05 / 05 / 2024

bta Flavour Market

bta Flavour Market

TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, en yeni mekanı Flavour Market'i Milas Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açtı.

M1 Kartal AVM, Anpa Gross Market’e kiralandı!

M1 Kartal AVM 2021 yılı itibarıyla 30 senelik sektör tecrübesi ile perakendenin parlayan yıldızları arasında yer alan Anpa Gross Market’e kiralandı.

Tarım Kredi Kooperatif Market 169'uncu şubesini İstinye'de açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarım Kredi Kooperatif Market 169'uncu şubesini İstinye'de hizmete açtı...

Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan önemli projelerden biri olan Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı.

Adsay Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adsay Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Evin Adsay tarafından kuruldu.

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 7 konut, 1 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 9 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Atego Yapı Market Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atego Yapı Market Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Onur Tetik tarafından kuruldu.

Ert Yapı Market inşaat malzemelerini tek çatı altında satıyor!

Yaklaşık 20 yıl önce kurulan Ert Yapı Market, inşaat malzemelerinin satışını tek bir çatı altında topluyor. Ve bu işte sektörünün öncüsü konumunda yer alıyor.

Üçler Market'te yollar ayrıldı!

Üçler Market'in sahipleri Cemal ve Kemal Parlar kardeşlerin yolları ayrıldı. Kemal Parlar'a sadece Çağlayan'daki market kalmış. Cemal Parlar ise altı mağaza ve Üçler markası ile devam edecek.

Bta Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bta Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Akgenç tarafından kuruldu.

Bta Vinç İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bta Vinç İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Alican Dehar Filiz tarafından kuruldu.

Celen Yapı Market Demir Çelik İnşaat Gıda Temizlik Maddeleri Oto Yedek Parça Ve Mobilya Sanayi kuruldu!

Celen Yapı Market Demir Çelik İnşaat Gıda Temizlik Maddeleri Oto Yedek Parça Ve Mobilya Sanayi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Celen tarafından kuruldu.

Market kurallarına uymayanlar hakkında işlem yapıldı!

Polis ve jandarmanın dün 81 ildeki market denetimlerinde, 1183 işletmeci ve müşteri hakkında adli/idari işlem yapıldı.

Çocuklar market ve pazar yerlerine alınmayacak!

Mega kent İstanbul'da virüs tedbirleri kapsamında çocuklar market ve pazar yerlerine alınmayacak

bta Flavour Market Haberi

bta Flavour Market


TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, en yeni mekanı Flavour Market'i Milas Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açtı.


Şirket açıklamasına göre, BTA'nın yeni konsept mekanı Flavour Market, Milas Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmet vermeye başladı. Sokak konseptinde tasarlanan mekan, farklı damak tatlarına hitap eden birçok seçeneği içinde barındırıyor.


Canlı ağaçlar ve çiçeklerin yanı sıra doğal taş ve ahşap kullanılan Flavour Market'te bazı yiyecek ve içecekler el arabalarında satılıyor. Lokum ve baklava, kadayıf, şöbiyet gibi geleneksel tatlıların yer aldığı mekanda, taze sıkılmış meyve suları ya da köz ateşinde pişen Türk kahvesi tadılabiliyor. Ayrıca, Flavour Market'in raflarında zeytinyağı, reçel, salça gibi ürünlerle birlikte Bodrum'a özel ürünler de bulunuyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, şunları kaydetti:


"BTA olarak önceliğimiz her zaman...