02 / 05 / 2024

BTSO almanya Heimtextil 2015

BTSO almanya Heimtextil 2015

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), dünyanın en büyük ev tekstil fuarı olan Heimtextil 2015’e özel uçak kaldırdı. Fuar 14-17 Ocak 2015 tarihleri arasında Frankfurt'ta gerçekleşecek..

Heimtextil’e Türkiye’den 211 firma katıldı!

Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen ve dünyanın en büyük ev tekstil fuarı olarak kabul edilen Heimtextil’de, bu yıl 69 ülkeden 2 bin 866 firma ağırlanırken, Türkiye’den de 211 firma fuarda yer aldı.

Almanya'ya 1 milyar dolarlık kıyamet rezidansı!

Almanya’nın Rothenstein bölgesindeki köye 1 milyar dolarlık kıyamet rezidansı yapıldı. Yüzme havuzları, tiyatrolar, fitness salonları, restoran gibi hizmetlerin sunulduğu sığınaklarda zenginlerin 1 yıl boyunca dışarı çıkmadan yaşayabilecekleri söyleniyor.

Bursa Kebap Evi Almanya ilk şubesini açtı!

İskenderi Avrupa'ya taşıyan Bursa Kebap Evi, ilk adımı Almanya'nın Saarland şehrinden attı. İkinci restoranı eylülde Köln'de açmaya hazırlanan şirket, Almanya'da 3 yıl içinde 15 şubeye ulaşmayı hedefliyor

SAMET, Almanya Interzum Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıttı!

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, dünyanın en büyük mobilya aksesuar fuarı olan Almanya Interzum Fuarı’nda, inovatif yaklaşımı ve yeni ürünleri ile bir ilke imza attı.

1997 yılında Ataköy Marina'ya karşılık Almanya'da banka teklifi!

1997 yılında Oyakbank ile Vakıfbank arasında bir takas görüşmesi yaşanmış. Oyakbank, Ataköy Marina Tesisleri'ne karşılık ''Almanya'da banka kurma'' girişimi içinde olan Vakıfbank'a, Almanya'da sahibi olduğu Oyak-Anker Bank'ı vermeyi önermiş.

Almanya'da iflaslardan inşaat sektörü de etkileniyor!

Almanya Federal İstatistik Ofisi'nin (Destatis) açıklamasına göre, Almanya'da bu yılın şubat ayında bin 879 işletme iflas ederken, geçen yılın şubat ayına kıyasla iflas eden şirket sayısı yüzde 8,2 azaldı.

Almanya, 2014'te Türkiye'den 638 bin turist ağırladı!

Alman Turizm Merkezi (DZT) 2014 turizm rakamlarını açıkladı. Konaklamada 75 milyonu aşan ve İspanya'dan sonra ikinci sıraya oturan Almanya, kültür turizminde yüzde 10 artışla yine ilk sırada yer aldı.

TÜRGEV İngiltere ve Almanya'da eğitim kurumu açacak!

TÜRGEV Başkanı Arzu Akalın, geçen yıl ABD’de TÜRGEV Foundation’ı kurduklarını hatırlatarak, İngiltere ve Almanya’da da eğitim kurumları açmak için harekete geçtiklerini açıkladı.

Kuveyt Türk, Almanya'da 10 şube açacak!

Kuveyt Türk, Almanya'nın ilk katılım bankası olmaya hazırlanıyor. Kemal Ozan, Almanya ofisinin 1 Temmuz'da faaliyete başlayacağını açıkladı.

Türk turizmcileri rotayı Almanya'ya çevirdi!

Rusya'da yaşanan Ruble krizi turizmciyi Alman pazarına yöneltti. Geçtiğimiz sezon Antalya'ya gelen turist sıralamasında tahta oturan Ruslar ruble krizinden etkilendi. Türk turizmci de ikinci büyük pazar olan rotayı Almanya'ya çevirdi.

BTSO inşaat ve gayrimenkul yatırımcılarını ağırladı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Körfez ülkelerinden gelen inşaat ve gayrimenkul yatırımcılarını ağırladı. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, İnşaat Fuarı'nın önemli işbirliklerine ve yeni yatırımlara öncülük edeceğini söyledi.

Almanya'da büyük şehirlerde kiralık ev bulmanın püf noktaları!

Almanya’da büyük şehirlerde kiralık daire bulmak önemli bir sorun haline geldi. Pek çok kişinin muzdarip olduğu bu konuyu araştırdık ve ev ararken nelere dikkat edilmesi gerektiğini tespit etti. İşte Almanya’da kiralık ev bulmanın püf noktaları…

Sağlık Bakanlığı Almanya'da hastane açacak!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, iki - üç ay içinde Almanya'da açacakları hastaneyle Avrupa'daki Türk vatandaşlarına sağlık hizmeti sunacaklarını bildirdi.

BTSO almanya Heimtextil 2015 Haberi

BTSO almanya Heimtextil 2015

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), dünyanın en büyük ev tekstil fuarı olan Heimtextil 2015’e özel uçak kaldırdı.


BTSO, Küresel Fuar Acentesi Projesi ile üyelerini dünyanın en prestijli fuarlarına taşımayı sürdürüyor. 2015 yılı boyunca 58 fuara katılım sağlamayı hedefleyen BTSO, Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen ve alanında dünyanın en büyük fuarı olarak kabul edilen Heimtextil 2015 için özel bir organizasyon gerçekleştirdi. BTSO, yeni yılın ilk yurt dışı fuar organizasyonu için Yenişehir Havaalanı’ndan özel uçak kaldırdı. Bursa iş dünyasından yaklaşık 140 kişilik heyet, Sabah saatlerinden satın alma paritesine göre Avrupa’nın en zengin kenti olarak gösterilen Frankfurt’a ulaştı. BTSO heyeti, Almanya’nın en yoğun iş bölgesi olan Frankfurt’ta 14-17 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan fuar kapsamında ayrıca bir dizi temaslarda da bulunacak. Bursa...