05 / 05 / 2024

Bucak Grup Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi iletişim

Bucak Grup Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi iletişim

Bucak Grup Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Salih Çal tarafından kuruldu.

Baryap Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Baryap Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Önder Yaşar tarafından kuruldu.

Temiz Grup Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Temiz Grup Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te İsmail Volkan Temiz tarafından kuruldu.

Baba Grup İnşaat Turizm Otelcilik Tekstil Gıda Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baba Grup İnşaat Turizm Otelcilik Tekstil Gıda Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Baba tarafından kuruldu.

Sb Grup Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sb Grup Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol İlkhanı ve Selda Yavaş ortaklığında kuruldu.

Bucak Grup Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bucak Grup Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Salih Çal tarafından kuruldu.

Cefka Grup Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cefka Grup Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Amrah Kaya ve Serdar Özcan ortaklığında kuruldu.

MN Grup Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MN Grup Turizm Otelcilik ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nezir Cebel ve Nazım Yeşilmen ortaklığıyla kuruldu.

Başkoçlar Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkoçlar Grup İnşaat Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Ayaz tarafından kuruldu. 

TLG Grup Otelcilik İnşaat Turizm Taşımacılık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

TLG Grup Otelcilik İnşaat Turizm Taşımacılık Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Şahin tarafından kuruldu.

Göral Termal Grup İnşaat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Göral Termal Grup İnşaat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Şakir Göral Yönetim Kurulu Başkanlığında 100 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kartal, Orta Mahallesi, Güzelgün Sokak'ta kuruldu.

Altınel Grup'un acı günü! Nusret Altınel vefat etti!

ALTINEL GRUP Yönetim Kurulu Başkanı, Sayın Şaban ve Ayşe Altınel'in oğlu işadamı Nusret Altınel vefat etti. Nusret Altınel'in vefatı üzerine Altınel Otelcilik Turizm ve İnşaat A.Ş. başsağlığı mesajı yayınladı.

Ortadoğu Grup otel projesi Wome Deluxe Hotel Temmuz'da açılıyor!

İNŞAAT ve enerji sektörlerindeki yatırımlarıyla tanınan Ortadoğu Grup, bundan sonra turizmde de büyüyecek. Firma otelcilik sektöründeki ikinci yatırımı Wome Deluxe Oteli Temmuz'da Antalya'da açacak..

Wome Deluxe Otel Temmuz'da hizmete girecek!

Ortadoğu Grup otelcilik sektöründeki ikinci yatırımı olan Wome Deluxe Oteli Temmuz ayında hizmete sunuyor. 120 bin metrekare alan üzerine inşa edilen 5 yıldızlı otel, ailelere özel imkânlar sunacak şekilde tasarlandı.

Bucak Grup Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Bucak Grup Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi iletişim

Bucak Grup Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Salih Çal tarafından kuruldu.

Bucak Grup Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
OTOMOTİV 1-Her türlü otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ,ihracatını ve kiralamasını yapmak. 2-Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların, direksiyon, akülerin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. TURİZM 1-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme,...