09 / 05 / 2024

budo tekirdağ seferleri

budo tekirdağ seferleri

Bursa ile İstanbul arasında deniz ulaşımında yeni bir marka olan Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO), hafta sonları Mudanya – Avşa – Tekirdağ seferlerini başlamaya hazırlanıyor...

BUDO olumsuz hava koşulları nedeniyle seferleri iptal etti!

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferlerinden bazıları daha olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte iptal edilen seferler...

İDO ve BUDO sefer iptalleri 12 Ocak 2016!

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte İDO ve BUDO'dan açıklamalar...

İDO-BUDO sefer iptalleri 17 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş (İDO) ve Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi..

BUDO ve İDO bazı seferlerini iptal etti!

BUDO ve İDO bazı seferlerini iptal etti. Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) bazı seferleri, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

İDO ve BUDO bazı seferlerini iptal etti!

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.Bu arada, Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bazı seferleri de olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

BUDO ve İDO'da sefer iptalleri!

BUDO ve İDO'da sefer iptalleri meydana geldi. Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi ( BUDO ) ve İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin ( İDO ) bazı seferleri hava muhalefeti nedeniyle yapılamayacak

BUDO seferleri iptal edildi!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) resmi internet sitelerinden, bugün yapılması planlanan bazı seferlerini, olumsuz hava şartları nedeni ile iptal ettiğini duyurdu.

BUDO ve İDO'da sefer iptalleri!

BUDO ve İDO'nun bazı seferleri, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi ve İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin bazı seferleri hava muhalefeti nedeniyle yapılamayacak

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi!

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ile Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), resmi internet sitelerinden bugün yapılacak bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

BUDO'dan sefer iptalleri!

BUDO'nun 15.00'teki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 15.30'daki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) ve İstanbul (Kabataş)-Armutlu (İhlas) ve 17.00'deki Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferleri elverişsiz hava koşulları nedeniyle programdan kaldırıldı.

İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri!

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin ( İDO ) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Bursa Deniz Otobüslerinin ( BUDO ) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

BUDO bazı seferlerini iptal etti!

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden ( BURULAŞ ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Deniz Otobüslerinin ( BUDO ) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

BUDO'dan sefer iptalleri!

BUDO'dan sefer iptalleri duyurusu yapıldı. Deniz otobüsleri ile 18.00, 20.00 ve 21.15 saatlerinde planlanan İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) seferleri de aynı gerekçeyle yapılamayacak.

budo tekirdağ seferleri Haberi

budo tekirdağ seferleri


Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO), yoğun talep üzerine Tekirdağ - Bursa arasında sefer başlatma kararı aldı. İlki arife günü ikincisi ise 11 Ağustos Pazar günü yapılacak olan ve bayramdan sonra her Cumartesi, Pazar günleri gerçekleştirilecek olan seferler sayesinde Tekirdağ -Bursa arası 7 saatlik otobüs yolculuğu deniz yoluyla 2 saate inecek. Mudanya -Tekirdağ arası deniz otobüsünün fiyatı da 50 TL olarak belirlenirken, Mudanya – Avşa 30 TL ve Avşa- Tekirdağ da 30 TL olarak belirlendi.


Mudanya-Avşa-Tekirdağ seferi için Mudanya’dan 08.30’da hareket edecek olan gemi, saat 11.15’te Avşa’dan hareket edip, Tekirdağ’a ulaşacak. Dönüş için saat 12.30’da Tekirdağ’dan hareket eden gemi saat 17.30’da Avşa’dan Mudanya’ya hareket edecek ve 20.00’da Mudanya’ya ulaşacak. Tekirdağ ile Bursa arasında Balkanlar’dan gelen bir bağ olduğunu ifade eden BURULAŞ...