09 / 05 / 2024

buca kaynaklar et entegre tesisi

buca kaynaklar et entegre tesisi

Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi'nin ihalesini 1 milyon 110 bin lira teklif veren Par İnşaat kazandı. Yıllardır atıl durumda kalan Buca Et Entegre Tesisleri'nin kiralanması ile ilgili ihale dün İzmir Defterdarlığı'nda yapıldı.

Villa Platano Kaynaklar'da teslimler 2 ay sonra! Son fırsatları kaçırmayın!

Villa Platano Kaynaklar, Demirsel İnşaat  imzasıyla, İzmir Buca Kaynaklar'da yükseliyor. Satışların sonuna yaklaşıldığı projede son fırsat villaları kaçırmayın!

Villa Platano Kaynaklar'da son fırsat villalar!

Demirsel İnşaat tarafından İzmir İli Buca İlçesi Kaynaklarda inşa edilen Villa Platano Kaynaklar'da son fırsat villaların satışları devam ediyor.

Üçyol–Buca Metro Hattı 4 yıl sonra tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kendi kaynaklarıyla hayata geçireceği Üçyol-Buca Metrosu için ikinci kredi sözleşmesine, Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ile imza atıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı imza töreninde metro hattına ilişkin detayları paylaştı.

İzmir Buca’da imar fırsatçıları seferberliği!

İzmir Kaynaklar’daki arazi talanına Buca Belediyesi’nden geçit yok. Süresi dolan İmar Barışı üzerinden kırsal bölgelerinde kaçak yapılara karşı  gece gündüz çalışan Buca Belediyesi zabıta ekipleri, fırsatçılara göz açtırılmıyor.

İzmir Buca'da İzcilik ve Doğa Sporları Merkezi açılıyor!

Buca Belediyesi benzersiz bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Doğa tutkunlarını Kaynaklar bölgesinin eşsiz güzellikleriyle buluşturacak Buca Belediyesi İzcilik ve Doğa Sporları Merkezi yarın düzenlenecek törenle hizmete girecek.

İzmir Buca'ya köy müzesi kuruluyor!

KÖYLERİN yüzyıllar öncesinden bugüne uzanan kültürel serüvenini gelecek nesillere taşımak için harekete geçen Buca Belediyesi, İzmir’in ilk “Köy Müzesi"ni Buca Kaynaklar’a kurmaya hazırlanıyor.

İzmir Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi Kurban Bayramı’nda açılıyor!

Şubat ayında gerçekleşen ihaleyle 49 yıllığına Par İnşaat’ın kiraladığı Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi, Kurban Bayramı’na açılıyor. Par İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haskoloğlu, "Tesisimizde uzun bir süredir yenileme, tadilat ve temizlik çalışmaları yürüttük" dedi.

Buca Kaynaklar’a 10.8 milyon TL'lik yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Buca’nın Kaynaklar, 29 Ekim, Gökdere ve Zafer mahallelerini sağlıklı kanal alt yapısına kavuşturmak için çalışmalara başladı

2019'da Buca yeni bir silüet kazanacak!

AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan; Birlik ve kardeşlik içinde ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasını temenni ediyorum.

Par İnşaat, Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi'nin ihalesini kazandı!

Buca Kaynaklar Et Entegre Tesisi'nin ihalesini 1 milyon 110 bin lira teklif veren Par İnşaat kazandı. Yıllardır atıl durumda kalan Buca Et Entegre Tesisleri'nin kiralanması ile ilgili ihale dün İzmir Defterdarlığı'nda yapıldı.

Kaynaklar ve Gökdere’ye 10 milyonluk çevre projesi!

Buca Kaynaklar ve Bornova Gökdere'de hayata geçirilecek kanalizasyon projesinin ihalesini gerçekleştirdi. 60 km uzunluğundaki kanalizasyon sistemi ve iki adet atık su terfi merkezini kapsayan proje yaklaşık 10 milyon TL'ye mal olacak.

Kaynaklar Et Entegre Tesisi ihaleye çıkıyor!

İzmir Defterdarlığı, üç yıldır atıl durumda bekleyen Kaynaklar Et Entegre Tesisi'nin yıllığı 740 bin 469 TL 'den 30 yıllığına pazarlık usulü irtifak hakkı ihalesine çıktı.

Buca Kaynaklar'da organik pazaryeri inşa ediliyor!

Buca Belediyesi doğası ve eşsiz manzarasının yanı sıra yetiştirdiği organik ürünleri ile İzmirlilerin gözde mekanı olan Kaynaklar’a Organik Pazaryeri kuruyor.

buca kaynaklar et entegre tesisi Haberi

buca kaynaklar et entegre tesisi

İzmir Ticaret Odası (İTO) ve İzmir Ticaret Borsası'nın (İTB) yüzde 50-50 ortaklıkla kurdukları 'İzmir Mezbaha Et Entegre' şirketi ile 'Par İnşaat' şirketi ihalede yarıştı. Yıllık kira bedeli olarak 740 bin lira muhammen bedeli bedelle başlayan ihalede toplamda 174 kez fiyat artışı yapıldı. İhaleyi bir milyon 110 bin lira ile son teklifi veren Par İnşaat kazandı. Kaynaklar'da tesisin bulunduğu 105 bin 603 metrakelik alanın 22 bin 203 metrekarelik kısmı dışında kalan 83 bin 400 metrekare üzerinde bulunan yapıyla birlikte "Et Entegre Tesisi" olarak kullanılması amacıyla 30 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikli irtifak hakkını Par İnşaat'ın oldu. İhalede İzmir Mezbaha şirketi adına İTB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bülent Arman, İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Güleç katılırken, Par İnşaat adına...