04 / 05 / 2024

BTSO Başkanı İbrahim Burkay

BTSO Başkanı İbrahim Burkay

Suudi Prens, Bursa’da yaklaşık 1,5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.BTSO Başkanı Burkay, “Fuara bu sene ilk kez gayrimenkul bölümünü ekledik ve özellikle Arap yatırımcılardan büyük ilgi gördük” dedi.

Bursa'ya Tekstil Mükemmeliyet Merkezi kuruluyor!

Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği' ndeki görevine yeniden seçilen BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “ Bursa' ya 12 milyon lira yatırımla Tekstil Mükemmeliyet Merkezi kuracağız " dedi...

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

SPK Başkanı uyardı: Borsaya yatırım yaparken bunlara mutlaka dikkat edin!

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı İbrahim Ömer Gönül, sermaye piyasalarına her geçen gün hem şirketlerin hem yatırımcıların ilgisinin arttığına işaret ederken bazı önemli uyarılarda da bulundu.

SPK Başkanı'ndan borsaya gelen yeni yatırımcılara önemli tavsiye

2021 yılında 52 şirketin 2022 yılında ise 33 şirketin halka arz için onay aldığını ifade eden SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, bu şirketlerin toplamda 34,8 milyar lira fon sağladığını söyledi. SPK Başkanı Gönül, borsaya gelen yeni yatırımcılar için ise önemli bir uyarıda bulundu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, kira ve hibe desteğini değerlendirdi!

BTSO tarafından Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi esnafı ve perakende sektörü temsilcilerinin katılımıyla çevrim içi istişare toplantısı düzenlendi. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, kira ve hibe desteği hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Hamdi Akın yeniden Akfen GYO'nun yönetim kurulu başkanı oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Azası Hamdi Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise İbrahim Süha Güçsav oldu...

BTSO'dan fiyat farkı kararnamesi çağrısı!

Döviz artışının getirdiği maliyetler hem özel sektörü hem de kamu ile ortak iş yapan müteahhitleri zor duruma soktu. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay,döviz fiyatlarındaki yükselişin kamu kurum ve kuruluşlarıyla kontratlı iş yapan firmaları olumsuz etkilediğini söyledi. 

Akfen GYO'nun Başkanı yine İbrahim Süha Güçsav oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Aza olarak İbrahim Süha Güçsav seçildi...

İTO Başkanı Öztürk Oran oldu!

Başkanı İbrahim Çağlar’ın vefatının ardından odada yeni başkan için seçimler yapıldı.  İTO Başkanı Öztürk Oran oldu..

BTSO'nun dev projeleri için geri sayım başladı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay dev projeler hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa'daki fuarlar konut satışlarını artırdı!

19-23 Nisan'da gerçekleşen Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarları'nın bölgeye etkisini BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve Tüyap genel Müdürü İlhan Ersözlü değerlendirdi.

Bursa'ya Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi geliyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi’nde Türkiye’nin kendi astronotunu yetiştirmesini hedefliyor. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “Gökmen projesiyle uydumuz için uzaya kendi astronotumuzu göndereceğiz” dedi.

BTSO'dan Bursa’ya 1 milyar liralık proje yatırımı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa'ya marka kent kimliği kazandıran projelerin toplam yatırım tutarının 1 milyar olduğunu söyledi.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay Haberi

BTSO Başkanı İbrahim Burkay

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud  BTSO’nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa’da yaklaşık 1,5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.


BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “ Fuara bu sene ilk kez gayrimenkul bölümünü ekledik ve özellikle Arap yatırımcılardan büyük ilgi gördük” dedi.


TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Bursa İnşaat Fuarı hedefini aştı, fuarı 32 ülkeden yaklaşık 53 bin ziyaretçi takip etti” diye konuştu.


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP işbirliğinde ve İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği (İMSİAD) destekleriyle düzenlenen Bursa İnşaat Fuarı, özellikle Araplardan büyük ilgi gördü. Bursa ve çevresinde yapımı devam eden ve projelendirilen pek çok lüks konuta ilgi gösteren,...