30 / 04 / 2024

BTicino AIR serisi

BTicino AIR serisi

Tasarım ve teknolojinin muhteşem uyumuna ev sahipliği yapan İtalyan Bticino, 5 mm’den ince tasarımı ve şık görünüme sahip AIR serisiyle yaşam alanlarınıza farklılık ve zarafet katıyor.

BTicino, Sevgililer Günü’nü evde geçirecek olanlara atmosfer yaratıyor!

BTicino, teknolojiyi zarafetle buluşturduğu Axolute Air serisi ile yaşam alanlarına ‘ince’ bir dokunuş yapıyor. Seride bulunan ve boyanabilme özelliğine sahip mat beyaz çerçevesiyle BTicino, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü evde geçirecek olanlara harika bir atmosfer yaratıyor.

BTicino Air, Axolute ve Livinglight serileriyle ince fikirler veriyor!

BTicino’nun estetiği ve son teknolojiyi bir araya getirdiği anahtar prizleriyle yaşam alanlarını dekore ediyor. Fonksiyonel çözümlere minimal bir yorum getiren BTicino; Air, Axolute ve Livinglight serileriyle yeni yıla evini yeniden hazırlayanlara ince fikirler veriyor.

BTicino AIR serisi yaşam alanlarına zarafet katıyor!

Tasarım ve teknolojinin muhteşem uyumuna ev sahipliği yapan İtalyan Bticino, 5 mm’den ince tasarımı ve şık görünüme sahip AIR serisiyle yaşam alanlarınıza farklılık ve zarafet katıyor.

İtalyan BTicino, Living Light ile iddialı!

İtalyan tasarımını ürünlerine de yansıtan BTicino, gelişmiş ürün teknolojisi ile modern yapıların aranılan anahtar priz seçeneklerini sunuyor. Living Light serisi ile yaşam, çalışma ve üretim alanlarına iddialı güzellik BTicino ile geliyor

BTicino Axolute serisi ile şıklık ve estetik bir arada!

Bticino anahtar priz koleksiyonuyla sadece küçük dokunuşlar yaparak evinizin atmosferini baştan aşağı değiştirebilirsiniz. BTicino serisinden zevkinize en uygun ürünü seçebilir, evinizi tek dokunuşla renklendirebilirsiniz

BTicino anahtar priz serileriyle, evinizde İtalyan rüzgarı!

Air, Dikdörtgen ve Eliptik BTicino çerçeveler deri, alüminyum, lak, cam, taş, Swarovski ve ünlü İtalyan ev eşyaları ve mutfak ürünleri tasarım markası Alessi gibi farklı seçeneklere sahip

BTicino Axolute Swarovski ile duvarlarınıza mücevher ışıltısı!

BTicino, Axolute Swarovski serisi ile duvarlarınıza mücevher ışıltısını taşıyor. Her biri el yapımı anahtar prizler, Crystal ve Light Peach olmak üzere 2 seçenekle kullanıcılarının beğenisine sunuluyor

İtalyan Bticino Air serileri dekorasyonda fark yaratıyor!

Tasarım ve teknolojinin muhteşem birlikteliğine sahip İtalyan Bticino Air serileri şaşırtıcı derecede ince tasarımları ile ev ve ofislerinizin dekorasyonuna farklılık getirecek.

Bticino Axolute serisi ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm oluyor!

İtalyan Bticino Axolute serisi gelişmiş üstün teknolojisi, farklı renk seçenekleri, modern ve minimalist yapısı ile dekorasyona benzersiz bir hava katarken fonksiyonel kullanımı ile ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.

En güzel ikramlıklar Emsan Nar serisi ile çıkar!

Özenle hazırlanan sofraların ardında mutfakta işleri kolaylaştıran büyük yardımcılar gizlidir. Emsan, yanmaz yapışmaz Nar Serisi ile benzersiz tatları kolayca pişirerek eşsiz sunumlar yaratmanızda en büyük yardımcınız.

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

Arçelik Piano serisi ile evinizde mükemmel uyumu yakalayın!

Teknoloji ve tasarımın eşsiz uyumuyla sürekli yenilikler sunan Arçelik yeni Piano serisini tüketiciler ile buluşturuyor. Piano Serisi, teknoloji ve tasarımın mükemmel uyumuyla hayatınızı güzelleştiriyor.

Ege Vitrifiye Diamas serisi ile ışık şöleni!

Ege Vitrifiye Diamas Serisi İle Işık Şölenine Davet Ediyor. Banyomda şıklığı ve gösterişi seviyorum diyorsanız Diamas serisi tam size göre.Ege Vitrifiye, banyolarında gösterişten vazgeçmek istemeyenler için Diamas serisini üretti.

BTicino AIR serisi Haberi

BTicino AIR serisi

Farklı dokulardaki renk seçenekleri, zarif estetik çizgisi ve dikdörtgen formuyla İtalyan tasarımını yaşam alanlarına taşıyan Bticino Axolute Air ve Livinglight Air,  duvarlarında zarif ve estetik bir görünüm   isteyenlerin tercihi oluyor. BTicino Axolute Air kullanıcısına dört farklı renk seçeneği sunarken, Livinglight Air serisi ise 14 farklı renk seçeneğiyle renklerin kusursuz uyumunu duvarlara taşıyor. 


Tek renkte mükemmellik

Öte yandan her iki Bticino Air serisinde de bulunan monochrome çerçeveler, modern dünyanın yalın ve minimal çizgilerini tek renkte buluşturuyor. Lüks segmentte yerini alan Bticino Axolute Monochrome serisi, 3 farklı mekanizma rengiyle aynı renkte çerçeve seçeneği sunarak, çerçeve ve mekanizmayı komple bir bütün olarak sergiliyor. Livinglight Air ; Monochrome, nötr ve parlak çerçeve seçeneklerinin yanı sıra yaprak, çizgili, antik ve kareli tasarımlar sunarak anahtarlar için...