17 / 05 / 2024

Bu kadarını ancak babanız yapar kampanyası

Bu kadarını ancak babanız yapar kampanyası

Resim İstanbul’da 31 Mayıs’ta sona eren lansmanın ardından, müşteri talepleri doğrultusunda hazırlık çalışmalarına devam edilen ve sır gibi saklanan bu yılın en avantajlı satış kampanyası, 15 Haziran Babalar Günü’nde özel bir aktivite ile başlıyor...

Doların 5 gün sonra geleceği rakam belli oldu! Doları olanlar hazır olun! Dolar bu kadar olacak

Dolar/TL güne yatay seyirle başladıktan sonra 19 liraya ulaşarak rekor kırdı. Milyonlarca kişi doların ne kadar olacağını merak ediyor. Doların 5 gün sonra geleceği rakam belli oldu! Doları olanlar hazır olun! Dolar bu kadar olacak.

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il resmen ödendi! Hemen hesaplarınızı kontrol edin! Tam bu kadar yattı!

Geçen ay Bakanlık tarafından afet bölgesinde üretimde bulunan çiftçilere mazot ve gübre desteğinin nakit ödeneceği açıklandı. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği il il resmen ödendi! Hemen hesaplarınızı kontrol edin! Tam bu kadar yattı!

Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Doların yönünü belirleyecek olan kritik tarihe 7 gün kaldı. FED faiz kararı toplantısı 21-22 Mart tarihinde belli olacak. Faiz kararı 22 Mart Çarşamba günü saat 21.00'de duyurulacak. Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar ne 25 TL ne de 36 TL olacak! Dolar tam bu kadar olacak! Acil Bakın

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) şubat ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçları yaklaşık dört hafta önce açıklanmıştı. Anket sonucunda Merkez Bankası doların ne kadar olacağını resmen açıkladı!  Dolar ne 25 TL ne de 36 TL olacak! Dolar tam bu kadar olacak! Acil bakın!

Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusuna son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

Altın fiyatları son zamanlarda yatırımcıların kafasını karıştırmaya başladı. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı araştırılıyor. Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusunu son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

Doların nabzını tutan adam Selçuk Geçer net rakam verdi! Dolar 9 gün sonra tam tamına bu kadar olacak

Doların nabzını tutan adam Selçuk Geçer net rakam verdi! Dolar 9 gün sonra tam tamına bu kadar olacak...

Dolar duyanı buz kestirecek! Dolar 2023'ün sonunda resmen bu kadar olacak! Merkez Bankası peş peş duyurdu!

Doları olanlar ve yatırımcılar sık sık piyasalardaki son dakika gelişmelerini merakla araştırıyor. Dolar duyanı buz kestirecek! Dolar 2023'ün sonunda resmen bu kadar olacak! Merkez Bankası peş peş duyurdu!

1 dolar 7 gün sonra işte tam bu kadar olacak! Rakamı duyanların ayakları yerden kesildi! Şimdi bakın, pişman olmayın!

1 dolar 7 gün sonra işte tam bu kadar olacak! Rakamı duyanların ayakları yerden kesildi...Şimdi bakın, pişman olmayın!..

Elinizdeki altınları sakın bozdurmayın diyen İslam Memiş resmen açıkladı! Gram altın tam olarak bu kadar olacak

Elinizdeki altınları sakın bozdurmayın diyen İslam Memiş resmen açıkladı! Gram altın tam olarak bu kadar olacak!

1 dolar 9 gün sonra işte tam bu kadar olacak! Tek tek açıklanan bu rakamı duyanların adeta nefesi kesildi! Hemen bakın

1 dolar 9 gün sonra işte tam bu kadar olacak... Tek tek açıklanan bu rakamı duyanların adeta nefesi kesildi... Hemen bakın...

Doların haftaya geleceği rakam! Dolar 15 değil 20 değil tam bu kadar olacak! Analistler açıkladı, acilen bakın!

Selçuk Geçer'den son dakika açıklaması geldi. Doların haftaya geleceği rakam! Dolar 15 değil 20 değil tam bu kadar olacak! Analistler açıkladı, acilen bakın!

Dolarda fırtına değil resmen kasırga geliyor! Herkes bu rakamı bekliyor! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Acil bakın

Dün Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powelli'ın şahin tondaki mesajlarından sonra dolar yükslemeye başladı. Dolarda fırtına değil resmen kasırga geliyor! Herkes bu rakamı bekliyor! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Acil bakın.

Euro 7 gün sonra tam bu kadar olacak! Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen baksın!

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euro 7 gün sonra tam bu kadar olacak! Cüzdanında 1 euro bile olanlar hemen baksın!

Bu kadarını ancak babanız yapar kampanyası Haberi

Bu kadarını ancak babanız yapar kampanyası

“Bu kadarını ancak babanız yapar’’ kampanyası Resim İstanbul’da özel bir aktivite ile başlıyor.


Resim İstanbul’da 31 Mayıs’ta sona eren lansmanın ardından, uzun süredir müşteri talepleri doğrultusunda hazırlık çalışmalarına devam edilen ve sır gibi saklanan bu yılın en avantajlı satış kampanyası, 15 Haziran Babalar Günü’nde özel bir aktivite ile başlıyor. “Bu kadarını ancak babanız yapar” adını taşıyan kampanyanın detaylarını Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Gür ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Resim İstanbul Satış Ofisi’nde misafirlere bire bir aktaracak. Sektörde ilk defa patronlar, satış ofisine gelen ziyaretçilerle kendileri ilgilenecek


Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe’de inşa edilen Resim İstanbul projesinin uzun zamandır merakla beklenen kampanyası açıklanıyor. Resim İstanbul’un sır gibi saklanan ve “Bu kadarını ancak babanız yapar” adını taşıyan kampanyasının duyurusu 15 Haziran...