01 / 05 / 2024

BTO Harfiyat İnşaat Nakliyat Tekstil Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi adresi

BTO Harfiyat İnşaat Nakliyat Tekstil Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi adresi

BTO Harfiyat İnşaat Nakliyat Tekstil Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi, Orhan Taştan tarafından 25 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Esenler, Fevzi Çakmak Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi'nde kuruldu.

Bto Nakliye Hafriyat İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Bto Nakliye Hafriyat İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Halil Tarık Bulut tarafından kuruldu.

İka Harfiyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İka Harfiyat İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de İskender Karaaslan tarafından kuruldu.

Mfg Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfg Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Fidan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Karataş tarafından kuruldu.

Erşah Palet Harfiyat Nakliye İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Erşah Palet Harfiyat Nakliye İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İmdat Ceylan tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bto Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bto Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Burak Tiryakioğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Harpet Harfiyat İnşaat Taahhüt Petrol Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Harpet Harfiyat İnşaat Taahhüt Petrol Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sabır Güneş tarafından kuruldu.

Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ulaş Alakuş, Ahmet Tahir Öz, Ahmet Oğuz ve Erkan Kop ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çetsemler İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Nakliye Harfiyat San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Çetsemler İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Nakliye Harfiyat San.Ve Tic.A.Ş. bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Çetin tarafından kuruldu.

Fay Harfiyat İnşaat Madencilik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Harfiyat İnşaat Madencilik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erdal Etyemez tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün Ümraniye'de kuruldu.

M N R Metal Hurda Yıkım Harfiyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M N R Metal Hurda Yıkım Harfiyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Münür Üstündağ tarafından 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Mercn İnşaat Harfiyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercn İnşaat Harfiyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Mercan imzasıyla Maltepe'de kuruldu.

BTO Harfiyat İnşaat Nakliyat Tekstil Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi adresi Haberi

BTO Harfiyat İnşaat Nakliyat Tekstil Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi adresi

BTO Harfiyat İnşaat Nakliyat Tekstil Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi, Orhan Taştan tarafından 25 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Esenler, Fevzi Çakmak Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi'nde kuruldu. 


BTO Harfiyat İnşaat Nakliyat Tekstil Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; 1-Zemin ve arazi hazırlama, alanın temizlenmesi ile kazı ve harfiyat işleri (tarımsal arazinin hazırlanması, dinamitleme ve kayaların kaldırılması, inşaat, tarım vb. alanların drenajı, hafriyat, kazı, dolgu vb. işler) (madencilik için yapılanlar hariç) 2-Her türlü bina,inşaat,arsa,arazi,tarla,v.b gayrimenkulleri satın almak,satmak,parsellendirmek.Projelendirmek,komisyonculuk ile İnşaat altyapı,İnşaat zemininin hazırlanıp temizlenmesi,inşaat harfiyat,inşaat ve taahhüt işlerini yapmak ,hakiki ve hükmi şahıslara  karşı altyapı inşaat ve müteahhitlik hizmetlerini vermek.Bu işlemleri yapabilmek için gerekli olan makine,malzeme ve teçhizatın imalatı alım satımı ithalat ve ihracatı ve pazarlamasını yapmak. 3-Şahıs ve şirketlere...