02 / 05 / 2024

Bucakın çehresi kentsel dönüşümle değişecek

Bucakın çehresi kentsel dönüşümle değişecek

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Toplu Konut İdaresi Başkanı M.Ergün Turan ile kentsel dönüşüm için bir araya geldi. Başkan Mutlu, “Yaptığımız çalışmalarla Bucak’ın çehresini değiştiriyoruz. " diye konuştu.

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Diyarbakır Bağlar'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Diyarbakır Bağlar'da "riskli" olarak ilan edilen ve yapıların yıkımına başlanan 54 dönümlük alanda Kentsel Dönüşüm Projesi hayata geçiriliyor.

Antalya Kepez'in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Antalya Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle yapıldığını söyledi.

Konya Ereğli'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi  Hamidiye, Hıdırlı ve Dalmaz Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarla 338 adet yapı inşa edilecek.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesinde Yenice, Osmanlı, Eyyüpkent, Ruha, Hayati Harani Mahalleleri 'Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı' olarak ilan edildi.

Mersin Akdeniz'in çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçede başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Gültak'ın o açıklamaları...

 6'ncı Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

2013 yılında, kentsel dönüşüm sürecini kamuoyuna iyi bir şekilde anlatmak amacıyla yapılan, 'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nin bu yıl altıncısı 7 Kasım'da düzenlenecek...

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

“Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresinin” bu yıl altıncısı düzenlenecek. 7 Kasım 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek kongrenin basın toplantısı 4 Ekim'de yapılacak...

Nevşehir’in çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Nevşehir Belediyesi tarafından kısa sürede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projeleri ile şehrin çehresi değişecek.

Kayseri Kocasinan'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar hayata geçirdikleri Kentsel Dönüşüm Projeleriyle birlikte hem Kocasinan’ın çehresini değiştirdiklerini söyledi.

Antalya'nın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme projeleri ile Antalya’nın çehresi değişiyor. 

Bingöl'ün çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bingöl Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan ihalede 2 etabın yapım işini üstlenen firma ile sözleşme imzalandı.

Bucakın çehresi kentsel dönüşümle değişecek Haberi

Bucakın çehresi kentsel dönüşümle değişecek

Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Toplu Konut İdaresi Başkanı M.Ergün Turan ile kentsel dönüşüm için bir araya geldi.


Yaptığı projelerle Bucak’ı marka kent yapmak için büyük çaba harcayan Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, projeleriyle Ankara’ya çıkarma yaptı. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M.Ergün Turan ve TOKİ 2. Başkanı Mehmet Özçelik’i ziyaret eden Başkan Süleyman Mutlu, Bucak’ta yapılması planlanan kentsel dönüşüm ve TOKİ Konutları konusunda görüşmelerde bulundu. Ziyarette TOKİ Kentsel yenileme Dairesi Başkanı Gürol Konyalıoğlu’da hazır bulundu.


Başkan Mutlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “TOKİ’deki görüşmelerimiz çok verimli geçti. Kentsel Dönüşüm ile ilgili yaptığımız 11 aylık çalışma programımızı TOKİ Başkanımızla paylaştık. Kendileri bizlere kentsel dönüşüm ile ilgili bilgi-birikimlerini aktardı. Projemiz ile ilgili düzeltme fikirleri verdi. Kentsel dönüşüm projemiz ile bizzat ilgilenerek projemizi hazırlayan...