22 / 07 / 2024

btp kilis belediye başkan adayı mehmet galip akdağ

btp kilis belediye başkan adayı mehmet galip akdağ

Kilis’in tarihi ve turistik açıdan önemli bir kent olduğunu ifade eden BTP Kilis Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Galip Akdağ, “Turizm başta olmak üzere tarihi ve kültürümüzün tanıtımını gerçekleştirmek için büyük çaba içerisinde olacağız." dedi...

O ildeki 2 arsa satışa sunuluyor! Turizm ve konut imarlı arsa fırsatı!

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan Mahallesi, 2651 ada 5 ve 6 parsellerde yer alan 2 arsayı satıyor. Satış fiyatları dudak uçuklattı...

Kilis Belediyesi 407 bin liradan başlayan fiyatlarla 9 arsa satıyor! 

Kilis Belediye Başkanlığı 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 407 bin 403 TL'den başlıyor.

Kilis Belediyesi 9 gayrimenkulü satıyor! 407 bin 403 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis ili, Merkez ilçesi, Necmettin Erbakan, Mücahitler, Ekrem Çetin, Namık Ünler Paşa, Albay İbrahim Karaoğlanoğlu ve Mehmet Şanlı mahallelerinde yer alan 9 adet gayrimenkulü satıyor...

Kilis'te 30.5 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis'te yer alan 11 adet arsayı 30 milyon 512 bin 757 TL bedelle satışa çıkardı.

Kilis TOKİ konutlarında son aşamaya gelindi! 

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, TOKİ tarafından kentte devam eden konut inşaatında çalışmaların son aşamaya geldiğini açıkladı.

Kilis'te 13.6 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kilis Belediye Başkanlığı, Kilis'te yer alan 2 adet gayrimenkulü 13 milyon 611 bin 125 TL bedelle satışa çıkardı.

Kilis Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Kilis Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut başkanlığında gerçekleşti. Meclis toplantısında gündemdeki konular imar planlarından oluştu.

Mehmet Abdi Bulut kimdir?

Mehmet Abdi Bulut, AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı olarak seçildi. Peki, Kilis Eski Belediye Başkanı olan Mehmet Abdi Bulut kimdir?

Kilis Yukarı Afrin Barajı'nın yapımı için 70 milyon TL'lik ödenek!

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Yukarı Afrin Barajı için 20 milyon TL, Kilis’e su getirecek olan isale hattının yapımı için 70 milyon TL ödenek aktarımı yapılacağını açıkladı. 

Kilis'te 16.5 milyon TL'lik mesire alanı yapılıyor!

Orman Genel Müdürlüğü tarafından Resul Osman Dağı'nın Kilis Belediyesine devredildiğini ifade eden Kilis Belediye Başkanı Kara, Resul Osman Dağı mesire alanında 16 milyon 500 bin lira civarında yatırım yapıldığını söyledi.

Mimari projelerin ruhsatı elektronik ortamdan verilecek!

Kilis Belediye Başkanlığı ve Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından mimari projelerin elektronik ortamda alınmasına ilişkin usul ve esasları belirleyen protokol imzalandı.

Kilis Belediyesi'nden arsa birim değeri toplantısı!

Kilis Belediyesi arsa birim değeri toplantısı Kilis Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Eryılmaz başkanlığında gerçekleşti.

Kilis Elbeyli'de konut sıkıntısı TOKİ ile çözülüyor!

Kilis Elbeyli Belediyesi tarafından TOKİ projesiyle bölgedeki konut sıkıntısına son veriliyor. Belediye Başkanı Süleyman Şimşek konuyla ilgili açıklama yaptı.

btp kilis belediye başkan adayı mehmet galip akdağ Haberi

btp kilis belediye başkan adayı mehmet galip akdağ


Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kilis Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Galip Akdağ, tarihi Kilis evlerini ekonomiye kazandıracaklarını söyledi.


Kilis’in tarihi ve turistik açıdan önemli bir kent olduğunu ifade eden Akdağ, “Turizm başta olmak üzere tarihi ve kültürümüzün tanıtımını gerçekleştirmek için büyük çaba içerisinde olacağız. Belediye olarak eski Kilis evlerini alarak restore ederek Butik otel haline getireceğiz. Bu butik otellerde yöreye özgü yemekler çıkacak. İşsizlerimize istihdam sağlarken, Kilis mutfağının eşsiz lezzetlerini tüm dünyaya tanıtmış olacağız. İl dışından gelen yabancılar otel bulmakta zorluk çekiyorlar. Butik otel sayesinde otel sıkıntısı da ortadan kalmış olacak” dedi.


Tarihi evleri ile ünlenen Safranbolu gibi Kilis’in de tarihi evlerinin parmakla gösterilen bir değer olacağını vurgulayan Akdağ, “Turistler için önemli olan nezih ve tarihi bir ortamda yemek yedikten sonra...