27 / 04 / 2024

buca yıkım

buca yıkım

İzmir Buca Belediyesi, İzmir’in saklı cenneti arasında yer alan Belenbaşı’nda 50 dönümlük ormanlık hazine arazisi üzerine yapılan villaların yıkımı tamamlandı.

Buca'da tek katlı ev harabeye döndü!

İzmir'in Buca ilçesine bağlı Çaldıran Mahallesi'nde tek katlı evde patlama meydana geldi. Evde büyük çapta hasar oluştu.

İzmir'de kaçak evlerin yıkımında gerginlik yaşandı!

İzmir'de ormanlık bölgeye yapılan kaçak sekiz evin yıkımında gerginlik çıktı. Evi yıkılacak olan bir kişi pompalı tüfekle beş polisi yaralayıp kaçtı. Polislerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi..

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımı TBMM'de!

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımına ve yeniden yapımına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Buca'da kaçak villalara yıkım şoku!

İzmir Buca Belediyesi, İzmir’in saklı cenneti arasında yer alan Belenbaşı’nda 50 dönümlük ormanlık hazine arazisi üzerine yapılan villaların yıkımı tamamlandı.

Buca Arena'nın yıkım kararı tartışma yarattı!

İzmir stat krizi yaşarken Buca Arena'nın yıkım kararı için stadı ilçeye kazandıran dönemin Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy, böyle konuştu.

Yeni Buca Stadı'na yıkım kararı!

Başkan Kocaoğlu'nun açtığı davalarla Karşıyaka ve Göztepe statlarının engellenmesinin ardından bir şok da Buca'da yaşandı. Tribünleri kaçak olduğu için Yeni Buca Stadı'na yıkım kararı çıktı

İzmir'de kaçak ev yıkımında polise ateş açtılar!

Buca ilçesinde belediye ekiplerinin kaçak evlerin yıkımı sırasında pompalı tüfekle ateş ederek 8 polisi yaraladığı iddia edilen zanlı yakalanarak adliyeye sevk edildi. Silah da bulundu

Buca'da kaçak ev yıkımında polise ateş açıldı!

Kaçak ev yıkımında polise ateş açıldı. İzmir Buca'da belediye ekiplerinin kaçak evlerin yıkımı sırasında, bir kişinin pompalı tüfek ile ateş açması sonucu 8 polis yaralandı.

Üsküdar'daki çeşmenin yıkım talimatına İBB karşı çıktı!

Üsküdar Çengelköy'deki çeşmelerin yıkım talimatını veren Üsküdar Belediyesi'nin ayıbına İBB son verdi

Astay Gayrimenkul'den OnaltıDokuz yıkım kararı ile ilgili açıklama!

Astay Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm A.Ş. Zeytinburnu'nda inşa ettiği 3 bloklu projesi OnaltıDokuz'un basında çıkan yıkım kararına ilişkin açıklamada bulundu...

Havza'daki bina için yıkım kararı çıktı!

Tahtalı Barajı Koruma Havzası'nda bulunan Özkul Giyim'e ait bina için yıkım kararı çıktı

İnönü Stadı'nın altından tarihi kalıntı çıkarsa yıkım durdurulacak!

Haziran ayında başlanacak olan İnönü Stadı'nın yıkım çalışmalarının stadın altından tarihi kalıntı çıkığı takdirde durdurulacağı açıklandı...

Taksim İlkyardım Hastanesi'nin yıkımı tepkiye neden oldu!

Hakkında yıkım kararı verilen Taksim İlkyardım Hastanesi ile ilgili Beyoğlu halkından tepki geldi...

Emek Sineması'nın yıkımına çift buldozerle devam ediliyor!

Yıkım çalışmalarına başlanan Emek Sineması'nda çalışmalara hız verildi. Yıkıma çift buldozerle devam ediliyor...

Turistik tesiste hukuksuz yıkım iddiası!

Samsun'da bulunan turistik tesiste hukuka aykırı yıkım yapıldığı iddia edildi

buca yıkım Haberi

buca yıkım

İzmir Buca’nın kırsal bölgelerinde hava ve kara üzerinden gerçekleşen tespit çalışmalarına devam eden Buca Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bölgede bir tek ağaca dahi zarar verme girişiminde olan tüm unsurlara müdahale ediyor.

Menemen Haber'de yer alan habere göre;Kırıklar ve Kaynaklar bölgesinde bulunan müdahaleleri sonrasında ekipler şimdi de İzmir’in en tarihi ve en yeşil bölgelerinden Belenbaşı’nda 50 dönümlük hazine arazi üzerinde yer alan ormanlık alana kurulan 4 yapıyı inceledi. 

Tespit üzerinde yapılarla ilgili işlem başlatan ekipler, yasal sürecin sona erdirmesinin ardından yıkılması için çalışmalara başladı. Çam ağaçlarının dikili olduğu orman arazisi üzerinde ikisi kaçak villa olmak üzere toplam dört yapının yıkımı tamamlandı. 

İSTER VİLLA OLSUN, İSTER ŞATO TAVİZ YOK! 

Yapı Kontrol ekipleri tarafından yapılan tespit ve müdahalelerin hızla süreceğini söyleyen...