07 / 08 / 2024

BTA irtibat

BTA irtibat

Yiyecek - içecek sektörünün oyuncularından biri olan BTA, dev üretim tesisiyle, havalimanları ve de İDO noktalarının yanı sıra şehir merkezinde farklı lokasyonlarda da yer alacak.

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Özgüvenç ve Tuna Vardar ortaklığında kuruldu.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş Hasan Yıldırım tarafından kuruldu.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş ve Hasan Yıldırım ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Bta Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bta Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Akgenç tarafından kuruldu.

Bta Vinç İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bta Vinç İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Alican Dehar Filiz tarafından kuruldu.

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

BTA Tadında Anadolu, Altunizade Capitol'de şube açtı!

TAV Havalimanları iştiraki BTA'nın, Anadolu mutfağının geleneksel lezzetlerini yaşatmak amacıyla kurduğu Tadında Anadolu'nun 9'uncu şubesi Altunizade Capitol'de açıldı.

BTA Zagreb Havalimanı’nda 16 mağaza işletecek!

Havalimanları’nın iştiraki BTA, Zagreb Havalimanı’nda yiyecek içecek noktalarının işletmesi için açılan ihaleyi kazanarak operasyona başladı. Havalimanında yedi noktayı devralan BTA, 2017’de yeni açılacak terminalle birlikte toplam 16 noktayı işletecek.

Selamlique Cafe Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açıldı!

Banu Yentur ve Caroline Koç'un sahibi olduğu Selamlique Cafe, TAV'ın iştiraki olan BTA ile işbirliği yaparak, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete vermeye başladı.

Akfen İncek Loft Evleri Ankara satış ofisi!

Akfen İncek Loft Evleri Ankara satış ofisi adres ve irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. İncek Loft Evleri Ankara'da ev fiyatları 314 bin liradan başlıyor...

BTA irtibat Haberi

BTA irtibat

Yiyecek-içecek sektörünün oyuncularından biri olan BTA, 5 milyon Euro yatırım yaptığı yeni üretim tesisiyle çıtayı yükseltti. Kıraç’ta 23 bin metrekare alana sahip, yeni üretim tesisiyle Cakes&Bakes’in üretim kapasitesi beşe katlandı. BTA, dev üretim tesisiyle, havalimanları ve İDO noktalarının yanı sıra şehir merkezinde farklı lokasyonlarda da yer alacak.



Yeni tesiste, unlu mamuller, pasta, ekmek, sandviç, sıcak-soğuk yemek kategorilerinde gıda üretimi ve lokum üretimi gerçekleştirildiğini ifade eden BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, “Üretim kapasitesi gıda üretiminde her kategoride 1’er milyon adet oluyor. Ayda 90 ton da lokum üretimi yapılıyor.” dedi. Cesur, yeni tesise geçiş sürecinde 200 kişiye yeni istihdam sağladıklarını belirterek, “Kıraç’taki Cakes&Bakes Üretim Tesisi’nde ise 650 kişi görev yapıyor. BTA bünyesinde yurtiçi ve yurtdışı operasyonları dahil yaklaşık 3 bin kişi...