28 / 04 / 2024

budo bursa deniz otobüsü

budo bursa deniz otobüsü

BUDO gazetelere seferleriyle ilgili ilk ilanları verdi. Deniz otobüsü seferleri kapsamında indirimli fiyatlar 14 TL olarak belirlendi...

Son dakika: BUDO'ya yüzde 20 zam geldi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BURULAŞ, Mudanya-İstanbul arasında işlettiği deniz otobüsü bilet fiyatlarına yüzde 20 zam yaptı.

Bursa'da deniz manzaralı villa ihaleye çıkarılıyor

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan değerli bir taşınmaz, bir borç nedeniyle satışa çıkarıldı. Elmas Sokak mevkisindeki 8.635,51 m² alanlı arazi üzerinde yer alan 17 bloklu bir kompleksten oluşan ve 2 nolu villa niteliğindeki bağımsız bölüm, eşsiz deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.

Deniz Yavuzyılmaz'dan Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Demiryolu ihalesi iddiası!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesine yönelik çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

BUDO Kabataş İskelesi kapandı!

BURSA Büyükşehir Belediyesi kuruluşu BUDO'nun, İstanbul-Kabataş'taki deniz otobüsü iskelesi, inşaatı başlayan Martı projesi kapsamında, dün gece zabıta tarafından kapatıldı. Kabataş İskelesi'nin kapandığından habersiz olan yolcular ise servislerle Eminönü İskelesi'ne taşındı.

Mudanya İskelesi tümüyle büyükşehirin!

Bursa ile İstanbul arasında kesintisiz, konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle 2013 yılında başlayan BUDO seferleri ile eski hareketli günlerine dönen ve her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri haline gelen Mudanya İskelesi, artık tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Bursa Kumyaka sahiline sosyal tesis yapılacak!

Bursa Mudanya’nın Kumyaka Mahallesi’nde deniz kenarında bulunan ve Özel İdare’den devralınan alanda yapılacak sosyal tesis ile Kumyaka’nın değerine değer katacak.

BUDO olumsuz hava koşulları nedeniyle seferleri iptal etti!

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferlerinden bazıları daha olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte iptal edilen seferler...

İDO ve BUDO sefer iptalleri 12 Ocak 2016!

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte İDO ve BUDO'dan açıklamalar...

Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık!

Bursa İl 'i Mudanya İlçe 'sinde yükselen projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık toplam 168 adet daireden meydana geliyor.

Deniz Kabuğu Evleri fiyatları!

Toplam 17 dönüm arsa alanına yayılan proje Bursa İl'i Mudanya İlçe'sinde yükseliyor. Proje BUDO’ ya 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Deniz Kabuğu Evleri fiyatları 430 bin TL'den başlıyor.

Bursa Deniz Kabuğu Evleri iletişim!

Toplam 17 dönüm arsa alanına yayılan projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Bursa Deniz Kabuğu Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0530 415 16 64 olarak belirlendi.

Deniz Kabuğu Evleri Bursa!

Daire alanlarının 2+1 daireler 137 metrekareden başladığı proje toplam 17 dönüm arsa alanına yayılıyor. Deniz Kabuğu Evleri Bursa projesi toplam 17 dönüm arsa alanına yayılıyor.

Bursa Deniz Kabuğu Evleri fiyat!

Toplam 17 dönüm arsa alanına yayılan proje şehir merkezine 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Bursa Deniz Kabuğu Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 430 bin TL'den başlıyor.

budo bursa deniz otobüsü Haberi

budo bursa deniz otobüsü

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşlardan gelen taleple Bursa İstanbul deniz ulaşımına kazandırdığı BUDO seferlerine 24 Ocak'ta başlamıştı. BUDO'nun Mudanya kalkışı şimdilik 2 farklı saatte gerçekleştiriliyor. Biri 07.00 diğeri ise 15.30. Kabataş'ın ise 10.00 ve 18.00'de gerçekleştiriliyor. 


Ortalama yolculuk süresinin 1 saat 50 dakika olduğu BUDO seferleri kapsamında tam bilet 18 TL ve indirimli bilet ise 14 TL olarak belirlendi. 


444 99 16