06 / 05 / 2024

Bucak imar revziyonu referandumu

Bucak imar revziyonu referandumu

Bucak'ta 3 mahalle imar revizyonu için referandum yapma kararı aldı. Barbaros, Onaç ve Mimar Sınan mahallelerinde tapu ve mahalle sakinleri bugün yapılması planlanan imar değişikliği için sandık basına gidiyor.

Burdur Bucak'ta 2. imar değişikliği referandumu düzenleniyor!

Bucak Belediyesi, Barbaros, Onaç ve Mimar Sinan Mahallelerinden sonra Sanayi, Konak, Çavuşlar, Yörükler ve Alaattin Mahallesinde yapılması planlanan imar değişikliğini halka sorarak karar verecek.

Burdur Bucak'ta imar planı çalışmaları konuşuldu!

Bucak Belediyesinin Mart ayı olağan toplantısında, İmar Komisyonuna havale edilen evrakların durumu, DSİ ile sondaj için protokol yapılması konusu, Takas, 5 yıllık imar planı ve Bucak Revizyon İmar Planının 3. Etap çalışmaları konusunda görüşmeler yapıldı

Bolvadin Alaca'da imar uygulaması başladı!

Bolvadin Belediyesi tarafından başlatılan bir çalışma ile Alaca Mahallesi'nde imar uygulaması için start verildi. Yetkililer, bu alanda Bucak mahallesine açılacak yolun kısa sürede hizmete gireceğini ifade ettiler.

Bucak Belediyesi'nin imar planı referandumu sonuçlandı!

Bucak Belediyesi'nin imar planı çalışmasının birinci etabında Barbaros, Onaç ve Mimar Sinan mahallelerinde yapmayı planladığı imar değişikliği için mahalle sakinleri ve tapu sahiplerine yönelik referandum yapıldı.

Burdur Bucak'ın imar planı değişecek!

Bucak Belediyesi tarafından ilk etapta Barbaros, Mimar Sinan ve Onaç Mahallelerini kapsayan imar revizyonu için düzenlenen referandumun sonuçları açıklandı.

Burdur Bucak'ta imar değişikliği için referandum yapılacak!

Bucak Belediyesi altyapı sorunlarını kalıcı olarak çözmek, yol, doğalgaz, elektrik, kanalizasyon ve benzeri altyapı çalışmalarını kalıcı olarak çözmek için Barbaros, Mimar Sinan ve Onaç mahallelerinde imar değişikliği için referandum yapıyor.

Bucak'ta 3 mahalle için referandum yapılacak!

Bucak'ta 3 mahalle imar revizyonu için referandum yapma kararı aldı. Barbaros, Onaç ve Mimar Sınan mahallelerinde tapu ve mahalle sakinleri bugün yapılması planlanan imar değişikliği için sandık basına gidiyor.

Burdur Bucak'ta referandum yapılacak!

Burdur'un Bucak ilçesinde Barbaros, Onaç ve Mimar Sinan mahallelerinde yapılması planlanan imar değişikliği için referandum yapılacak. Tapu sahipleri ve mahalle sakinleri için yarın Barbaros Ortaokulu'nda referandum yapılacak.

Burdur Bucak'ta imar değişikliği için referandum yapılacak!

Burdur’un Bucak Belediyesi altyapı sorunlarını kalıcı olarak çözmek, altyapıyı tamamıyla bitirebilmek için tüm mahallelerde imar revizyon uygulaması için üç mahallede referanduma gidiyor.

Galataport'un yeni imar planı onaylandı!

İstanbul'un tek kruvaziyer limanı olan Galataport'un yeni imar planı Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından onaylandı...

Sarıyer'de konut alanı imarı olan arsa 2 milyon 27 bin liraya!

İstanbul Sarıyer İlçe Belediyesi Başkanlığından: Sarıyer'de bulunan konut alanı imarı olan arsa 8 Kasım 2012 tarihinde yapılacak ihalede satışa çıkacak

Evini ''yeşil bina'' kriterlerine göre yenileyene imar hakkı!

Eyüp'te kentsel dönüşümün yanı sıra enerji tasarrufu için de önemli bir proje yürütülüyor. Evini enerji tasarrufu sağlayacak 'yeşil bina' kriterlerine göre yenileyenlere imar artış hakkı geliyor...

Erdoğan Bayraktar: Van'da imar fırsatçılığı yapanlara inanmayın!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Van'da imar fırsatçılığı yapan insanlar olduğunu dile getirdi...

Bucak imar revziyonu referandumu Haberi

Bucak imar revziyonu referandumu

Burdur'un Bucak İlçesinde Barbaros, Onaç ve Mimar Sinan mahallelerinde yapılması planlanan imar değişikliği için referandum yapılacak. Bucak Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek imar değişikliğinin birinci etabı olan Barbaros, Onaç ve Mimar Sinan mahallelerinde tapu sahipleri ve mahalle sakinleri için buğun Barbaros Ortaokulu'nda referandum yapılıyor. Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, "Revizyon imar planı ile birlikte kentteki açık- yeşil alanların, çocuk parklarının, ilçe manzarasına hakim bölgelerde teras parkların ve otoparkların sayısını arttırmayı planlıyoruz"dedi. 


İNŞAAT SEKTÖRÜ CANLANACAK

İmar planının yürürlüğe girmesiyle ilçedeki inşaat B sektörünün canlanacağını kaydeden Başkan Mutlu, şöyle dedi: "Bu revizyon planı ile yıllardır çehresi değişmemiş ve eskiden kalan çarpık yapılaşma bölgelerine yem planlama teşvikleri sağlanacak. Bu sayede ilçemizin yıllardır sağlıksız yapılaşma içindeki bölgeleri siluet değiştirecektir. ilçemizde bireysel konutlarda olduğu gibi ikincil konut bölgeleri...