06 / 05 / 2024

BTM Batimat fuarında

BTM Batimat fuarında

Yalıtım şirketi BTM, uluslararası alanda önemli bir platform olan ve iki yılda bir düzenlenen Batimat Paris 2015'te13. kez yer alacak.

İnşaat sektörü temsilcileri Paris Batimat Fuarı'nda buluştu!

İnşaat sektörü malzemeleri üreticileri, Paris Batimat Fuarı'nda bir araya geldi. Yurtiçi pazar büyüklüğü 52.1 milyar dolara ulaşan Türk inşaat malzemeleri piyasası yabancı firmaların ilgisini çekmeyi başardı.

BTM, 13. Kez Batimat fuarında!

Yalıtım şirketi BTM, uluslararası alanda önemli bir platform olan ve iki yılda bir düzenlenen Batimat Paris 2015'te13. kez yer alacak.

Vadistanbul MIPIM Fuarı'nda yabancı yatırımcılarla buluşuyor!

ARTAŞ Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu Inşaat'ın ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul projesi, 11-14 Mart tarihlerinde Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek MIPIM Fuarı 'nda yabancı yatırımcılarla buluşuyor.

Pakpen İstanbul Pencere Fuarı’nda ürünlerini sergileyecek!

Pakpen Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 15'incisi gerçekleştirilen İstanbul Pencere Fuarı’ nda ürünlerini sergileyecek. Pakpen'in 2. Salon'da bulunan 212 no'lu standında yer alıyor.

Ege Vitrifiye Unicera Fuarı’nda ürünlerini sergiledi!

Seramik Sağlık Gereçleri sektöründe adından sıkça söz ettiren Ege Vitrifiye, geliştirdiği yeni serilerini 26 Şubat – 2 Mart 2014 tarihleri arasında Unicera Fuarı’ nda sergiledi.

Unicera Fuarı'nda seramik sektörü bir araya geldi!

İnşaat sektöründeki büyüme devam ederken, seramik sektörü, Unicera Fuarı'nda bir araya geldi. 26 Şubat-2 Mart tarihleri arasında 26'ncısı düzenlenen Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na katılan Ege Seramek, ürünlerini tanıttı...

Ege Seramik Unicera Fuarı’nda büyük beğeni topladı!

Ege Seramik, 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında 26.kez düzenlenen Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’ nda Spring Collection 2014 koleksiyonunu tanıttı. Ege Seramik Unicera Fuarı’nda büyük beğeni topladı...

Emlak sektörü Dubai IPS 2014 Fuarı'nda buluşacak!

2014'te iç pazardaki satışların daralacağını öngören gayrimenkul sektörü temsilcileri, yabancı yatırımcıyı yakalamak için sıcak satışın yapıldığı yurt dışı fuarlara yöneliyor. Emlak sektörü Dubai IPS 2014 Fuarı'nda buluşacak...

Isvea 26. TÜYAP Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’nda!

1962’den günümüze kalitesi, şıklığı ve ödüllü tasarımları ile İtalyan tarzını banyolarda en iyi şekilde yansıtan markalardan Isvea 26. TÜYAP Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarı’nda...

Kaleseramik UNICERA Fuarı'nda fark yarattı!

Kaleseramik; UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ' nda, yenilikçi ürünleri ve dünyada bir ilk olan " Kale 360 " uygulaması ile fark yarattı...

Kilit pazarları Cemat Fuarı'nda bir araya gelecek!

İntralojistik endüstrisi ile şirketlerin global pazar ihtiyaçlarını ve de taleplerini karşılayan, kilit pazarlarda önde gelen ticaret platformu olan CEMAT Fuarı’ nda tek çatıda toplanacak.

Münih Uluslararası Turizm Fuarı'nda Olimpos tanıtıldı!

Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı'nda 'F.RE.E' (Freizeit, Reisen, Erholung), bu yıl Antalya'nın Kumluca İlçesi'ne bağlı Olimpos tatil beldesinin tanıtımı da yer aldı.

Eczacıbaşı Yapı ürünleri UNICERA Fuarı'nda tanıtılacak!

Uluslararası UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı seramik, inşaat ve de yapı malzemeleri sektörünü bir araya getirmeye devam ediyor. Eczacıbaşı Yapı ürünleri UNICERA Fuarı' nda tanıtılacak...

BTM Batimat fuarında Haberi

BTM Batimat fuarında

Yalıtım şirketi BTM, uluslararası alanda önemli bir platform olan ve iki yılda bir düzenlenen Batimat Paris 2015'te13. kez yer alacak. BTM, 02-06 Kasım 2015 tarihleri arasında Paris'te gerçekleştirilecek olan "Batimat Paris 2015-International Building Exhibition"da yerini alacak.  Firma, 1959 yılından bu yana düzenlenen, dünya yapı fuarları arasında önemli bir yeri olan fuara, 1989 yılından beri düzenli olarak katılıyor. İki yılda bir düzenlenen organizasyon, inşaat sektörünün önemli uluslararası temsilcilerini bir araya getirme niteliğiyle ön plana çıkıyor. BTM’nin yurt dışı pazarlardaki yapılanmasına katkı sağlayan işbirlikleri için önemli bir platform olma özelliğini taşıyor. Bu yıl INTERCLIMA ve IDEOBAIN fuarlarını da içine alarak, daha geniş bir kitleye hitap edecek olması, Batimat Paris 2015’i daha da önemli kılıyor.



BTM, Batimat 2015'te de; sentetik membran grubundan taşıyıcılı...