08 / 05 / 2024

BUBA Properties Adozer Tower

BUBA Properties Adozer Tower

Son dönemde sağlık, sigorta, tarım ve dijital iletişim alanlarında fon yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken BUBA Ventures çatısı altında kurulan BUBA Properties fon yatırım şirketi, Maslak bölgesinde inşa edilecek olan Adozer Tower projesi ile önemli bir işbirliğine imza attı.

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Bağ ve Elchın Mammadbayov ortaklığında kuruldu.

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Balşe tarafından kuruldu.

Agn Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Agn Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de Anastasıa Fılımonova tarafından kuruldu.

Khedı Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Khedı Properties Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de Anastasıa Fılımonova ve Khedı Edıeva ortaklığında kuruldu.

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de Omar Zaıd Moh'd Zaıd Alkılanı tarafından kuruldu.

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de Osman Bozkurt, Emrah Kulaklı ve Harun Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Muhammed Fatih Kapucı, Nazıla Nafısı ve Nıloufar Hamedıfar ortaklığında kuruldu.

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Sanjacdar ve Rıad Dernaıka ortaklığında kuruldu.

Properties İstanbul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Properties İstanbul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Rafea Al-Hayanı, Ahmed Msqa Abdu Al Majmaıe ve Mohammad Al Fto Onallah tarafından kuruldu.

Adozer Tower fiyat!

Adozer Tower projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Adozer Tower projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Adozer Maslak Tower nerede?

Adozer Tower projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Adozer Tower  projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Adozer Tower geliyor! Yeni Proje!

Adozer Grup, Maslak'ta yeni rezidans projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma, projenin inşaatına Mayıs ayında başlayacak.

BUBA Properties Adozer Tower Haberi

BUBA Properties Adozer Tower

Birçok girişimi destekleyerek geniş bir yatırımcı ağını buluşturan BUBA Ventures çatısı altında kurulan BUBA Properties , Adozer Tower projesi ile işbirliği yapıyor.

İstanbul’un yüksek profili ve değerleri olan Maslak bölgesinde çok seçkin bir lokasyonda inşa edilecek olan Adozer Tower’ın, benzersiz bir proje olduğunu dile getiren BUBA Properties Yöneticisi Banu Ergin; Adozer Tower’dan sonra, değişen ihtiyaçlara göre gelişen gayrimenkul olgusunun yeniden tanımlanacağını belirtti ve  “Bu modelin hem yeni tarz bir yaşam alanı, hem de yatırımcılar açısından cazip bir yatırım aracı oluşturacağına olan inancımız tam” diye konuştu. 

“Projemiz içerisinde üst düzey lüks bir 5 yıldızlı otel ve markalı rezidanslar da yer alacak”

Banu Ergin sözlerini şu şekilde sürdürdü:  “Son yıllarda Maslak daha fazla yaşam alanı talebi ile ihtiyaca cevap verecek şekilde gelişiyor. Adozer...