02 / 05 / 2024

buca meydan projeleri

buca meydan projeleri

Buca Belediyesi, ilçe meydanlarına yönelik çalışmalarına Buca Koop Mahallesiyle devam edecek. Buca Koop'a modern bir meydan kazandırmak amacıyla çalışmalara başlayan Buca Belediyesi ilk kazmayı vurmaya hazırlanıyor...

Buca Kasaplar Meydanı ihalesi 20 Şubat'ta!

Alsancak Spor Salonu Yeraltı Otoparkı ve Kültürpark Yeraltı Otoparkı’nı kente kazandıran Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Buca’ya bir yeraltı otoparkı ve meydan düzenlemesi kazandırmak için 20 Şubat 2015 tarihinde yapım ihalesine çıkıyor.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

Buca Çarşı'nın inşaatı yükseliyor!

Buca Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan, Buca Çarşı'nın inşaatı yükseliyor.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Buca Çarşı 15 Ekim'de açılıyor!

Buca Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan Buca Çarşı projesi 15 Ekim'de açılacak.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda son durum!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Cumhuriyet Meydanı ve Şarampol Projeleri’ndeki çalışmaları inceledi.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nın inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Meydanı'nda ilk etap çalışmaları başladı.

Sivas 15 Temmuz Meydanı'nın temeli atıldı!

Sivas Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan ve tamamlandığında dünyanın sayılı meydanları arasına gireceği 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nın temeli atıldı.

Gaziantep Şıh Meydanı için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun en önemli projeleri arasında gösterdiği Şıh Meydanı için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Kamulaştırması yapılan evlerin yıkım çalışmaları devam ederken hafta sonu iki evin daha yıkım çalışmaları tamamlandı.

Luxera Yenibosna ve Luxera Meydan projeleri Şubat'ta satışta!

Markalı konut sektörüne giriş yapan Luxera Gayrimenkul, hayata geçirdiği projeleriyle dikkat çekiyor. Luxera Gayrimenkul avantajlı fiyatlarla daire sahibi olma fırsatı sunuyor.

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna Ocak'ta satışta!

Luxera Residence'ın satışlarına devam eden Luxera Gayrimenkul iki yeni projeye daha başlıyor. Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna projeleri Ocak'ta satışa çıkıyor...

buca meydan projeleri Haberi

buca meydan projeleri


Buca Belediyesi, ilçe meydanlarına yönelik çalışmalarına Buca Koop Mahallesiyle devam edecek. Buca Koop Mahallesine modern bir meydan kazandırmak amacıyla çalışmalara başlayan Buca Belediyesi, proje çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilk kazmayı vuracak.

Meydanda yapılacak düzenleme ile bölge yepyeni bir yaşam alanına kavuşacak. Çalışmada, 12 metrelik kaide üzerinde 2,2 metre yüksekliğinde Atatürk heykeli ve rölyefler yer alacak. Rölyeflerde ise, Anadolu kadınının kurtuluş savaşı dönemi, Cumhuriyet dönemi tanınan haklar, kız çocuklarına tanınan eğitim hakları ve modern Türk kadını işlenecek.

Buca Koop Mahallesine yapılacak meydanda ayrıca otuma alanları, engelli geçişine uygun kaldırım, yaya yolları ve ahşap güneş kırıcılar da yer alacak. Ayrıca meydanla kesişen 1405, 1407, 1408 ve 1410 sokakları düzenlenecek ve sinyalizasyon sistemi yapılacak. Projenin çalışmaları ve inşaat süresinin 2016 yılı içerinde tamamlanarak, Bucalıların hizmetine...