29 / 04 / 2024

Buca 2015 projeleri

Buca 2015 projeleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca Kaynaklar ile 29 Ekim ve Zafer mahallerinin evsel atık sularını toplayacak 60 kilometrelik kanal ihalesine çıkıyor. Bölgedeki kanal hattı çalışmaları, imar ve mülkiyet sorunları nedeniyle gecikmişti.

Buca 2016’da mega şantiyeye dönecek!

Daha yaşanabilir bir kent yaratma hedefiyle hareket eden Buca Belediyesi, spordan, eğitime, gençlik merkezlerinden, ulaşıma kadar her alanda yapılacak milyonluk yatırım ve çalışmalarla adeta yeniden yaratılacak.

Buca'da 2014'te 24 bin ton asfaltlama yapıldı!

Buca Belediyesi yetkilileri, yaşam kalitesi yüksek bir kent oluşturmak için ilçe sınırları içerisinde yer alan yolların asfaltlanması ve ilçedeki kaldırım taşı çalışmalarına öncelik verildiğini kaydetti.

Buca Çarşı'nın inşaatı yükseliyor!

Buca Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan, Buca Çarşı'nın inşaatı yükseliyor.

Buca Çarşı 15 Ekim'de açılıyor!

Buca Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan Buca Çarşı projesi 15 Ekim'de açılacak.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

İzmir Buca'nın vizyon projeleri ne durumda?

AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte AK Parti Buca İlçe Binası'nda Buca Belediyesi'nin 2 yıllık faaliyetlerini düzenledikleri basın toplantısı ile değerlendirdi.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

2015 yılında villa projeleri için ruhsat başvurusu azaldı!

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken sayı bu yıl 10 bin 525’e geriledi. Bahçe hayali ise projelerde kat bahçesiyle giderildi.

Buca Sosyal Yaşam Kampusu ne zaman tamamlanacak?

Buca'da yapımına başlanan Sosyal Yaşam Kampusu 19 Mayıs 2015'te bitecekti olmadı. 2 kez süre uzatımına gidildi, "açılış tarihi 13 Kasım" denildi ancak bu da başarılamadı

EMİN Şirketler Grubu Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Emlak 2015 Fuarı'nın en renkli standlarından birisi de EMİN Şirketler Grubuna Stantta "Elbirliği" sistemiyle konut satışına dair bilgilendirmelerin yanısıra şirketin imzasını taşıyan Kurtköy ve Beylikdüzü'ndeki projeleri de tanıtılıyor.

Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri görücüye çıkıyor!

Kuzu Grup’un Ankara’da inşaatına devam ettiği Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri 18 Kasım 2015 günü görücüye çıkıyor.

AB Grup projeleri Emlak 2015 Fuarı'nda görücüye çıkıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinin yer alacağı Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor.

AB Grup Holding'in projeleri Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinin yer alacağı Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor.

Buca 2015 projeleri Haberi

Buca 2015 projeleri


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, imar ve mülkiyet sorunları nedeniyle projesi hazır olduğu halde kanal hattı döşeyemediği Buca’nın Kaynaklar Merkez, Zafer ve 29 Ekim mahallerinde çalışmalara başlayacak. 3 mahallenin evsel atık sularının toplanarak kanal sistemine aktarılması için İZSU,  önümüzdeki günlerde ihale sürecini başlatacak. Yaklaşık 1 yıl sürecek imalat çalışmaları kapsamında 47 kilometre uzunluğunda kanal şebekesi, 13 kilometre uzunluğunda iletim hatları olmak üzere toplam 60 kilometre uzunluğunda kanal döşenecek ve iki adet terfi merkezi yapılacak. Zafer Mahallesi ve 29 Ekim Mahallesi’nde yer alacak terfi merkezlerine ulaşan evsel atıklar, Bornova Gökdere Mahallesi’nden İZSU’nun mevcut kanal sistemine aktarılacak. Bu çalışma kapsamında Gökdere Mahallesi’ne de kanal şebekesi döşenecek. Projenin yapım ihalesi sürecinin başlatılmasına yönelik gerekli tahsis ve izinlerin tamamlandığını belirten İZSU Genel...