08 / 05 / 2024

BUDO yolcuları

BUDO yolcuları

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan ve Mudanya ilçesi ile İstanbul Kabataş arasında karşılıklı seferlerine 24 Ocak 2013'te başlayan Bursa Deniz Otobüsleri, 2 yılda 2 milyonu aşkın yolcu sayısına ulaştı.

Türk Hava Yolları'ndan (THY) yolcularına dijital küre hizmeti; Flight Tracker

Türk Hava Yolları (THY), özel "Flight Tracker’’ dijital küresini özel yolcu salonu (Business Lounge) misafirlerinin kullanıma sundu. Yolcular bu dijital kürede  uçuş bilgilerini, anlık hava durumu ve uçulan destinasyonları izleyebilecek. 

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi açıldı!

Budo İnşaat ve Taahhüt A.Ş. Cebeci Şantiyesi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

İstanbul Havalimanı yolcuları hayran bıraktı!

İstanbul Havalimanı 148 seferle ilk gününü tamamlandı. 33 saat gibi çok kısa bir sürede gerçekleşen taşınmanın ardından havalimanını kullanan yerli ve yabancı yolcular memnuniyetlerini dile getirdiler.

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı ilk yolcularını taşıdı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açmış olduğu Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı seferlerine başlanıldı. Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı ilk yolcularını taşıdı. 

BUDO Kabataş İskelesi kapandı!

BURSA Büyükşehir Belediyesi kuruluşu BUDO'nun, İstanbul-Kabataş'taki deniz otobüsü iskelesi, inşaatı başlayan Martı projesi kapsamında, dün gece zabıta tarafından kapatıldı. Kabataş İskelesi'nin kapandığından habersiz olan yolcular ise servislerle Eminönü İskelesi'ne taşındı.

BUDO olumsuz hava koşulları nedeniyle seferleri iptal etti!

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferlerinden bazıları daha olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte iptal edilen seferler...

İDO ve BUDO sefer iptalleri 12 Ocak 2016!

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte İDO ve BUDO'dan açıklamalar...

Budo İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Budo İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi, Gülay Güneş tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Kasap Sokak, Eser İş Merkezi'nde kuruldu.

İDO-BUDO sefer iptali 18 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), bugün yapılması planlanan bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal etti...

İDO-BUDO sefer iptalleri 17 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş (İDO) ve Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi..

İDO-BUDO sefer iptali 14 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO)olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti...

İDO-BUDO sefer iptalleri 13 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) resmi internet sitelerinden, bugün yapılması planlanan bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

İDO-BUDO sefer iptali 12 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) resmi internet sitelerinden, bugün yapılması planlanan bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

BUDO yolcuları Haberi

BUDO yolcuları

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan ve Mudanya ilçesi ile İstanbul Kabataş arasında karşılıklı seferlerine 24 Ocak 2013'te başlayan Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), 2 yılda 2 milyonu aşkın yolcu sayısına ulaştı.


Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa ile İstanbul arasındaki ulaşımı rahatlatmak amacıyla hizmete alınan BUDO, aylık yaklaşık 100 bin kişiye eş değer müşteri oranıyla pazardaki yerini sağlamlaştırdı.


Geride kalan 2 yılda deniz ulaşımının önemli bir markası haline gelen BUDO'da yolculu seferlere başlanmasının ikinci yılı dolayısıyla Mudanya ve Kabataş'taki yolcu terminal binaları yeşil-beyaz balonlarla süslendi. Yolculara ise gemi şeklinde kurabiyeler dağıtıldı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ (BURULAŞ) Genel Müdürü Levent Fidansoy, 5 deniz otobüsüyle hizmete devam ettiklerini bildirdi.


Seferlerin her gün kesintisiz sürdüğünü belirten Fidansoy,...