29 / 04 / 2024

budo cuma günü ek sefer

budo cuma günü ek sefer

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul-Bursa arasında başlatılan deniz otobüsü seferleri yoğun ilgi nedeniyle cuma günleri ek sefer yapacak...

Altın sağ gösterip sol vurdu! Yatırımcılar ters köşe oldu! Gram altın bugün ne kadar? 22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları

22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları güne düşüşle başladı. Merkez Bankası kararı öncesi rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 22 Mart 2024 altın fiyatları.

3.8 milyar TL'lik destek ödemesi cuma günü hesaplarda! Bakandan son dakika müjdesi! Herkes bekliyordu!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bu cuma günü üreticilerin hesaplarına yatacak destekleri açıkladı. İşte rakam rakam o destekler... 

Altın yükseliyor! Elinde 1 gramı bile olanlar aman dikkat! Çeyrek altın bugün kaç TL? 22 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın aşıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? 22 Aralık 2023 Cuma altın fiyatları.

Altın fiyatlarında son durum: 22,18 ve 14 ayar altın bilezik ne kadar? 29 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam etti. Vatandaşlar son dakika altın ve altın bilezik fiyatlarını yakından takip ediyor.  Peki 22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? 29 Eylül 2023 Cuma altın bilezik fiyatları. 

Altın sert çakıldı! Yastık altında altını olanlar kırmızı kodla uyarıldı! 29 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde sert çakıldı. Ons altın 1865 dolardan işlem görürken gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve diğer tüm altın çeşitleri değer kaybetti. İşte 29 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları.

22 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları: 14-18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Altın bilezik almak isteyenler acil...

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Gözler altın ve altın bilezik fiyatlarına çevrildi. Peki 14-18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? 22 Eylül Cuma altın bilezik fiyatları.

Dolar haftanın son gününe nasıl başladı? Bugün dolar ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma dolar/TL kuru

Haftanın son işlem gününde dolarda son durum merak ediliyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma dolar kaç lira? 15 Eylül Cuma dolar/TL alış satış fiyatı...

Altında rüzgar tersine döndü! Fiyatlar bir anda fırladı! Hemen bakın! 15 Eylül Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak konusu. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altında rüzgar tersine döndü, fiyatlar bir anda yükseldi. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 15 Eylül Cuma altın fiyatları kaç lira? Güncel canlı altın fiyatları.

İslam Memiş çarşamba ve cuma gününü işaret etti! Altın borcu olanlar bir saniye bile beklemeyin

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına seslenerek çarşamba ve cuma gününü işaret etti.  Altın borcu olanlar bir saniye bile beklemeyin...

Altın ve dolarla ilgili perşembe ve cuma günü uyarısı. Uyarılar peş peşe geldi. Altın alacaklar yetişsin

Altın ve dolar fiyatları hakkında Perşembe Cuma uyarısı geldi. Altın ve dolar alacak vatandaşların bu uyarıyı dikkate alması gerekiyor.

30 Haziran Cuma altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını kaç TL? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakınan takip ediliyor. Son zamanlarda tarihi rekorunu kıran altın, gündemden düşmüyor. Peki 30 Haziran Cuma altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını kaç TL? Canlı altın fiyatları.

Dolarda artış devam ediyor! Dolar şu an ne kadar? 9 Haziran Cuma euro kaç TL? Güncel dolar alış, satış fiyatı!

Dolar 9 Haziran Cuma günü kaç TL oldu? Dolardaki durum nedir? Dolar bugün yükseldi mi? İşte 9 Haziran Cuma dolar kuru…

Kabine piyasayı etkiledi! 2 Haziran Cuma dolar ne kadar? İşte güncel euro, dolar alış satış fiyatı

Dolar 2 Haziran Cuma günü kaç TL oldu? Dolar bugün yine yükseldi mi? İşte 2 Haziran Cuma dolar kuru…

budo cuma günü ek sefer Haberi

budo cuma günü ek sefer

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul- Bursa arasında başlatılan deniz otobüsü seferleri, yoğun ilgiden dolayı Cuma günleri ek seferle hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından faaliyete başlatılan Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO), her geçen gün yoğun ilgiyle seferlerine devam ediyor. Bursalılara Bursa ile İstanbul arasında kaliteli ve ekonomik ulaşım hizmeti veren BUDO, Cuma günleri yaşanan yolcu yoğunluğuna da ek seferle cevap veriyor.

Vatandaşların yoğun ilgisini göz önünde bulunduran Büyükşehir Belediyesi, 1 Şubat Cuma (YARIN) gününden itibaren BUDO’nun normal seferlerinin yanı sıra bir de ek seferi devreye alıyor. Buna göre, BUDO yarın, Mudanya’dan saat 17.00’da, Kabataş’tan da saat 19.30’da hareket edecek ek seferle yolcu taşıyacak. Böylece BUDO, Cuma günleri yapacağı karşılıklı 3 seferle daha çok vatandaşın Bursa ile İstanbul arasında rahat ulaşımdan yararlanmasını...