03 / 05 / 2024

bu kadar konutu kim alıyor

bu kadar konutu kim alıyor

Geçenlerde bir okurum ilginç bir mesaj yazmıştı… Mesajında insanları anlamakta zorlandığını vurguluyordu… “insanlar iyi bir emeklilik yaşamak adına zorlanacakları borçlara imza atıyorlar...

2023'te 1 milyon 226 bin konut satıldı! Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?

2023'te 1 milyon 226 bin konut satılırken, geçen yıla göre yüzde 17,5 düşüş yaşandı. Piyasa koşullarına göre bu satışların çok bile olduğunu söyleyen Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci '' Bu kadar konutu kredi kullanmadan kim alıyor?'' diye sordu. İşte detaylar...

Altın Kahini İslam Memiş son kez uyardı! Önümüzdeki ay altın bu kadar olacak! Bu rakamı görenler ne olduğunu şaşıracak

Altın fiyatlarındaki düşüş bugün de devam ediyor. Peki altın fiyatları düşmeye devam edecek mi? Altın Kahini İslam Memiş son kez uyardı! Önümüzdeki ay altın bu kadar olacak! Bu rakamı görenler ne olduğunu şaşıracak.

Euro 19 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Elinde 1 euro bile olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Çabuk bakın

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euro 19 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Elinde 1 euro bile olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Çabuk bakın.

Dolar tam olarak bu kadar olacak! Bu rakamı görenlerin etekleri tutuştu! Dolar borcu olanlar yandı! Acil bu rakama bakın

Doların geleceği seviye milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar, dolar borcu olanlar ve dolar almak isteyenler doların ne kadar olacağını merak ediyor. Dolar tam olarak bu kadar olacak! Bu rakamı görenlerin etekleri tutuştu! Dolar borcu olanlar yandı! Acil bu rakama bakın.

Doların güzergahı belli oldu! Dolar net bu kadar olacak! Doları bilen adam Selçuk Geçer tarih verdi! Acil bakın

Dolar kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. ''Dolar ne olur?'' sorusunun yanıtı belli oldu. Dolar net bu kadar olacak! Doları bilen adam Selçuk Geçer tarih verdi! Acil bakın!

Motorine tam bu kadar indirim geliyor! Yarın fiyatlar düşecek! Opet, BP, PO, Shell 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Binlerce sürücü 'Benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Motorine tam bu kadar indirim geliyor! Yarın fiyatlar düşecek! Opet, BP, PO, Shell 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla tam bu kadar oldu! Tek tek açıklandı! Şimdi bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasından faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla tam bu kadar oldu! Tek tek açıklandı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın açıklamaları sonrasında sosyal destek ödemeleri araştırılmaya başlandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Dolar 7 gün içinde tam bu kadar olacak! Yer yerinden oynadı! Dolar borcu olanlar yandı! Hemen bakın

Doların ne kadar olacağını merak edenler son dakika dolar gelişmelerini yakından takip ediyor. Dolar 7 gün içinde tam bu kadar olacak! Yer yerinden oynadı! Dolar borcu olanlar yandı! Hemen bakın.

İslam Memiş resmen açıkladı! Bu tarihi hemen not altın! Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yükseleceği tarihi açıkladı. Hemen bu tarihi not alın! Gümüş fiyatları tam bu kadar olacak.

Euro 24 gün sonra tam da bu kadar olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde euro olanlar acil baksın

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar en çok da euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euro 24 gün sonra tam da bu kadar olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde euro olanlar acil baksın

Merkez Bankası'ndan yeni dolar tahmini geldi! Dolar tam bu kadar olacak dedi! Yer yerinden oynadı! Hemen bakın

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) şubat ayına yönelik piyasa katılımcıları anketi sonuçlandı. Merkez Bankası'ndan yeni dolar tahmini geldi! Dolar tam bu kadar olacak dedi! Yer yerinden oynadı! Hemen bakın.

Fransız deprem bilimci peş peşe açıkladı! İstanbul depreminin şiddeti tam bu kadar olacak! Son dakika!

Fransız deprem bilimci ve jeofizikçi Xavier Le Pichon, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili analizlerini ve Türkiye genelindeki deprem tahminlerini açıkladı. Peş peşe açıkladı! İstanbul depreminin şiddeti tam bu kadar olacak! Son dakika!

bu kadar konutu kim alıyor Haberi

bu kadar konutu kim alıyor

Yazının devamı için...