19 / 05 / 2024

Bucak 3.Etap TOKİ Konutları

Bucak 3.Etap TOKİ Konutları

Bucak’ta 3. Etap TOKİ konutlarının yapımına başlanıyor. 3. Etap TOKİ Konut İnşaatı, AltYapı ve Çevre Düzenleme işi ihalesi 19 Ocak 2015 Salı günü saat 14.30’da yapılacak.

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 ve Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap TOKİ kura sonuçları 2020...

Bolu 3. etap TOKİ konutları kurası 7 Mayıs'ta!

Bolu Taşkesti Belediyesi, heyecanla beklenen TOKİ konutları kurasının çekileceği tarihi açıkladı. Buna göre Taşkesti'ye yapılacak 3. Etap TOKİ konutları kurasının 7 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Kuzeyşehir 3. Etap TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzeyşehir 3. Etap TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Bolu 3. Etap TOKİ sakinlerinden Emlak Yönetim'e tepki!

Bolu'nun Müdurnu ilçesinde bulunan 3. Etap TOKİ Konutları sakinleri, yaptıkları basın açıklaması ile Emlak Yönetim A.Ş.’ye ısıtma gideri için tepki gösterdi.

Malmeydanı 3. Etap kura sonucu 3 Kasım 2017!

Malmeydanı 3. Etap TOKİ'de yer alan 114 adet konutun kuraları bugün çekilecek. Malmeydanı 3. Etap kura sonucu 3 Kasım 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Altıntaş 3. Etap TOKİ sonuçları 11 Temmuz!

TOKİ Kütahya Altıntaş projesi 512 konuttan meydana geliyor. Altıntaş 3. Etap TOKİ sonuçları 11 Temmuz açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Bolu Mudurnu 3. Etap TOKİ kurası!

500 adet daireden oluşan TOKİ Bolu Mudurnu 3. Etap projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, Bolu Mudurnu 3. Etap TOKİ kurası ne zaman?

Bolu Mudurnu 3. Etap TOKİ Evleri kura çekimi!

Toplamda 500 adet daireden meydana gelen Bolu Mudurnu 3. Etap projesinde kura ile daireler hak sahiplerine teslim edilecek. Peki, Bolu Mudurnu 3. Etap TOKİ Evleri kura çekimi ne zaman?

Osmancık'ta 3. Etap TOKİ Konutları inşa edilecek!

Osmancık Belediyesi, Gemici ve Şenyurt Esentepe TOKİ Konutları projesinin ardından 3. Etap TOKİ Konutları için başvuru yaptı.

TOKİ Dursunbey 3. Etap için ön kayıtlar başladı!

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, 170 daireli 3. Etap TOKİ konutlarının ön kayıtları 26 Nisan’a kadar devam edeceğini söyledi.

TOKİ Samsun Havza 3. Etap için çalışmalar başladı!

Samsun Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nı (TOKİ) ziyaret etti. İkiz, Turan ile Havza'da yapılması planlanan 3. etap TOKİ için görüştü.

Suluova 3. Etap TOKİ için yer teslimi yapıldı!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, 3. Etap TOKİ Konutları için yer teslim işleminin tamamlandığını ve çalışmaların başladığını bildirdi.

TOKİ Budur Bucak 3. Etap Konutları hızla yükseliyor!

Bucak’ta 1. ve 2. TOKİ’lerden sonra 3. etap TOKİ’lerde yükselmeye başladı. 2+1 ve 3+1 TOKİ konutlarının inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Bucak 3.Etap TOKİ Konutları Haberi

Bucak 3.Etap TOKİ Konutları


Bucak’ta 3. Etap TOKİ konutlarının yapımına başlanıyor. 3. Etap TOKİ Konut İnşaatı, AltYapı ve Çevre Düzenleme işi ihalesi 19 Ocak 2015 Salı günü saat 14.30’da yapılacak.


3. Etap Toki Konutları ihalesi ile ilgili açıklamalardan bulunan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, “TOKİ ile uzun zamandır görüşme halindeydik. TOKİ 2. Başkanımız Sayın Mehmet Özçelik’le birlikte Bucak’ta, Ankara’da ve enson İstanbul’da görüşmelerimiz oldu. Akabinde yapilacak olan TOKİ konutları için vatandaşlarımızdan talep topladık. Çamlıca Mahallesinde TOKİ konutlarının Kuzey Doğusuna yapılacak olan yeni TOKİ konutlarımız; B1 tipi 2+1 ve C1 tipi 3+1 dairelerden olmak üzere toplamda 151 konut için 19 Ocak’ta ihaleye çıkılacak. “dedi.


Başkan Mutlu açıklamasının devamında, “Söz verdiğimiz bütün projeleri yerine getirmek için vargücümüzle çalışıyoruz. Bucak’ın tamamına değer katacak proje gerçekleştiriyoruz. Yeni bir şehir...