14 / 05 / 2024

BUDO sefer saati

BUDO sefer saati

Elverişsiz hava koşullarının sürmesi dolayısı ile Bursa ile İstanbul arasında karşılıklı işletilen Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) seferlerinden 6'sı daha olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nun ilk sefer saati belli oldu!

İstanbulluların uzun süredir beklediği Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu yarın hizmete başlıyor. Tedavi gördüğü hastanede açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu seferlerin saat 12:00'de başlayacağını duyurdu.

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi açıldı!

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Sefer Durak: Korsan emlakçılarla mücadele şart!

Son dönemde kayıt dışı çalışan emlakçı sayısının hızla arttığını söyleyen Tuse Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Durak, ''Korsan emlakçılarla mücadele şart'' diye konuştu.

Sefer Mühendislik Proje Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefer Mühendislik Proje Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Furkan Temür ve Sıddık Diyarbakırlı ortaklığında kuruldu. 

Sefer Altıoğlu: İhtiyaca yönelik konutlar üretilmeli!

MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, 2019'da da sektörde büyümenin devam etmesi için ihtiyaca yönelik konut üretilmesi gerektiğini söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda ilk sefer yoğunluğu!

Açılışına 16 gün kalan İstanbul Yeni Havalimanı'nda her şey hazır. 31 Ekim'de ilk tarifeli seferi yapılacak havalimanında TK2141 sefer sayılı Ankara uçağında bulunmak isteyen yolcular yer dolu uyarısıyla karşılaştı.

TOKİ Silivri kura çekilişi yeri ve saati!

TOKİ Silivri kura çekilişi yeri ve saati bilgileri haberimizde yer alıyor. Kura çekilişi 2 gün sürecek projede alt ve orta gelir grubu olmak üzere toplamda 1.356 adet daire satılacak. 

TURYAP Nef açık artırma ihale yeri ve saati!

TURYAP Nef açık artırma ihale yeri ve saati haberimizde yer alıyor. Nef'in 13 projesinde yer alan ticari gayrimenkuller açık artırma ile satışa sunuluyor.

Sefer Altıoğlu: Konutta stok sorunu var!

Mint Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, dün Anthill B Kule Kat 54'te gerçekleşen Emlakkulisi.com sektör toplantısında söz aldı. Altıoğlu sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi..

BUDO Kabataş İskelesi kapandı!

BURSA Büyükşehir Belediyesi kuruluşu BUDO'nun, İstanbul-Kabataş'taki deniz otobüsü iskelesi, inşaatı başlayan Martı projesi kapsamında, dün gece zabıta tarafından kapatıldı. Kabataş İskelesi'nin kapandığından habersiz olan yolcular ise servislerle Eminönü İskelesi'ne taşındı.

Ayhan Sefer Üstün'den kaçak yapılaşmaya tepki!

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sakarya'daki kaçak yapılaşmaya sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Üstün, belediyelere üstü kapalı mesaj verdi.

Ayhan Sefer Üstün: Sakarya'daki askeri tesisler taşınmalı!

Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, askeri tesislerin şehir merkezinde olmasının yeni modern dünyaya uygun bir durum olmadığını söyledi.

Ankara'da metro sefer saatleri uzatılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, gençlerin yoğun talebiyle Ankara’da metroların son sefer saatinin yeniden 24.00’e uzatılması talimatını verdi

BUDO sefer saati Haberi

BUDO sefer saati

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği, 12.30 ve 15.00 saatlerindeki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 14.00 ve 15.30'daki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya), 15.30'da gerçekleştirilmesi planlanan İstanbul (Kabataş)-Armutlu (İhlas) ve 17.00'deki Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferlerinin kaldırıldığını daha önce duyurmuştu.


Elverişsiz hava koşullarının sürmesi dolayısıyla 17.30, 19.00 ve 21.00 saatlerinde yapılması planlanan Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş) ile 18.00, 20.00 ve 21.30'daki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) seferlerinin de iptaline karar...