05 / 05 / 2024

bta Kartaca Havalimanı ihalesini kazandı

bta Kartaca Havalimanı ihalesini kazandı

Tunus'taki Enfidha ve Monastir havalimanlarında hizmet veren TAV Havalimanları iştiraki BTA, Tunus’un başkenti Kartaca Havalimanında yiyecek-içecek hizmeti vermek üzere girdiği ihaleyi kazandı.

Ev sahipleri dikkat! Kira borcu nedeniyle tahliye nasıl yapılır? 

Ev sahibi kiracı kavgaları hız kesmeden devam ederken pek çok ev sahibi de kiracılarını nasıl çıkartacağı ile ile ilgili araştırma yapıyor. Avukat Tarık Çakmak, resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kira borcu nedeniyle tahliyeyi yazdı. Peki kira borcu nedeniyle tahliye nasıl yapılır? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Konyalılara müjdeyi verdi! KonyaRay'da hat sayısını 4'e çıkartacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, KonyaRay Projesinin birinci etabı olan 17,4 kilometrelik Konya Gar ile Kayacık Lojistik Merkezi arasına yeni bir hattın daha ilave edileceğini açıkladı.

Teknoloji devinden işten çıkarma kararı! Binlerce kişi kovulacak!

ABD'li teknoloji şirketlerinin işten çıkarma dalgası giderek büyüyor. Furyaya son olarak Microsoft da katıldı. ABD'li teknoloji devinin binlerce kişiyi işten çıkartacağı belirtildi. Microsoft'un geçen yılın ekim-aralık dönemine ait bilançosu 24 Ocak'ta açıklanacak.

Kartaca Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartaca Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ashraf Mohammed tarafından kuruldu.

Merkez Bankası'ndan son dakika 'FAST' kararı! 5 bin liraya çıkarılıyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) para transferlerinde 2 bin TL şeklinde açıklanan Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) işlem tutarı limitinin 21 Şubat 2022 tarihi itibarıyla 5 bin TL'ye çıkartacağını açıkladı.

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bta Yapı İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Özgüvenç ve Tuna Vardar ortaklığında kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Türkiye'de havalimanı sayısı 61'e çıkacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Şu anda 56 havalimanı yoğun bir şekilde işletiliyor. Bunların üzerine önümüzdeki yıl 5 tane daha havalimanı ekleyeceğiz, 61'e çıkartacağız" şeklinde konuştu.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş Hasan Yıldırım tarafından kuruldu.

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bta Çatı Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan İbiş ve Hasan Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Bta Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bta Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Akgenç tarafından kuruldu.

Bta Vinç İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bta Vinç İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Alican Dehar Filiz tarafından kuruldu.

Veraset ilamı için belli bir süre var mı?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Kardeşimizi kaybettik. Hiç çocuğu yok. Bu durumda Veraset ve İntikal Vergisi beyannamesini ayrı ayrı mı vereceğiz yoksa sadece eşi mi verecek? Veraset ilamını hepimiz ayrı ayrı mı çıkartacağız?' sorusunu yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 300 ovamızı sit alanı ilan edeceğiz!

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''258 ovamızı sit alanı ilan ettik. Bunu 300'e çıkartacağız'' diye konuştu.

bta Kartaca Havalimanı ihalesini kazandı Haberi

bta Kartaca Havalimanı ihalesini kazandı

Tunus'taki Enfidha ve Monastir havalimanlarında hizmet veren TAV Havalimanları iştiraki BTA, Tunus’un başkenti Kartaca Havalimanında yiyecek-içecek hizmeti vermek üzere girdiği ihaleyi kazandı. BTA, ihaleyle iki yiyecek-içecek noktasının işletmesini sekiz yıl süreyle üstlendi. BTA, Kartaca Havalimam’ndaki bu iki yiyecek-içecek noktasını, dekorasyondan menüye kadar tamamen yenileyerek misafirlerinin hizmetine açmaya hazırlanıyor. Tunus’un giriş kapısı olan ve yılda yaklaşık 5,1 milyon yolcuya hizmet veren Kartaca Havalimanı, Afrika kıtasının en büyük havalimanları arasmda bulunuyor. BTA, Tunus’ta hizmet verdiği havalimanı sayısını Kartaca ile birlikte üçe çıkardı.




İFM...