05 / 05 / 2024

Buhara City özbekistan

Buhara City özbekistan

Özbekistan’ın projesinin kentsel planlamasının ve proje kapsamındaki tüm yapıların mimari ve iç mimari tasarımlarının ve yatırımcı ve yüklenicilerin belirlenmesini de kapsayan proje yönetim danışmanlığınıStudio Vertebra yapacak.

Özbekistan Tashkent City projesinde Türk imzası!

Özbekistan'da hayata geçirilen ve Orta Asya'nın en büyük binası olacak olan Tashkent City projesinde Türk firmaları ön plana çıkıyor. Proje içerisinde konut ve ofisler inşa ediliyor. 

Buhara City projesi Studio Vertebra'ya emanet!

Özbekistan’ın projesinin kentsel planlamasının ve proje kapsamındaki tüm yapıların mimari ve iç mimari tasarımlarının ve yatırımcı ve yüklenicilerin belirlenmesini de kapsayan proje yönetim danışmanlığınıStudio Vertebra yapacak.

Aşçıoğlu Grubu, Se Club ile Tashkent City’nin İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı oldu!

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

Tashkent City Gardens Residence'ı Maven Danışmanlık pazarlayacak!

Özbekistan ve yakın çevresindeki en iddialı projelerden biri olan Tashkent City Gardens Residence'ı Maven Danışmanlık pazarlayacak..

TİKA, Buhara'daki yetimhanenin tadilat çalışmalarını tamamladı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Serdar Çam, temaslarda bulunmak üzere geldiği Özbekistan’da Buhara İl Vali Yardımcısı Zülfiye Toyova ve Buhara Büyükşehir Belediye Başkanı Valican Örinov ile bir araya geldi.

Özbekistan'daki ecdat yadigarı eserler ihya ediliyor!

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesine, 1990 - 2001 yıllarında Özbekistan 'dan İçhan Kale, Buhara, Şehr-i Sebz, Semerkand kentleri dahil edildi.Özbekistan'ın devlet kurumları ecdat yadigarı eserlerin korunmasına büyük önem veriyor.

Özbekistan'daki tarihi kentlerdeki ecdat yadigarı eserler korunuyor!

Özbekistan'ın devlet kurumları, Taşkent, Buhara, Semerkand gibi tarihi kentlerde ecdat yadigarı eserlerin korunmasına büyük önem veriyor. Taşkent, Buhara ve Semerkand'da önemli yapılar birer birer restore ediliyor..

Özbekistan, Buhara'daki tarihi binaların onarımını onayladı!

Özbekistan hükümeti, Buhara şehrindeki tarihi bina ve eserlerin bakım ve onarımıyla ilgili olarak 2020 yılına kadar sürecek bir programı onayladı

Beyaz City'de 120 bin TL'ye! Hemen teslim!

5 blokta 320 konuttan Beyaz City'de fiyatlar 120 bin TL'den başlıyor

City Forever'da 90 bin TL'ye! Yaşam başlıyor!

For Yapı tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen City Forever butik sitede yaşam başlıyor

Ada Yapı'dan hemen teslim proje: Ada City

Ada City'de 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla hemen teslim konutlar...

Bey City'de metrekaresi 2 bin TL!

Beylikdüzü'nde inşa edilen Bey City projesinde metrekare satış fiyatı 2 bin TL ile 2 bin 250 TL arasında!

Bosphorus City'e yurtdışından rağbet!

İstanbul Boğazı konseptine uygun olarak yaratılan Bosphorus City projesi yurtdışında da rağbet gördü

Buhara City özbekistan Haberi

Buhara City özbekistan

Özbekistan Cumhurbaşkanı Shavkat Miromonovich Mirziyoyev’in önderliğinde Buhara Valiliği, Özbekistan Yatırım ve Dış Ticaret Bakanlığı ve İskan Bakanlığı tarafından Özbekistan’ın en büyük projelerinden biri olan, yarım milyon dolarlık bir yatırıma sahip Buhara City projesinin kentsel planlama, mimari ve iç mimari tasarımları ile proje yönetimini Studio Vertebra üstlendi.

Mimari, iç mimari ve restorasyon alanlarında ulusal ve uluslararası ölçekte “çok disiplinli” çalışmalar hayata geçiren, Baş Mimar Gencer Yalçın, Y. Mimar Dilşad Öktem Aslaner, Y. Mimar Bahar Yücel ve İç Mimar Efe Kağan Hızar’ın ortaklığındaki İstanbul merkezli tasarım ofisi Studio Vertebra, Buhara City projesinin konut, ticari alanlar, bilim merkezi, müze, kütüphane ve konferans merkezi gibi kültür yapıları ile kamusal ve yeşil alanları kapsayacak olan 375 bin metrekarelik inşaat alanına sahip ilk fazının çalışmalarına başladı.

Türkiye’den...