07 / 05 / 2024

buca et entegre tesisi kimin oldu

buca et entegre tesisi kimin oldu

Milli Emlak, 27.5 milyon TL değer biçtiği tesis ve arsayı Et ve Balık Kurumu’na verme kararı aldı. Ankara’da tesis için masaya oturan Milli Emlak Genel Müdürlüğü ve Et Balık Kurumu anlaşmaya vardı...

Konya Akşehir'de 14.5 milyon TL'ye icradan satılık et entegre tesisi!

Akşehir İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya İl, Akşehir İlçe, 262 Ada, 52 Parselde yer alan et entegre tesisi ve arsasını 14 milyon 474 bin 219 TL'ye icradan satıyor...

Balıkesir Göbel'e modern mezbaha!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve Susurluk ilçesinde kurulu bulunan, kentin en eski mezbahalarından olan Göbel Mezbahası, Yap - İşlet - Devret modeliyle yenilenerek Medist Et Entegre Tesisi adıyla hizmete açıldı.

İzmir Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi Kurban Bayramı’nda açılıyor!

Şubat ayında gerçekleşen ihaleyle 49 yıllığına Par İnşaat’ın kiraladığı Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi, Kurban Bayramı’na açılıyor. Par İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haskoloğlu, "Tesisimizde uzun bir süredir yenileme, tadilat ve temizlik çalışmaları yürüttük" dedi.

Buca Entegre Kompost Gübre tesisi için protokol imzalandı!

Buca Belediyesi zihinsel ve ruhsal engellilerin istihdam edileceği Entegre Solucan ve Kompost Gübre Tesisi’nin startını verdi. Belediye tesis için protokol imzaladı.

2019'da Buca yeni bir silüet kazanacak!

AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan; Birlik ve kardeşlik içinde ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasını temenni ediyorum.

Ödemiş et entegre tesisi ve hayvan pazarı imar değişikliği mecliste görüşüldü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında, geçtiğimiz ay kalp krizi sonucu hayatını kaybeden AK Partili Meclis Üyesi Azad Fazla için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Par İnşaat, Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi'nin ihalesini kazandı!

Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi'nin ihalesini 1 milyon 110 bin lira teklif veren Par İnşaat kazandı. Yıllardır atıl durumda kalan Buca Et Entegre Tesisleri'nin kiralanması ile ilgili ihale dün İzmir Defterdarlığı'nda yapıldı.

Burger King, Amasya Entegre Tesisi'ni Mart'ta açacak!

TAB Gıda; kendi restoran zinciri Burger King’in et ve patatesi için 4 yılda 800 milyon dolarlık yatırım yapmayı planlıyor. Grup, Amasya’ya inşa ettiği et entegre tesisini önümüzdeki martta açmaya hazırlanıyor.

Kaynaklar Et Entegre Tesisi ihaleye çıkıyor!

İzmir Defterdarlığı, üç yıldır atıl durumda bekleyen Kaynaklar Et Entegre Tesisi'nin yıllığı 740 bin 469 TL 'den 30 yıllığına pazarlık usulü irtifak hakkı ihalesine çıktı.

Kütahya Merkez'de 4.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kütahya 4. İcra Dairesi, Kütahya Merkez'de bulunan taşınmazı 4 milyon 315 bin 264 TL bedelle satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın üzerinde restaurant, et entegre tesisi, kümesler, tek katlı müstakil ev ve depo binası bulunuyor.

İzmir Buca Metrosu'nun ilk ihalesi yapıldı!

9.5 kilometrelik Üçyol-Buca Koop metro hattı için uygulama projesi ile fizibilite, ulaşım ve zemin etüdü ihalesi gerçekleştirildi. Projelerin Bakanlık onayından sonra yapım ihalesine çıkılacak.

Buca Metrosu için ilk ihale yapıldı!

Üçyol-Buca Koop metro hattı için uygulama projesi ile fizibilite, ulaşım ve zemin etüdü ihalesi gerçekleştirildi. Projelerin Bakanlık onayından sonra yapım ihalesine çıkılacak, hattın yolculuk süresi yaklaşık 20 dakika olacak.

Kırklareli'nde kesimhane ve entegre et ürünleri tesisi toplantısı 28 Mayıs'ta!

SS Yıldırım Et ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. tarafından Kırklareli'nde Kesimhane Kapasite Artışı ve Entegre Et Ürünleri Üretim Tesisi Projesi için 28 Mayıs'ta 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

buca et entegre tesisi kimin oldu Haberi

buca et entegre tesisi kimin oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yıllardır kendisine tahsis edilmesini istediği Buca Kaynaklar’da bulunan et entegre tesisi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Tansaş’ın Büyükşehir’e ait olduğu dönemde uzun yıllar kullanılan tesis 2013 yılında sözleşme bittiği gerekçesiyle Milli Emlak Müdürlüğü tarafından geri alınmıştı. Milli Emlak, 27.5 milyon TL değer biçtiği tesis ve arsayı Et ve Balık Kurumu’na verme kararı aldı.


Ankara’da tesis için masaya oturan Milli Emlak Genel Müdürlüğü ve Et Balık Kurumu anlaşmaya vardı. Milli Emlak’ın önümüzdeki günlerde başkentte yürütülen süreci İzmir’deki kurumlar üzerinden yerelleştirerek işi netleştireceği öğrenildi. Anlaşmaya göre Et Balık Kurumu, resmi yazı ile gerekçeleri sıralayıp tesisi ve içindeki her şeyi Milli Emlak’tan isteyecek. Ardından gerekli tahsis yapılacak.

KOCAOĞLU TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 6 milyon TL vermeyi kabul ettiği tesis nedeniyle...