05 / 05 / 2024

Buca eski hizmet binası

Buca eski hizmet binası

Buca Belediyesi, tarihi dokusuyla dikkat çeken belediye eski hizmet binasını kültür ve sanat etkinlikleri yapılmak üzere kültür ve sanat merkezine dönüştürüyor.

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

Eskişehir'de inşaat çalışmaları yıllardır devam eden bina ihaleye çıkıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO)’nın yeni hizmet binasının faaliyete sunulması için ihale süreci başlattığını duyurdu. 

Buca Metrosu’nda geri sayım başladı!

İzmir Hafif Raylı Sistemi'nin beşinci aşamasını meydana getiren Üçyol İstasyonu-Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü-Çamlıkule arasında hizmet sunacak olan Buca Metrosu’nun son aşama yapım ihalesi 6 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek. 

Buca Cezaevi arsasına AVM yapılacak mı?

Buca’da yaklaşık 62 sene hizmet sunan fakat daha sonra şehrin gelişimiyle beraber yerleşim alanlarının merkezinde kalan Buca Cezaevi, 1 ay önce kapatıldı ve tamamen tahliye edildi. Peki şimdi Buca Cezaevi'nin yerinde ne yapılacak?

Buca'da eski cezaevi yerine millet bahçesi inşa edilecek!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Onur Çakır, bugünkü yazısında Buca'da inşa edilecek millet bahçesini kaleme aldı.

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası binası yıkıldı!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın Bankalar Caddesinde bulunan eski hizmet binasının yıkımı gerçekleştirildi. Eski binanın yerine yenisi yapılacak.

Eskişehir Çifteler hizmet kompleksi tamamlanıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmet kompleksi inşaatında sona gelindi. Yakın zamanda hizmete açılacak komplekste; otogar, itfaiye, ESMEK, eğitim ve toplantı salonları yer alacak.

Toyota-Sa İlk Yardım Hastanesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Toyota-Sa İlk Yardım Hastanesi'nin Arifiye'de bulunan eski hizmet binasının yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Hastanenin yeni adının Sadıka Sabancı Hastanesi olacağı açıklandı. 

Sivrihisar'ın eski belediye binası müze oldu!

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde uzun zaman belediye hizmet binası olarak kullanılan 60 senelik iki katlı yapı, iki yıl süren çalışmayla yenilendi ve müzeye dönüştürüldü.

Bandırma Eski Çocuk Sarayı'nın yerine otopark yapıldı!

Bandırma´da Eski Çocuk Sarayı binasının yıkılmasının ardından alanın geçici bir süre otopark olarak hizmet vermesi gündeme geldi.

Vezirköprü Diş Hastanesi'nin depreme dayanıklılığı mecliste!

Vezirköprü Diş Hastanesinin eski hizmet binasının depreme dayanıklılığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Buca eski hizmet binası Haberi

Buca eski hizmet binası

Buca ilçesindeki sanatseverler, yılın 365 günü etkinlikleri takip edebileceği kültür ve sanat merkezine kavuşuyor. Bu kapsamda Buca Belediyesi, tarihi dokusuyla dikkat çeken belediye eski hizmet binasını hizmete açacak. Kasım ayında açılması planlanan merkezle, mini konserler, sergiler ve söyleşilerin yapılması planlanıyor. Kültür merkezinde ayrıca, kütüphane ve bahçe alanında oluşturulacak cafe restoran bölümü ile de vatandaşlara hizmet verecek


Buca eski hizmet binası kültür merkezine dönüştürülüyor,Buca eski hizmet binası,Buca 


Buca Belediyesi, tarihi dokusuyla dikkat çeken belediye eski hizmet binasını kültür ve sanat etkinlikleri yapılmak üzere kültür ve sanat merkezine dönüştürüyor.

Buca ilçesindeki sanatseverler, yılın 365 günü etkinlikleri takip edebileceği kültür ve sanat merkezine kavuşuyor. Bu kapsamda Buca Belediyesi, tarihi dokusuyla dikkat çeken belediye eski hizmet binasını hizmete açacak. Kasım ayında açılması planlanan merkezle, mini konserler,...