27 / 04 / 2024

bulancak toki teslim tarihleri 2018

bulancak toki teslim tarihleri 2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Giresun Bulancak'ta inşa edilen 342 konutun teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Denizli Serinhisar teslimleri başladı! Serinhisar TOKİ teslim takvimi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Serinhisar projesinde yer alan konutların teslimleri bugün itibarıyla başladı.

TOKİ Giresun Bulancak projesinde teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Giresun Bulancak'ta inşa edilen 342 konutun teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Giresun Bulancak Konutları teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Giresun Bulancak'ta hayata geçirilen 342 daire sahiplerinin teslim işlemleri başladı..

Malatya İzzetiye TOKİ teslim tarihleri!

Malatya Merkez İzzetiye TOKİ projesindeki 34 konut ve 10 iş yeri için konut teslim dönemi bugün sona eriyor.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ teslim tarihi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi'nde 21 adet daire açık satışa çıkarılıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. İşte Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ teslim tarihi...

TOKİ Sarayönü ve Ladik Konutları teslim edildi!

Sarayönü'nde ve Ladik Mahallesi'nde inşa edilen TOKİ konutları vatandaşlara teslim edildi. Belirlenen tarihlerde KDV, Konut Sigortası ve Deprem Sigortasını yatıran vatandaşlar, TOKI konutları şantiyelerine giderek anahtarlarını teslim aldı.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent ne zaman teslim?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Konutları fiyatları 100 bin 204 TL'den başlıyor. Projede 626,28 TL taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap ne zaman teslim?

Kura çekilişi 20 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek olan TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap başvuru süresi yarın sona erecek. Peki TOKİ Osmaniye Yeşilyurt 2. Etap ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Şehitkamil Seyrantepe Konutları ne zaman teslim edilecek?

Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı devam eden bin 700 konutun inşaat çalışmasında sona yaklaşıldı. Günün mimarisine uygun bir şekilde tasarlanan konutlar, önümüzdeki aylarda hak sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Kayaşehir 18. Bölge ne zaman teslim?

Ödeme planı kapsamında 120 ay vade imkanı sunan TOKİ Kayaşehir 18. Bölge kura çekilişi 7 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek. Peki TOKİ Kayaşehir 18. Bölge ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Bahçekent Avrupark ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1.394 tane daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Proje Silivri banliyö tren hattına 1.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Peki TOKİ Bahçekent Avrupark ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil ne zaman teslim?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Evleri fiyatları 69 bin 756 TL'den başlıyor. Projede 2 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler kurayla satışa sunuluyor. Peki TOKİ Gaziantep Şehitkamil ne zaman teslim?

TOKİ Bursa'daki şehit yakını ve gazilere tapularını teslim ediyor!

TOPLU Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Bursa'da 14 yıl önce şehit yakını ve gazilere tahsis edilen 20 konutla ilgili sorunun çözüldüğü ve hak sahiplerine cüzi bir ön ödeme karşılığında tapularının teslim edileceği bildirildi.

bulancak toki teslim tarihleri 2018 Haberi

bulancak toki teslim tarihleri 2018

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Giresun Bulancak'ta inşa edilen 342 konutun teslim dönemi sona eriyor. Projede yer alan daireler için teslim dönemi 5 Haziran 2018 tarihinde başladı. 

5 Haziran'daki B2/1-B2/2'deki 46 konut, 6 Haziran'da 51 konut, 7 Haziran'da 55 konut, 8 Haziran'da 55 konut, 11 Haziran'da 56 konut, 12 Haziran'da 55 konut ve 13 Haziran'da 24 konut teslim edildi. Bugün 14 bloktaki toplam 342 dairenin teslim işlemleri tamamlanmış olacak.