30 / 04 / 2024

btso bursa

btso bursa

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa'ya marka kent kimliği kazandıran projelerin toplam yatırım tutarının 1 milyar olduğunu söyledi.

BESOB projesinde girişimler hızlandırıldı!

Bursa'nın doğu kısmındaki esnaf ve sanatkarların şehir dışına taşınması amacıyla Kestel'in Çataltepe Köyü'nde 3 yıl önce yapımına başlanan Büyük Sanayi Sitesi ile ilgili sıkıntıların aşılması için girişimler hızlandırıldı.

Bursa'da kentsel dönüşüm ilkeleri belli oldu!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) belirlenen kentsel dönüşüm ilkelerini  kamuoyu ile paylaştı. 

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

Bursa'nın turizm master planı çıkarılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA ) ile kentin turizm master planı için önemli bir karar aldıklarını ifade etti.

BTSO inşaat sektörü temsilcilerinden Fas'a çıkarma!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) üyesi inşaat sektörü temsilcileri, yeni işbirlikleri için Fas'ta ziyarette bulundu. Heyet ayrıca Küresel Fuar Acentesi kapsamında Kazablanka/Rabat İnşaat Teknolojileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı’ında incelemelerde bulundu.

Bursa’da yatırım tutarı 3.2 milyar liraya ulaştı!

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, Bursa’da bu yılın ilk 5 ayında 165 yatırım belgesi alındığını söyledi. Onur, yatırım tutarının 3,2 milyar düzeyine ulaştığını ifade etti.

Bursa'da imar barışı konuşuldu!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Türkiye’de yaklaşık 13 milyon kişiyi yakından ilgilendiren imar barışı konusu ele alındı. 

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Bursa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm istişare toplantısında, kentsel dönüşüm konusunda yaşanan süreç ele alındı.

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından inşa edilen Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı.

BTSO'nun dev projeleri için geri sayım başladı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay dev projeler hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından (BTSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de kapılarını açacak.

Ummanlı yatırımcılardan Bursa'ya yatırım sinyali!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Ummanlı yatırımcıları ağırladı. Yatırımcılar Bursa’nın gayrimenkul ve inşaat alanında önemli bir potansiyeli olduğunu ifade etti.

Bursa'daki fuarlar konut satışlarını artırdı!

19-23 Nisan'da gerçekleşen Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarları'nın bölgeye etkisini BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve Tüyap genel Müdürü İlhan Ersözlü değerlendirdi.

btso bursa Haberi

btso bursa


Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa'ya marka kent kimliği kazandıran projelerin toplam yatırım tutarının 1 milyar olduğunu söyledi.


Ortak aklın gücüyle geleceğe hazırlanan Bursa'nın dönüşüm sürecinin ve yeni vizyonunun paylaşıldığı toplantı BTSO tarafından kente kazandırılan BUTEKOM binasında gerçekleştirildi. Yapım aşaması yeni tamamlanan ve içerisinde Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi ile Kompozit Malzemeler Mükemmeliyet Merkezi'nin yer aldığı binada gerçekleştirilen toplantının onur konuğu Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki oldu.


BTSO öncülüğünde hayata geçirilen projelerle Bursa'nın yaşadığı dönüşüm sürecinin anlatıldığı lansman toplantısında BTSO'nun kente vizyon kazandıran çalışmalarını aktaran Başkan Burkay, Bursa'nın bugüne kadar başardıklarını daha ileriye taşıyabilmesi noktasında kentin ortak aklını harekete geçirdiklerini söyledi. Bu süreçte sanayi ve ticaretin her alanında ortak akılla oluşturulan uzun vadeli...