05 / 05 / 2024

BTicino Axolute 2016

BTicino Axolute 2016

Bticino anahtar priz koleksiyonuyla sadece küçük dokunuşlar yaparak evinizin atmosferini baştan aşağı değiştirebilirsiniz. BTicino serisinden zevkinize en uygun ürünü seçebilir, evinizi tek dokunuşla renklendirebilirsiniz

BTicino, Sevgililer Günü’nü evde geçirecek olanlara atmosfer yaratıyor!

BTicino, teknolojiyi zarafetle buluşturduğu Axolute Air serisi ile yaşam alanlarına ‘ince’ bir dokunuş yapıyor. Seride bulunan ve boyanabilme özelliğine sahip mat beyaz çerçevesiyle BTicino, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü evde geçirecek olanlara harika bir atmosfer yaratıyor.

BTicino Air, Axolute ve Livinglight serileriyle ince fikirler veriyor!

BTicino’nun estetiği ve son teknolojiyi bir araya getirdiği anahtar prizleriyle yaşam alanlarını dekore ediyor. Fonksiyonel çözümlere minimal bir yorum getiren BTicino; Air, Axolute ve Livinglight serileriyle yeni yıla evini yeniden hazırlayanlara ince fikirler veriyor.

BTicino Axolute serisi ile şıklık ve estetik bir arada!

Bticino anahtar priz koleksiyonuyla sadece küçük dokunuşlar yaparak evinizin atmosferini baştan aşağı değiştirebilirsiniz. BTicino serisinden zevkinize en uygun ürünü seçebilir, evinizi tek dokunuşla renklendirebilirsiniz

BTicino Axolute Swarovski ile duvarlarınıza mücevher ışıltısı!

BTicino, Axolute Swarovski serisi ile duvarlarınıza mücevher ışıltısını taşıyor. Her biri el yapımı anahtar prizler, Crystal ve Light Peach olmak üzere 2 seçenekle kullanıcılarının beğenisine sunuluyor

Bticino Axolute serisi ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm oluyor!

İtalyan Bticino Axolute serisi gelişmiş üstün teknolojisi, farklı renk seçenekleri, modern ve minimalist yapısı ile dekorasyona benzersiz bir hava katarken fonksiyonel kullanımı ile ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.

Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 Temmuz'da!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Avrupa Konutları Kale projesi 599 adet daireden oluşuyor. Avrupa Konutları Kale İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu' nda yükseliyor. Avrupa Konutları Kale teslimleri 2016 yılı Temmuz'da yapılması planlanıyor.

Bulvar İstanbul projesinde daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde!

Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Bulvar İstanbul projesi 125 metrekareden başlangıç gösteren daire alanlarına sahip. Bulvar İstanbul projesinde daire teslimleri 2016 yılının 2. çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Selective Port Evleri'nde teslimler Kasım 2016'da!

Toplam 320 adet dairenin yer aldığı Selective Port projesinde yer alan dairelerin alanları 66 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede teslimlerin Kasım 2016'da yapılması planlanıyor.

Ataşehir My Newwork projesinde ofisler 2016'da teslim!

Bir ofis projesi olarak hayata geçirilen My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyor. Ataşehir My Newwork projesinde ofisler 2016'da teslim ediliyor. Proje tek blok halinde yükseliyor.

Resim İstanbul Orman Evleri'nde teslimler 2016'da!

Resim İstanbul Orman Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin 2016'da yapılması planlanıyor.

Bulvar İstanbul'da teslimler 2016 yılının 2. çeyreğinde yapılacak!

Bulvar İstanbul projesi Özkar - Özülke İnşaat imzası taşıyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Bulvar İstanbul'da daire teslimleri 2016 yılı 2. çeyreğinde gerçekleşecek.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler 2016'da yapılacak!

Ağaoğlu imzası ile yükselen My Newwork, 'Yeni iş, yeni hayat, yeni eğlence' sloganıyla hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden proje daire teslimleri 2016 yılının sonunda gerçekleşecek.

Medi-Tour 2016 Mersin'de yapılacak!

Akdeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (ASCAME) Lojistik Komisyonu Başkanlığını yürüten Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut, Medi-Tour 2016 organizasyonunun Mersin'de yapılacağını söyledi.

BTicino Axolute 2016 Haberi

BTicino Axolute 2016

BTicino’dan yeni yıla yakışan şık ve estetik Axolute serisi


 Bticino anahtar priz koleksiyonuyla sadece küçük dokunuşlar yaparak evinizin atmosferini baştan aşağı değiştirebilirsiniz. Üstün teknolojiyle İtalyan tasarımının harmanlandığı BTicino serisinden  zevkinize en uygun ürünü seçebilir, evinizi tek dokunuşla renklendirebilirsiniz  


İtalyan tasarımını, işlevsellik ile birleştiren Bticino Axolute serisi, şık ve estetik duruşuyla evlerini yenilemek isteyenler için farklı seçenekler sunuyor. Dikdörtgen Eliptik,AİR ve Eteris formlardaki farklı tasarımlarıyla Axolute serisi, evlerinizin vazgeçilmez bir parçası oluyor. 


Enerji tasarruflu yenilikçi ürünlerden geleneksel çözümlere kadar birçok işlevi bünyesinde barındıran Axolute serisi hayatı kolaylşatırmaya devam ediyor. Ahşabın doğallığı, derinin sofistike duruşu, metalin parlaklığı ve camın saflığını çerçeve çeşitleri ile sunan Bticino Axolute serisi evlerde yepyeni bir atmosfer yaratıyor. 


Bticino serisinde bulunan Monochrome çerçeveler ise, modern dünyanın yalın ve minimal çizgilerini...