyon sistemi ve ses yalıtımı, yolculukları sessiz ve pürüzsüz hale getirir. Geniş ve rahat koltuklar, uzun yolculuklarda bile konfor sağlar. 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Volkswagen Tiguan Allspace'e Haziran'da zam yapıldı mı

Volkswagen Tiguan Allspace satış öncesi ve sonrası kampanyası ile ön plana çıkıyor.  Geniş bagaj hacmi ve yükleme alanıdır. Üçüncü sıra koltuklar kullanılmadığında, bagaj alanını artırmak için katlanabilir ve yükseltilebilir ikinci sıra koltuklarla birlikte kullanılabilir.

Son teknoloji güvenlik sistemi kullanan Hyundai Tucson Haziran ayında ne kadar zamlandı?

Tucson, kompakt SUV segmentinde geniş bir iç hacme ve kullanışlı bir bagaj alanına sahiptir. Koltuklar kolayca katlanabilir, böylece daha fazla yükleme alanı oluşturulabilir. Hyundai markasının dayanıklılığı ve güvenilirliğiyle de tanınır. İşte 06 Haziran 2023 fiyat listesi

Volkswagen T-Cross'a Haziran güncellemesi! İşte fiyatı ve özellikleri 

T-Cross, günlük ulaşımda pratik bir seçenek sunar. Geniş iç mekanı, rahat koltukları ve kullanışlı bagaj hacmi, günlük işlerinizi ve alışverişlerinizi kolaylıkla halledebilmenizi sağlar. Volkswagen T-Cross Haziran ayı fiyatı ne oldu? İşte detaylar...

Yapay zeka istihdama etki ediyor! 2030 yılına kadar 55.000 işçi işten çıkacak

CEO Philip Jansen, fiber dağıtımını tamamladıktan, çalışma şeklini dijitalleştirdikten, yapay zekayı (AI) benimsedikten ve yapısını basitleştirdikten sonra BT'nin çok daha küçük bir iş gücüne güveneceğini söyledi.

Hem aileler hem de ticari taşımacılık için uygun ''Peugeot Expert'' serisi Mayıs fiyatı merak ediliyor

Konforlu ve İyi Donanımlı İç Mekan: Expert Combi, konforlu bir sürüş ve kullanışlı bir iç mekan sunar. Yolculara rahatlık sağlayan ergonomik koltuklar, yüksek kaliteli malzemeler ve kullanışlı depolama bölmeleri bulunur. 13 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Peugeot Boxer serisi Nisan'da avantajlı imkanlar sunuyor! %0,99 faiz fırsatını kaçırmayın

Konfor özellikleri açısından Peugeot Boxer serisi, yolcuların rahat bir seyahat yapması için gerekli olan tüm konfor özelliklerine sahiptir. Konforlu koltuklar, klima, müzik sistemi, ısıtmalı ön camlar ve uzaktan kumandalı kapılar gibi özellikler mevcuttur. Peki 13 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Dayanıklı ve güvenilir seçenek Peugeot Boxer serisi 2023'e damga vuracak! Peugeot Boxer serisinde Mart zammı ne kadar?

Boxer'ın iç tasarımı, yolcuların ve sürücünün konforlu ve verimli bir şekilde seyahat etmesini sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Konforlu koltuklar, havalandırma, geniş depolama alanı ve modern özellikler, sürüş deneyimini daha keyifli hale getirir. Peki 29 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Bankacı olmak isteyenlere müjde! Vakıfbank çok sayıda personel alımı yapacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Vakıfbank, personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Müfettiş yardımcısı, BT müfettiş yardımcısı, kontrolör yardımcısı, uzman yardımcısı ve memur kadrolarına alım yapılacağını belirten Vakıfbank, detayları da paylaştı.

Traktör alacak çiftçiler müjde! Başak Traktör fiyatlarını açıkladı! İşte 27 Kasım 2022 fiyat listesi!

Türkiye’yi Avrupa’da üstün başarı ile temsil eden Başak Traktör 'ün 2075 BT, 2075 BK, 2090 S, 2105 S, 5120, 2110 S, traktörler çeşitlerinin fiyat listesi açıklandı.

bt koltukları Haberi

bt koltukları

Babanıza keyif ve konforu bir arada hediye etmek, B&T’nin eşsiz tasarımları arasında yer alan Daydream ile artık mümkün…

Günün yorgunluğunu üzerinden atabileceği, konforlu ve şık bir görünüm sunan Daydream, babanızın vazgeçemeyeceği bir model olacak…

Babanız birbirinden değişik renk kumaş ve deri seçeneklerini de bulabileceğiniz Dayderam’in, keyfini yıllarca...