29 / 04 / 2024

buharkent toplu konut projesi 2020

buharkent toplu konut projesi 2020

Aydın Buharkent ilçesinin Belediye Başkanı Mehmet Erol, Toplu Konut Projesi'nin ihalesinin Temmuz ayında gerçekleştirileceğini açıkladı.

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, kentte hayata geçirilecek toplu konut projesi hakkında bilgi verdi. 

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediyesi, Toplu Konut Projesi için çalışmalara başladı. İlçeye yeni yaşam alanı sunacak projenin 2021'nin sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. 

Aydın Buharkent Toplu Konut Projesi'nin ihalesi Temmuz'da!

Aydın Buharkent ilçesinin Belediye Başkanı Mehmet Erol, Toplu Konut Projesi'nin ihalesinin Temmuz ayında gerçekleştirileceğini açıkladı.

Aydın Buharkent'e toplu konut projesi müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçenin ilk toplu konut projesine start verdi. Başkan Erol, dar gelirli vatandaşlar için inşa edecekleri toplu konutlar projelerinden kazanılacak gelir ile ilçeye 24 derslikli okul yapacaklarını açıkladı.

Tarsus Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Zahit Mahallesi'nde yapımına başlanacak 472 dairelik toplu konut projesinin temeli atıldı.

Tarsus Tozkoparan Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Mersin'in Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Mahallesi'nde yapımına başlanacak olan Toplu Konut Projesi için temel atma töreni düzenlendi...

Tarsus Toplu Konut Projesi'nin temeli 2 Şubat'ta atılacak!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Zahit Mahallesi'nde yapımına başlanacak 472 dairelik toplu konut projesinin temeli 2 Şubat'ta atılacak.

Bursa Gemlik'teki toplu konut projesine ödül!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Projesi ile yılın mahallî yöneticisi ödülüne sahip oldu.

Kırşehirli gazetecilere toplu konut fırsatı!

Kırşehir'de, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde düzenlenen program kapsamında basın mensuplarına toplu konut fırsatı sağlayacak protokole imzalar atıldı.

Tarsus'ta toplu konut kurası çekildi!

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından toplu konut projeside kura çekildi. İlk kurayı çeken Başkan Can, kurada çıkanları tebrik etti...

Tarsus Toplu Konut kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Tarsus Toplu Konut kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 472 konut mevcut.

Tarsus Toplu Konut Projesi kura sonuçları 08.12.2018!

Tarsus Toplu Konut Projesi kura sonuçları 08.12.2018 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 472 adet konut bulunuyor.

Gemlik'in toplu konut projesinin ilk etabı tamamlandı!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından devletten yalnızca arsa tahsisi alarak kendi öz kaynaklarıyla başlattığı Toplu Konut Projesinin ilk etabı tamamladı. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, projede gelinen son durumu anlattı.

buharkent toplu konut projesi 2020 Haberi

buharkent toplu konut projesi 2020

Aydın Buharkent ilçesinin Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilk toplu konut projesi için start verdi. Yeni Asır'dan Kazım Yörükce'nin haberine göre, Başkan Erol, belediyenin öz kaynağıyla inşa edilecek olan toplu konutlardan elde edilecek gelirle de, ilçeye 24 derslikli okul kazandıracaklarını dile getirdi.

Toplu konut projesinin ön talepleri alınmaya başlanırken ihale Temmuz ayında yapılıp bir ay sonra ise ilk kazma vurulmuş olacak. AK Partili Başkan Erol konnuyla ilgili olarak "Buharkent'in en güzide yeri olan İstiklal Mahallesi'nde 90 toplu konut inşa edeceğiz. Projede 2 blok 43 adet 2+1, 2 blok 47 adet 3+1 daire ve 4 işyeri seçenekleri olacak. 15 ayda tamamlanacak toplu konutların sahipleri talep yoğunluğuna göre kura ile belirlenecek" diye konuştu.