03 / 05 / 2024

Bulak Grup çalışmaları

Bulak Grup çalışmaları

Ünlü işadamı Turan Bulak, inşaat sektöründe yaşanan gelişime rağmen üretim ve sanayi konusunda aynı büyümenin gerçekleşmediğini ifade ederken, Fındıklı'da 5 yıldızlı bir otel yapmak istediklerini de sözlerine ekledi

Madnasa Zirve'de inşaat çalışmaları başlıyor!

AB Grup Holding tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Madnasa Zirve ve Madnasa Türkbükü'nde çalışmalar hızlandı. AB Grup Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak projenin 2023'e kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım çalışmaları devam ediyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım çalışmalarının iş programına uygun devam ettiğini bildirdi.

Dalaman ve Datça'daki yol çalışmaları tamamlanamıyor!

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkan Vekili Gültekin Akça, Dalaman ve Datça'da yapılan altyapı çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Tekirdağ Malkara'da asfalt çalışmaları başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmaları yerinde incelemek üzere ziyaret ettiği Malkara İlçesinde incelemelerine grup yolu ile devam etti.

Antalya Doğanca’daki asfalt çalışmaları tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’nın Doğanca Grup Yolu’na dökülecek olan 7 kilometrelik sıcak asfaltın startını verdi. Bu bölümün de asfaltlanmasıyla 29 kilometrelik grup yolundaki çalışmalar tamamlanmış olacak.

Trabzon'da yol çalışmaları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, mahalleleri birbirine ve ilçe merkezlerine bağlayan grup yollarında betonlama çalışmalarına başladı. Belediye proje kapsamında Akçaabat ilçesinin Akören, Yeşilyurt ve Özdemirci mahalleleri tarafından kullanılan Akören-Yeşilyurt-Özdemirci Grup Yolu’nda da betonlama çalı

Antalya Büyükşehir, Manavgat'ta yol çalışmalarına başladı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ta 32 kilometrelik Yaylaalan grup yolunda asfalt çalışmalarına başladı.Asfalta hazırlanan yolda, zemin genişletme, zemin sıkıştırma, şarampol açma, büz yerleştirme gibi işlemler tamamlandı.

Antalya Gazipaşa'da sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi, Antalya'ya 180 kilometre uzaklıktaki Gazipaşa'nın Sugözü grup yolunda başlattığı sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı.

Malatya Pütürge'de asfaltlama çalışmaları tamamlandı!

Arazi yapısı dağlık ve yüksek, mahalleleri ise dağınık olan Pütürge’de yol hizmetlerini sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Pütürge’nin önemli grup yollarının büyük kısmında genişletme ve asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Erkal Etçioğlu Adapazarı'ndaki imar çalışmalarına destek!

Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Erkal Etçioğlu, Adapazarı ilçesinde bulunan Süleymanbey Mahallesi'nde yapılacak imar çalışmalarını desteklediklerini ifade ederek, "Bu ölgede gettolaşma olmasın. Planlı imarı destekliyoruz" dedi.

Keban'da yol genişletme çalışmaları yapılıyor!

Zırkı grup köy yolu güzergahında devam eden, Kurşunkaya ile Çevrekaya köyleri arasında kalan ve bazı bölümlerde yol genişletme çalışmaları, Kaymakamlığa bağlı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığınca yürütülüyor.

Vedat Büyükersoy Muş'taki yol çalışmalarını inceledi!

Vali Vedat Büyükersoy, merkeze bağlı Muş Yazla Deresi'ndeki grup köy yollarında yürütülen yol çalışmaları inceledi.

Yassıada'daki yıkım çalışmaları protesto edildi!

İstanbul Yassıada'da yapılacak otel ve kongre merkezinin çevreyi tahrip ettiğini savunan grup çalışmaların biran önce durmasını istedi.

Bulak Grup çalışmaları Haberi

Bulak Grup çalışmaları


Ünlü işadamı, inşaat sektöründe yaşanan gelişime rağmen üretim ve sanayi konusunda aynı büyümenin gerçekleşmediğini ifade ederken, "Sanayi ve üretim olmadan sadece bina yapmak felaket olur" dedi. 

Bulak, Fındıklı'da 5 yıldızlı bir otel yapmak istediklerini de sözlerine ekledi 


BULAK Grup, Türkiye'nin birçok kentinde önemli işlere imza atmış köklü firmalardan biri. Katı atık bertaraf tesisinden katlı otoparka, hastaneden atış poligonuna kadar birçok önemli projeyi hayata geçiren şirket, Türkiye'nin öncü firmaları arasında. Yönetim Kurulu Başkanı Turan Bulak, şirketin kuruluşundan yaptıkları çalışmalara, inşaat sektöründeki duruma kadar

birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. 


¦ Şirketin gelişimiyle ilgili bilgi verir misiniz? Bulak Group, kuruluşundan bu yana nereden nereye geldi? 


Şirket 1990 yılında kurulmuştur. 1989 yılı seçimlerinde Ankara'da bütün belediyeleri Murat Karayalçm ve ekibi almıştı. Ben de Mamak Belediyesinde imar dairesinde inşaat...